Slangbella Sniper - pestenDen nya knex "Sniper", pesten! Det är bara en grundläggande slangbella, och det har inte ett scope, men vem bryr sig! Här är några fördelar och nackdelar:

Fördelar:

  • Slangbella
  • 5 lager
  • Robust
  • Snygg
  • Lätt att mod
  • Låg bit greve
  • Korrekt

Nackdelar:

  • Några skär delar
  • Äter upp gummiband
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex slangbella sniper

detta är min nya knex slangbella prickskyttegevär att jag gjort det är en blandning mellan srv1 och min andra slangbella sniper gevär som jag gjort och denna pistol har olika trigger och olika ammo och skjuter mycket svårare gjorde jag denna pistol e...

Knex slangbella Sniper Experimental (ksse)

Ok detta vapen är en experimentell design för en slangbella sniperObs beståndet är inte vad blir så småningom på detta vapen som jag bara tog det bort av min maskin pistol och satte den på här för att visa hur det ser ut som en prickskytt...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

RSS-flöde - Raikous slangbella Sniper

några av er kanske får skämtet i titeln, men hur som helst, detta är min nya bössa som jag publicerar i julklapp. Det är en slangbella, inte en ram . Detta tog ett tag att göra, och jag hoppas ni alla njuta av det. Jag har inte testat det mycket omfa...

Slangbella sniper

detta är sniper jag visade dig här.IT´s skjuter cirka 50 meter (150 fot)och mag rymmer ca 10 kulor.Om du vill ha V.3 säga detkomfort: 6/10Power: 9/10noggrannhet: 8/10mag: 7/10styrka: 9/10VARNING!Inte SKJUTA PÅ NÅGOT VAD LEVEROCH HAR KÄNSLOR!Jag är in...

Den spartanska A Knex slangbella Sniper

den spartanska är en knex sniper byggd för makt och välbefinnande av använda i stället för noggrannhet och ser ut men det får jobbet gjort bra.StatistikPower 180 ft +Noggrannhet okMech är mycket bra...

K'nex död bringer slangbella sniper V2

efter feedback om döden bringer V1 (främst om ser ut) jag har tillbringat lite tid förbättra den. Den kan skjuta över 180ft och 70ft accuratly. I totala kommer 5 upplagor av denna pistol.Fördelar: Ser coolSkjuter välenkla men starka utlösarekan skjut...

Knex slangbella Sniper Rifle

handtag följa picsSteg 1: Del av fat Följa picsSteg 2: fat Följ bilder är det ll lång med 8 sedan ratchet som är en snöflinga med två gröna stavar då ytterligare två fat bitarSteg 3: Tillbaka av fat och omfattning Follow picsSteg 4: Mech och Trigger...

M110 Sniper

My new Knex M110 Sniper Rifle.Poäng: ironman69, knäpp kille, Hiyadudez, dutchwarlordFunktioner:Taktiska räls & tillbehörOmkring 40 fot utbudOckså, kolla in min slangbella Sniper.Detta bildspel nådde 7. högst rankade instructable! Tack till alla! :D...

Knex slingshot sniper

Beskrivning/kontroller:mag matas slangbella snipermed bi-podJag har POST den!...

(UPPDATERING) LKSS A Knex Slingshot Sniper

Hey guys! Ledsen jag inte har varit aktiv nyligen, jag har byggt men jag har inte varit nöjd med mycket jag bygga nyligen men ack väl. Så detta är min nya LKSS, det är ett ganska lamt namn men det står för Lucas Knex slangbella Sniper. Så jag tänkte...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

K'nex begrepp

detta instructable är att Visa k'nex idéer så att andra kan försöka att bygga dem. De kommer att vara mestadels vapen idéer.SektionerSteg 1-Ammo utfodringSteg 2-utlösareSteg 3-trummorSteg 4-bränning stift & drarSteg 5-granaterSteg 6-vapenSteg 7 - div...

KPS Knex Power Slingshot

Hej mina damer och herrar,Idag vill jag visa dig en ny slangbella pistol.Det är funktioner många saker som innehavare av en ammo i beståndet, min nya utformad omfattning, lång fat och sann trigger.Fördelar:Sanna triggerAmmo holderMycket exakt omfattn...

K ~ SCSR (Killer ~ Safecrackers prickskyttegevär)

Hej alla. Är det dags igen, för att visa dig ännu en av mina vapen.Det är verkligen inget som nya, bara en slangbella sniper. Den enda riktigt nya sak, som jag inte har sett gjort tidigare, är att tunnan glider in i kroppen av pistolen.Här används oc...

HappyBirthdays officiella Sniper eller Mods till DGMs kavaj

Hello fellow K'nex älskare. Jag har starkt modded Darth Gecko Mans kavaj prickskyttegevär.Skador: Kan bryta igenom en vävnad från 30 ft.Vikt: AlotNoggrannhet: 9/10Funktioner: Dnsd99's bipod för Mepain's sniperDutchwarloads kniv (används som en bajone...

M17 Sniper Rifle

detta är en cool letar sniper gevär jag kallas "The M17". Det använder en slangbella design och en awesome utlösare av Viccie.B1993. Du kan också koppla saker som bi pod (gjord av darth gecko man), järn syn och ful räckvidden ner i steg 6. Titta...

Slangbella mod

häromdagen märkte jag när jag hade en massiv belopp av cross-bultar och ingenting att göra med dem så jag beslöt att göra ett armborst ersätta, Sling-fören! I detta instructable, blir nog vara visar dig hur du mod din slangbella skjuta cross-bultar (...

Camping slangbella fiske bow

Detta projekt är att visa hur man gör en sligshot, till en fiske-båge. Jag tar detta när jag går kajak fiske om im inte fånga mycket kul att skjuta karp eller en tillfällig bas.Saker som behövsslangbella, walmart eller amazonReel http://www.thepathfi...