Små 6 Volt säkeri detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör gömda kassaskåp ur en liten 6 volts batteri. Det är mindre, men ser bättre ut än mitt andra säkra batteri.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY 6 Volt säker

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en dold säker ur ett stort 6 volts batteri. Jag kommer också att visa hur man gör det ge makten till en ljus, även om det är urholkad. (så du kan bevisa att det är "inte fejk")Steg 1: dela...

Batteriladdaren "Reverse Joule tjuv"

.Här är en helt annan ta på Joule tjuv (JT) krets vanliga i trädgård lampor. I stället för laddning en 1.2V batteri direkt från solcell och konvertera befogenhet att köra en 3-volts LED, vi ska vara med i JT för att konvertera produktionen från solce...

Hur man gör en säker strömförsörjning för arduino med 9 volts batteri

Du behöver ett 9V batteri klipp (snapin-kontakt), en 2,1 mm elkontakt, en lödkolv och vissa lödtenn. Någon hobby affär bör ha dessa objekt.Steg 1: en stabil (reglerat) 5V DC, som du kan antingen leverera via USB kraftledningar eller via sköld kontakt...

Hur man bygger en 24 Volt elektrisk motorcykel

Jag har tittat på några elektriska fordon (EV) bygger för motorcyklar på Instructables och de alla var mycket hjälpsamma. Jag hoppas att lägga till dem som har gått vidare och byggt, delade och motiverade mig att bygga en. Detta är hur jag gick om at...

Hur man bygger en 72 Volt elbil – bil / Jeep

Introduktion1. den första videon visar gemensamma komponenterna i en EV.2. den andra videon är Jeep som det är nu med Direct Drive.3. den tredje videon är den ursprungliga jeepen med kedja drev, märka hur högt det är.Jag beslutade att bygga en elbil....

1 volt Cell från 2 slantar och folie

att experimentera med att göra min egen batterier från citronsaft, jag blev nyfiken på den design som nämns här:Designen använder diskmedel, kopparfolie och aluminiumfolie. Jag hade lätt dessa poster på hand, så jag skapade flera formgivningar så små...

12/24 volt Wind Turbine Power Station - börjar laddas batterier i 2mph vindar

Detta instructable visar hur man bygger en komplett fristående 12/24 volt vinden drivs elektrisk Generator med gamla datordelar, en cykel rullar, några trä, en spole och diverse fästen och skruvar.Vänligen rösta för detta projekt :)Efter att ha läst...

120 volt AC AA batteri laddare

denna laddare är mycket unikt i att det kommer att ta ut alla olika typer av AA, C, D, 9 volts batterier beroende på batteri innehavaren som du väljer för projektet.Detta projekt kräver inte användning av ett steg ned transformator bara en diod. Denn...

6 volt lantern batteri till D-cellen Mod!

Detta instructable visar dig hur du kan fortfarande använda ditt 6 volt lykta när du bara har D-cellsbatterier. En enda D cellsbatteri är 1,5 volt så 4 av dem är 6 volt. Behöver du ett gammalt batteri 6 volt lantern, 4 D-batterier, och några material...

12 volt DC Solar strömförsörjning

här kommer jag visa dig hur jag använde återvunnet gräsmatta/trädgård sol ljus för att göra en 12 volt ström försörjning/laddare.Jag tror jag har ca $8.00 i det hittills!Steg 1: Vad slutresultatet ser ut Okej låter komma igång.Jag när på en Återanvän...

12 volt Travelmate - en kylare som tillhandahåller lagring och Power

Som kan ses från min profil info till höger, leverera jag e-post för en levande längs småvägar i en liten stad i Massachusetts. Dess ett bra jobb, ro, och för det mesta jag ensam med mina tankar - vilket är där de flesta av mina idéer kommer från.Hur...

DIY 12 Volt klor producerande enhet för vattenrening

Dagens projekt är en anordning som används för att skapa en praktiskt taget outtömlig tillgång till samma desinficerande lösning eftersom kalciumhypoklorit gör. Om du vill gå off grid, måste du har tillgång till säkert dricksvatten. Denna instuctable...

9 volt batterifacket hemliga

im säker på att alla har massor av döda batterier liggande sina hem. för denna enkla instructable allt du behöver är ett 9 volts batteri, och några grundläggande verktyg som har alla. Som en X-Acto kniv, tång och filer.bara en varning att det finns n...

400 volt järnväg pistol

för detta instructable kommer jag att förklara hur man gör en enkel järnväg pistol, bränning metall kullager. Delarna är inte dyrt, men im inte säker på hur mycket det alla kom till som jag byggde det på min skola under DT lektioner. Det finns mer kr...

9 volts batteri ledningar att testa en kondensator fan

jag behövde för att testa en frys kylaren fan av GE profil kylskåp detta var min lösning.Steg 1: leverera Få 9 volts batteri se till att det är i intervallet bra på batteri testare.Single strand koppar tråd (jag försökte multi strand och det skulle i...

50.000 volt etch-a-sketch!

Hej, detta instructable är avsedd för människor bara lära sig hur man får in bygga enheter som har en x / y rörelse förmåga, men detta är inte, och är inte avsedd att vara en CNC eller stepper enheten.VARNING ***Först och främst, om du väljer att gå...

500 000 volt Van de Graaff Generator med billiga delar

låter bygga en 500,000 + volt Van de Graaff generator!Jag byggde den här ungefär en vecka, beställs använda skrot delar från en symaskin och material från http://www.grainger.com/Grainger/wwg/start.shtmlJag har sett de större maskinerna i drift på mi...

12 volt batteri adapter för elverktyg

Jag måste erkänna att bli inspirerad att göra detta från detta Instructable. Jag hade redan gjort en nätdel för mitt batteri drivna verktyg och tänkte att detta skulle vara enkel nog att även om jag inte vet när jag kommer att behöva detta, kan jag o...

Batteri-fri 5 volt projektet power

nu kan du ha en reglerad strömkälla ständigt till hands med inga batterier att byta ut eller ladda! Detta Instructable visar dig hur du ändrar en nyckelring dynamo ficklampa i en lean menar leverans som kan ersätta batterier för alla projekt som kräv...