Skapa en anpassad skrivbord fläkt / laptop cooler!Welcome to my first Instructable. Jag har haft denna idé under en längre tid men äntligen fick motivation att sätta min idé i produktionen.

Först vill jag ge en liten tillbaka historia / problem. Jag har en Dell XPS laptop som blir varm, riktigt varm. Jag köpte först en belkin laptop stand för 20 spänn och som fortfarande fungerar väl dess bara att det höjer den bärbara datorn en och en halv tum i fronten och nästan 3 inches i ryggen så för utökad användning verkligen dödar mina handleder.

Jag bestämde mig för att jag kunde lista ut ett sätt att bygga ett fan mitt skrivbord och makt det av USB precis som min laptop stand och aldrig behöva oroa värmen eller dålig vinkel igen.

Jag försökte vara så noggrann som möjligt i min instructable men dess faktiskt ett ganska enkelt koncept att vem som helst med några verktyg kunde se exakt hur jag gjorde det med bara bilder och återskapa den ganska lätt.

Jag hoppas du njuta av instruktionerna och om du har några frågor är du välkommen att maila mig eller kommentar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bambu Laptop Cooler

Min första laptop cooler gjordes av ett företag som namnet brändjärn, min kostnad kom till ca $47. Efter det bröt tittat jag runt en bättre mer varaktig lösning. Metall och trä verkade som en bra idé...Bambu kylare redan finns på marknaden har en kon...

Lätt Laptop Cooling Stand

i detta instructable jag kommer att visa hur man gör en enkel, trä laptop cooling stand. Denna laptop stand hjälper till att hålla din laptop cool genom att upphöja det och öppen under design. Detta innebär att din laptop överhettning när du kör ett...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

Skapa en anpassad USB driva / statyett av polymerlera

detta Instructable visar hur du kan anpassa de flesta USB-enheter och att de ser ut som en statyett, staty, leksak eller vad du kan komma med. Men viktigast av allt, du får baka din USB kretskortet!Jag hade denna fula 2GB USB-enhet som jag hittade li...

Skapa en anpassad ram Del1 - The Matt styrelsen anpassning

om du har en stor bild som råkar vara en udda form, det kan vara frustrerande att hitta en i butiker och dyra att det anpassade tovigt och inramade. Här ska jag visa dig hur att ta någon bild av någon storlek och skapa en anpassad Matt styrelse med s...

Skapa en anpassad kinesiska Knut Strand med Hand gjorde glaspärlor

detta instructable beskriver processen för att skapa anpassade glaspärlor med en propan fackla följt genom att skapa en anpassad kinesiska Knut strand som innehar pärlor och avslutar stycke smycken. Det förutsätts att läsaren har någon tidigare erfar...

Extremt enkel hangar laptop cooling stand

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en hängare till en laptop cooling stand.Steg 1: Vad du behöver Behöver du:En tråd hängareoch vissa starka wire clippers (mitt andra par bucklig på bladet)Steg 2: Den verkliga saker Nu med du tr...

Skapa en anpassad 3D utskrivbara protetiska enhet med data från en CT-scanner

Detta Instructable visar hur du kan skapa en anpassad 3D utskrivbara protetiska enhet med data från en CT-skanner. I det här fallet illustrerar jag processen för att skapa en anpassad luftstrupen stent. Detta Instructable omfattar inte uppgifter om a...

Billigt och lätt laptop cooler

Hej dag lär du hur du gör din egen billiga och effektiva laptop cooler!du behöver.-tång.-sax-kompass-1-3 fans-kartong-skona USB-kabel-några platt topp bultar och muttrar ca 0,5 mm diameter-tejpoch det borde vara det! kan gå vidare till nästa steg.Ste...

DIY vuxen målarbok: Hur man källa & skapa en anpassad målarbok

Nyligen när du checkar ut i affären, märkt jag bland tidningen samlingarna flera små "pocketbok" storlek vuxen målarböcker. Jag plockade en upp sysslolösa och sneglade på pris - $5.99. Jag bläddrade igenom det och min första tanke var häftet såg...

Actobotics anpassade laptop cooler stand

Hej allaAtt ha några Actobotics delar jag lyckas bygga en monter för min laptop. Jag har också använt 2 gamla pc fläktar så jag kan svalka så mycket som jag kan min laptop. Jag har köpt en laptop stand förra året men jag märkte att fläkten inte gör e...

3D tryckt 17-tums Laptop Cooler

Denna laptop kylare är utformad att fungera med en 17-tums bärbar dator (närmare bestämt en Asus G73JH) eller liknande storlek laptop att skapa bättre luftflöde under. Nu min Asus gaming laptop egentligen behöver inte en bärbar dator svalare, men jag...

Smartitions: Skapa laserskuret anpassad partitioner för frakt!

Låt oss säga att du vill leverera en PC eller en murare burk eller en 3D tryckt del, och att vara en normal människa du är, inte har stor mängd packning jordnötter. Om du kan modellera objektet, kan du göra en egen kartong gallret skydda den!Där jag...

Lätt Laptop Cooler

ett tag sedan min laptop beslutat att ha värme problem som resulterade i fläkten på det mesta. Detta bör nog titta på men under tiden gjorde jag en monter som tillåter luft att cirkulera under den. Det finns inga rörliga delar, ingen ström behövs, oc...

Hålla din laptop cool med kök objekt

Det finns ingen anledning att köpa USB-powered fläkt för att hålla din bärbara dator cool. Denna enkla hacka kommer att öka luftflödet runt din bärbara dator och hålla det svalare.Saker som behövs bredvid din bärbara dator:Stor skärbrädaTorkstllSteg...

Hålla din laptop cool!

När jag gör arbetsintensiva uppgifter på min MacBook, som redigerar högupplösta bilder eller videoklipp, det tenderar att överhettas. En av de bästa sätten att bekämpa detta problem är att låta luften att flöda under enheten för att hålla det svalt....

Att skapa en anpassad kupan uppsättning

Kupan är en bordsskiva spel Jag har försökt att få fler människor att spela.Det fanns några skrot akryl i en hink på kontoret. Del av den var ganska cool fluorescerande gröna. Jag tog tag i akryl och sedan Randy visade mig hur man skjuter det med en...

DIY super budget laptop cooler

College barn är bröt och det är jag. Jag arbetar min macbook till varje byte har. Idag bestämde jag mig att ge det en hjälpande hade och försöka hålla det så cool som möjligt.Den totala budgeten var bara ender $10,00Steg 1: Material du behöver. 1. Sh...