Små hjul lyfterdetta är ett litet hjul hiss. ID vilja ge de flesta kredit till Kairah för att ge mig tanken. Kan börja...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex hjul lyfter

denna wheel hiss jag byggt fungerar som de flesta hjul lyfter förutom kan du välja häxa sida du vill ha bollen att avsluta helt enkelt sett i bilderna 12 och 13. Det bör kunna byggas från bilderna. Om du vill mig efter fler bilder vänligen säga så. N...

Sandros hjul lyfter, en knex ball maskin lift

Hej alla!Detta är andra av 2 hissar används i min boll maskin Revolution.Jag gillade det väldigt mycket och det fungerar utmärkt, så här är instruktionerna.Du kan alltid skicka mig en fråga om nödvändigt med en kommentar eller PM.Jag hoppas du gillar...

Knex Ball maskinelement - vita hjul lyfter

detta är en faktor för bollen maskiner, är det ganska lätt att göra. Tänk bara på att jag använder främst klassiska knex.Steg 1: ReservdelslistaStavarVit - 32KontaktdonGrå 2 slot - 8Grön - 16Vit - 2Steg 2: Låt oss bygga!...

Små Knex hjul lyfter

Hej där, detta är små knex hjulet hissen jag använde i min boll maskin dystopi under det vita golvet.Var noga med att läsa bild anteckningar medan byggnad längs!Jag hoppas du gillar det!Var noga med att kommentera, betygsätta och prenumerera!Kolla in...

Den officiella guiden till Knex Ball maskin lyfter

ända sedan Torka ut, människor har varit intresserade av att bygga nya hissar för Knex boll-maskiner, så jag gjorde denna guide!Denna guide kommer att omfatta alla ball maskin hissar som har byggts. I varje steg är en kort beskrivning av hissen, en k...

Guide till lift/element hybrider

jag började genom att försöka göra en evig ball maskin, men till slut gjorde jag lift/element hybrider. Så småningom gjorde jag en ball maskin där nätverk 2 inte hade några motorer. Här är en guide till fler av dessa!Om du har utformat någon lift/ele...

Kolossen en ny K'Nex ball maskin

Hej killar här är min nya ball maskin vänligen lämna förslag, kommentar, och glöm inte att prenumerera påFunktioner;Ett hjul lyft av I_am_CanadianEn trappa element av 95MartbEtt nytt namnlöst element av mig (vänligen lämna namn förslag i kommentarern...

Lägg till hjul (hjul) till din trumma Rack

efter många veckor av min fru klagat hur svårt det är att flytta min elektroniska trumma rack ur vägen, och ständigt behöva räta ut benen när hon drar det över golvet, jag fick nog och gick på ett uppdrag. Jag bestämde mig att lägga till ett par hjul...

Bebe Confort barnvagn hjul ersättning med skoter hjul och kullager

jag ärvt bebe confort Streety barnvagn, vilket var ok utom de hemska hjul. Efter slita det, fann jag att hjulen är helt enkelt nylon roterar på en metall axel och att förutom detta i kanterna på Nylonhjul burit en cylinder in gafflarna håller hjulen,...

Att sätta hjul på din Zedboard

Målet med denna handledning är att bygga en enkel två hjul motorized robot kontrollerad av en Zedboard. Du använder Connectal ramen för att genomföra kontroll logik som består av både SW och HW (FPGA) komponenter. Genom denna process, vi hoppas du ko...

Multifunktions Coffe Table med förvaring, glida ut och lyft. Bygga från Euro-pallar

detta soffbord föddes medan vi har letat överallt efter en ny tabell för vårt vardagsrum. Ingenting passar i form och funktion. Så vi bygga vår egen.Tillverkade av 2 EUR-pallar. Lös på 4 tunga hjul.Höjdpunkten är den enorma lagringsutrymmet inuti tab...

Lastpall soffbord med lyft upp och landningsställ

Ett soffbord gjord av upcycled pall trä och säng ribbor. Bordsskivan lyfter för att användas som en arbetsyta när sittande och avslöjar också förvaringsfack under. En pedal-styrda infällbara castor hjulsystem kan tabellen att flyttas smidigt och enke...

6 hjul R/C skottkärra med pneumatiska dumpa

Detta projekt startade ut liv kommer för att bli en r/c gräsklippare. Det har nu gått till denna sex hjul skapelse. Om du inte kan se ovan video klicka här.Steg 1: uppdatering! SE VIDEON NEDAN. Tack.Steg 2: Robot: material & verktygMaterial: Elektris...

Bike hjul gyroskop

Varför är det så mycket svårare att stanna upp på en stillastående cykel? Varför inte Segway tours alltid faller platt på ansiktet? Hur vet smartypantsphones när de är ansikte upp? Svaren är wheely liknande, och alla ligger i sfären av rörelsemängdsm...

Reparera trasiga bagage hjul med silvertejp

Uppdatering: Detta Instructable var med på lifehacker.com! Artikel här.Hjulet på min favorit kabinväska hade en del komma bort från det en en resa och det var inte alltför många resor senare som den plast delen av hjulet lossnade helt, lämnar bakom d...

Hemmagjorda vagn hjul! (choklad kex)

Hej alla!Idag ska jag visa dig hur man gör vagnen rullar en läcker choklad kex! De är lätta att göra och smakar bättre sedan originalen! Njut av...Steg 1: Du behöver-24 marshmallow-24 Marie kex (för er som inte har dem, de är vanligt, runda söta kex....

Iscensätta en 3 hjul fordonets chassi

Mitt universitet senior projekt var mycket ambitiös. Under loppet av ett år (2011), mig och tre andra maskinteknik studenter utformade och tillverkade ett komplett solar race bil chassi inklusive ram, fjädring, hubbar, spindlar, bromsar och styrning....

Soffbord med att lyfta toppen/kupé

Jag bestämde att jag behövde ett nytt soffbord så jag bestämde sig för att bygga något som maximerat lagring, som kunde användas till som en arbetsyta för min laptop, och såg halvvägs anständigt. Så kom jag upp med denna design.Den har:-Lagring för o...

LÄTT upp trädgård säng på hjul för UTEPLATS eller däck

detta är en handledning för en 4'x 4' uppvuxen trädgård säng på hjul för användning på ett däck eller uteplats. Det kan göras på en dag för under 100 spänn.Denna handledning kan användas för att bygga två versioner av 4'x 4' upp planter sängar på hju...