Skärmen Skriv ut en affisch med flera färgerjag har blivit helt förälskad i screentryck ända sedan jag tog den grundläggande klassen på TechShop San Jose.

Jag har fått ganska bra på skriva ut enstaka färg projekt, men jag trodde jag skulle utmana mig själv och lära sig att inte bara skriva ut på papper (som är något annorlunda än tyg) men också lära sig att använda passmärken ska skrivas ut i flera färger.

Eftersom silke skärm stationerna på TechShop har ställts in för 4 färger, beslöt jag att skriva ut en 4 färg affisch.

Du behöver:
4 skärmar
4 vinyl cut outs (1 av varje färg du vill skriva ut)
En gummiskrapa
En bläck spatel
4 färger av bläck
Registrering flikar
Papper
Blå målartejp
En trä eller kartong spacer (kommer att förklara mer i ett framtida steg)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du skriver ut en stor affisch på flera sidor?

Jag är ett stort fan av TV-serien "Breaking Bad".Så har jag beslutat att skriva ut en stor affisch med huvudpersonerna i serien Walter White och Jesse Pinkman.Det första problemet jag inför var vilken bild att välja? Jag bestämde mig att välja k...

LED affisch med ATtiny45 Controller

Min highschool har ett program där eleverna kan handledare andra studenter. Jag fick som en tutee, sedan en peer handledare. Alla jag har lärt har hittat programmet verkligen hjälpsam, så jag bestämde mig att främja programmet ytterligare genom att b...

Hur man installerar en Panel affisch med rasterlinjeavstånd

Installera en Panel affisch är helt enkelt en fråga om sticker en icke-permanent, dubbel-minne skum block på väggen, att placera din panel på blocket och upprepa denna process tills du är klar. Extra försiktighet bör iakttas installera den första pan...

Hänga affisch med magneter

i sovsalarna våra väggar är push-pin vänlig. Jag ville ha ett sätt att hänga några affischer av mina teckningar men ville inte använda push-pins eftersom de skapar hål. Lyckligtvis älskar jag magneter. Denna lösning gör att du kan enkelt ta ner din a...

Gör en stor affisch med vektorgrafik

jag älskar Rasterbator, men jag älskar också skärpa av vektorgrafik ibland. Varför inte skapa en stor rastreringen-liknande affisch med exakta linjer och former? Det är faktiskt riktigt enkelt.Jag använde denna teknik för att skapa en stor affisch fö...

3D skanning och skriv ut själv med hjälp av fri programvara!

I detta instructable jag vill utställning du hur till 3D Skanna själv med hjälp av en xbox 360 kinect sensor och du kan ladda ner gratis programvara. Samtidigt försöker skanna och skriv ut själv hittade jag att många av de program som används hade än...

Signalera flöde affisch (med Chibitronics och Arduino)

Detta projekt kombinerar Chibitronics krets klistermärken med enkla Arduino programmering för att skapa en affisch med blinkande ljus som illustrerar grundläggande recording studio signal flow!Steg 1: Verktyg och materialFör att göra denna affisch, b...

Din egen galax på ett papper... Affisch med ledande bläck + lysdioder

Jag kom över ledande bläck i min forskning och som Design student jag började ifrågasätta dess användning på mina projekt. Jag föreställde en affisch med lysdioder och typografi där ljus skulle vara en illustration av texten. För detta projekt valde...

Arbetar med flera datorer (för studenter)

arbeta med flera datorer kan vara mycket svårt. Man vet aldrig vad filerna finns på datorn, du kan stöta på problem med flera version av samma fil, och som ett resultat, kan du förlora dina filer alla tillsammans eller åtminstone ha ditt liv förvandl...

Stora halsband med flera kristall pärlor dinglande

denna handledning syftar till visar du en smycken hantverk idé om hur man gör stora halsband med flera kristall pärlor Frans.Material och verktyg:Stor svart ring pärla2mm silvrig järn kedja10mm blå runda glaspärlor8 blått mm bicone glaspärlor10mm grö...

Flera färger i cmd

Microsoft har inte en inbyggd i sätt att ha flera färger i en batch-fil på samma gång här koden ändrades från Instrucable ledamot Prof. + ättikslag den ursprungliga Instrucable finns härUrsprungliga kodenSteg 1: KodenHär är kodenutanförSETLOCALom "%...

Flera färger ergonomisk förlängning handtag - konvertera barnets vagn att driva Cart

IntroMin dotter älskar att skjutas på sin vagn men kör runt böjd över gör ont ryggen och är ansträngande. Jag gjorde detta handtag att lindra stress på ryggen så jag kunde spela med henne längre. Detta var också mitt första försök till 2 färgutskrift...

Flera färger LED-Controller

Detta projekt kan din MediaTek LinkItOne att styra flera färger LED strips och ställa in remsan till någon av 1,070,599,167 olika färger. Möjligheten är oändliga för hur och var denna kontroll precision kan genomföras.För projektet behöver du:-5050 M...

Lätt IoT väderstation med flera sensorer

En väderstation är ett roligt projekt som lär dig massor om elektronik med den extra fördelen att vara en faktiskt användbar liten enhet. Projektet kräver en massa billiga delar och sensorer totalt mindre än $15, och hela slutar montering i din hand....

Hur skärmen skriva ut en t-shirt-gör din tshirt

EZScreenPrint® "Do it Yourself" personliga screentryckDen roliga enkelt sätt att skapa anpassade silk screen stenciler som du kan skriva ut hemma eller på kontoret!www.ezscreenprint.com805-544-2650contactusSpara 15% rabatt på hela beställningen...

Hemmagjord tvål med flera hushåll använder

Jag har använt hemgjorda naturprodukter i flera år nu. Jag gör de flesta av mina egna rengöringsprodukter som alla ändamål rengöringsmedel, tvättmedel, schampo, hår skölj och badet tvålar. Jag försöker få bort från att använda produkter som är fulla...

Miljö med flera virtuella skrivbordet testning

Jag ville nyligen att testa ett program i så många typer av operativsystem som jag kunde. Ett super sätt att göra detta är att använda ett virtuellt skrivbord program.Använda denna typ av programvara, kunde jag köra flera operativsystem på en gång fr...

Mosaik kakel affisch med bild fästen

kom ihåg de 35mm-diabilder som gick in i en diaprojektor Visa tråkig familj semesterbilder? Förvåna och imponera på den digitala generationen när du hantverk denna affisch, eftersom de inte känner igen vad innehavarna av bilden är faktiskt för! Dessu...

Affisch power eller skriva ut en affisch?

En gång jag in i mitt rum och märkte att det är riktigt tråkigt. Det behövs något speciellt för att ljusa upp atmosfären. Så har jag beslutat att skriva ut en stor affisch.Det första problemet jag inför var vilken bild att välja? Det är viktigaste i...