Skumma styrelsen hyllajag såg den instructable på att göra hyllor av Longboards () och ville ha något liknande men ur en begagnad skumma styrelse. Det är mindre och det som vi hade var dekorerad så jag använde den baksida halvan som konstverk, så det är både konst och en hylla!

Bitar:
En skumma styrelsen för ditt val
två små och två stora L tillsammans med nödvändiga skruvarna.
Sticksåg och skruvmejsel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skumma styrelsen hyllor

Min fru och jag nonchalant strosat swap meet en dag, när vi kom över en man säljer, bland andra saker, tre väl använt skim styrelser full av karaktär och värme. Man kan titta på dem och nästan känna sanden mellan tårna, cool Pacific vågorna virvlande...

Flat Panel TV hylla (Mount för XBox Kinect, kamera, etc.)

Denna design använder vägg fäste skruvar och hål för att montera en hylla på baksidan av din TV.Jag byggde denna hylla eftersom jag ville höja min Kinect upp högre, men ville inte att montera en hylla på väggen. Jag ville ha något ganska dolda & någo...

Halloween blodbad fontän

jag har inte någonsin deltagit i en Instructables tävling så jag tänkte jag skulle göra något för denna i stället för bara stalking andras projekt. Du kan göra detta utan att bryta banken, och konstruktionen är ganska rakt framåt så vem som helst kan...

Chimera: $60 DLP High-Res 3D Printer

Jag har varit på en jakt på de senaste åren att hitta en billig och enkel men måttligt hög upplösning 3D skrivare. Jag hade 3 olika 3D skrivare delvis konstruerade när jag hörde om den fantastiska tekniken av DLP Stereo litografi (SLA) skrivare. Jag...

Blå och gula gör Green!

Blått och gult göra? Du gissade rätt! Grön! (Åh du fuskade och läsa titeln?) Men visste du att gult och svart också kommer att göra grön! (eller faktiskt) Grön? Tack Codyg102 för korrekt html kod för grön nyans! Här är hela "nother färgsystem teori a...

Hund Slobber Splash Blocker

Säga har du en humungous ginormous odjuret av en hund. Säga nämnda hund dricker massor av vatten för att fylla upp som stora kropp. Sedan säga nämnda hund stänk vatten och dregla och usch i som en tio fots radie. På toppen av det, du målade bara vägg...

Lätt fönster hyllan för katter och andra ljus använder som en trädgård.

Jag har två katter. Det finns exakt en fönster på bottenvåningen som vetter mot söder. Det gör den oemotståndlig för dem, och det är också den plats där jag vill ha mitt köksbord. Här är min lösning, en hylla som hänger från fönstret avsatsen och int...

Tortoise Table

jag byggde en sköldpadda tabell för mina döttrar julklapp, en rysk stäppsköldpadda att hon hade bett för de senaste tre åren. Jag tyckte inte om att göra en instructable tills jag var klar att göra det och insåg det visade sig ganska bra och koncepte...

Mario Brothers katt träd

Hej, detta är min första gången utstationering till Instructable jag har precis avslutat mitt projekt med titeln "Mario Brothers katt trädet." Jag arbetar för närvarande på Instructable för det så att du kan bygga din egen eller ge dig idéer om...

Restaurering - nya livet ur en trasig 1930-talet radio konvertering

Först och främst vill jag påpeka att denna $35,00 Western Royal konsolen radio var bruten, och i min bedömning skulle kosta mer att reparera än om du vill konvertera till en elegant bra klingande radio.Jag var på min lokala sparsamhet butik ett par m...

Wakeboard vinsch

http://www.youtube.com/watch?v=2tRlp07DWWA1 - vad gjorde du? (Berätta om vad du gjort och hur det fungerar. Varför använde du de verktyg och material du valt?)Jag skapade en wakeboard vinsch. En vinsch är en maskin som reals i en lång repa snabbt med...

Bygga en "vintage" lada styrelsen railroad spike coat rack & hatt hylla

jag såg en av dessa att någon hade gjort och verkligen gillade idén, så jag beslöt att prova det själv (och jag lagt cirka sex mer fötter till längd). Det finns alla möjliga säkerhetsrisker med detta Instructable så var försiktig om du väljer att gör...

Colonic bevattning styrelsen

inser jag att colonic bevattning är fortfarande lite kontroversiell, och inte alla är redo att ta emot information i ämnet. Men personligen har jag funnit det hjälp, som har andra människor jag känner, så detta erbjuds för dem som har ett intresse. M...

IKEA hylla säker med magnetiska nyckel

ända sedan jag först lade ögonen på chunky IKEA möbel, jag har velat göra dess ihåliga innanmäte till en super hemliga gömma plats. Jag först försökte (och misslyckades) att göra en lucka i toppen och sedan benet av en Brist på sidobord, men det är n...

Gigantiska källaren eller garaget hylla för $36

Jag behövde hyllor för min källare, men jag ville ha lite kul med det och se hur mycket hyllor förvaring jag kunde bygga till lägsta möjliga pris, medan det fortfarande är mycket stark. Denna hylla använder en enda OSB 4 fots x 8 fots blad och 2 x 3...

Underhållning hylla

Jag nyligen lite kulan och köpt en fancy ny TV. För senaste tre åren har jag använt en hylla hittade jag i en container att hålla alla mina AV redskap. Den nya TV är elegant och motiverat en uppgradering från gammalt container hylla, således anlednin...

Industriell letar TV hylla / avsats

det här är en quicky instructable att slutföra min Industrial ser hyllan samling. Här är Media hyllorna och utrustning hyllor.Vi behövde ett ställe att lägga kanal centerhögtalaren, och det passade under vår TV stativ (och egentligen inte vill det dä...

DIY hylla ovanför spisen = extra lagringsutrymme i ett litet kök

när du har ett litet kök som jag gör, du behöver använda varje tum av utrymme som du har. Jag maximerad användning av utrymmet ovanför min spis genom att lägga till en enkel DIY hylla. Det är en perfekt plats för extra stor kryddan behållare och köks...

En hylla för sovrum att lagra saker på ett bättre sätt

Under byggandet av vårt hem höll vi en fördjupning i mitten väggen i alla rum för att ge hyllor i framtiden. I min dotters rum planerade vi att bygga en hylla i fördjupning för ytterligare lagring.Insidan mätningar av fördjupningen är 6-1/2 fot x 6-1...