Sluta röka!, motiverande vägg plack.Att sluta röka kan vara en av de svåraste saker du kan göra i ditt liv. Det är verkligen upp till dig om det är din tid att sluta, eller inte.

Detta projekt var tänkt att visa upp en 3.5 tums Trophy av min lilla prestation ;)

jag hade denna vana med kedja rökning under körning; I mitt fall var detta första hindret. Varje gång jag ville ha en rök, frågade jag mig själv "behöver jag detta nu eller kan jag vänta tills låten är över?" då jag tryckte till kan jag vänta 10 min, kan jag vänta tills motorvägen?, min Exit, kan jag sticka med en för min hela pendla?

Under 3 månader eller så sår jag långsamt upp kommer från drygt ett paket om dagen till en förpackning vart tredje. Jag har kunnat hålla sig med ett paket var tredje dag i en månad eller så tills jag hade vad jag kan bara gissa var en felaktig Cig. En stor puff av lågan och foul(Er) smakar rök.

Skruva fast detta!

Det var när jag tog beslutet att det var min tid. 30 min senare gick jag ut för vad jag visste skulle bli min sista rök. Det hände bara så att det var en ensam Cig kvar i förpackningen; Jag höll det som ett test

Två år senare...

Jag har blir förtjust i denna Memento. Jag ville göra det ett hem där jag kunde hålla den säker :)

Jag hoppas att detta inspirerar några människor att göra något liknande, och det hjälper du eller någon du bryr dig om, att sparka vana!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Handgjorda adress plack med glödande tal & hemliga fack!

Fjädrar kommer och för mig innebär det att det är dags att börja sprucing upp runt huset. En sak som hade varit på min att-göra-lista för en tid var att skapa en trevlig stor hand gjort adress plack. Före detta projekt hade jag standard svart plast s...

Kegerator tryck på hantera plack

så du har byggt din egen kegerator eller hem bar, men fortfarande ser ut som en bit amatör timme... Visst kan du sticka dig själv några bar handdukar eller svarv din egen kran handtag, men vad händer om du har varit där-gjort-det? Några smakfulla anp...

Jul Advent plack

det finns en miljon olika sätt att fira advent, men i år ville jag göra något själv som skulle kunna användas som en jultradition år efter år med min familj. Med bara några timmar och förnödenheter kom jag upp med en kompakt och funktionell Advent so...

Vägg plack julklappar

Jag manipulera bilder. Ända sedan jag såg en Gimp tutorial om att spåra bitmappar och göra Cricut former för användning med säker skär mycket.Sedan jag såg Ingelas laser gravör Instructable och lagt till det g-kod plugin till Inkscape gjorde jag en h...

Gatan adress antal plack

A CNC Plasma Cutter är ett bra verktyg för att snabbt och exakt skära godtyckliga former metallplattan utsåld. Detta Instructable visar hur vi brukade en plasma cutter skapa en adress nummer plakett. Vi gjorde det på TechShop och du kan också (Läs me...

Wood bild plack (jag gjorde det på TechShop!)

Kommer jag att berätta hur jag gjorde en trä bild plack på TechShop - www.techshop.wsSteg 1: Rikthyvel / hyvel till slät grov skär trä Börjar med en grov klippa träbit, som är billigare, använder en rikthyvel för att jämna ut ena sidan. Använda paddl...

Enkla & kul DIY Screen tryckning Project på trä plack

Detta projekt bara tar några timmar och är roligt och enkelt!Steg 1: Skapa en stencilSkapa din EZScreen stencil enligt Ezscreenprints instruktioner. Tar bara ungefär 30 minuter från början till slut för att göra skärmenEZScreen har kommit redo att an...

Design och prototyper av Skelequill Start till slut

Ibland finns det just ingenting ute som passar just dina behov. Kanske är dessa andra saker för tung, för dyrt, för liten, för stor, etc. De passar inte bara hur du vill. Tja, är det bästa du kan göra i en sådan situation att göra din egen grej! Men...

En kartong slut-tabell att spara din plats!

Ha en slut-bord, precis bredvid sängen eller soffan för att hålla alla dina saker? Varför inte göra en slut-bord själv som också med det som du redan besitter? Detta säkert sparar ditt utrymme samt dina surt förvärvade pengar! Detta instructable komm...

Arm resten slut bord??

Så jag behövde en slut bord för min soffa. Problemet är, vi bor i ett litet hus och inte har massor av extra utrymme för traditionella möbler alternativ... Ange den Arm resten End tabell, med anpassade inlaga att krydda saker upp lite!Genom att detta...

Samtida Street nummer plack

jag har haft den ute för hus nummer plack på mitt hus för ett par år, nu. Det var cheesy, vanlig och uppfyllda helt min daglig tilldelning av "bla". Om någon är ute efter mitt hus, det är det första de ska leta efter, så det är värt att göra det...

Skräck vägg plack

Halloween masker förvandlats till Freightening vägg plack.Steg 1: att göra huvudet Detta projekt är enkelt! Använd någon typ av flaska och häfta det till din plack. Mount mask fyllda med någon fyllning över flaskan och krampa om det behövs. Fyll varj...

Pil för ljus pil och plack

jag var den ledare för min sons vargflockens den. Det fanns 2 hålor med vargflockens IIs som bara tjänat sin pil av ljus och öfver för att bli en scouterna. Vi ville sätta ihop en fin award för att fira deras prestation, men vi hade inte mycket penga...

4 top Tips för att sluta alkohol

Fattar beslutet att sluta dricka alkohol är en stor en, och det är inte alltid lätt. Om du har beslutat att ta detta steg, kanske du behöver hjälp på vägen.Här är fyra bra tips som bör komma igång i din nya alkoholfria liv!Steg 1: Hitta en annan stor...

Miss La Sen välkommet tecken plack.

Miss La Sen är en karaktär i Sorim berättelse brädspel, mobila spel, cartoon clips, serietidningar.Steg 1: Hämta detta mönster och skriva ut i A3-papper.Steg 2: Rita huvudet, armarna på skummet och klipp dem ut.Steg 3: Spåra ögon, klänning, båge, sko...

DIY bröllop från början till slut

Vi är Mike och melodi, två crafty och musikaliska tinkerers som träffade en natt och blev kär. Gör en DIY bröllop var hårt arbete, men också mycket roligt som lönade sig i slutändan. Vi tog många friheter med vår stora dag, men fastnade med den grund...

Bokhylla med inbyggd boken slut.

Ibland din bokhylla inte är mycket full... och alla dina böcker hålla rasar!...Så tänkte jag göra en bokhylla med en inbyggd bok slut som är flyttbara när din hylla är full!Steg 1: material För boken självA = 2 8 "x 6" x1/2 "tjock träB = 1...

"Sluta fängelse våldtäkt" tvål.

Hur många gånger du måste böja sig ner i duschen och försöka hitta din tvål gått in i en vild rida tråg ditt badkar efter det som våldsamt rymt från händerna och landade brutalt och smärtsamt just på en av tårna little...Förblindad av schampo du fren...

Sluta ditt jobb det elegant sättet

När du har bestämt dig är det dags för sluta ditt jobb, finns det mycket att tänka. Detta Instructable innehåller tips och förslag för att göra den jämnaste avgång övergången från ditt nuvarande heltidsjobb möjligt, både personligen och professionell...