Smaka av Bomb Bulgar vete salladSmak Bomb Bulgar vete sallad är en idealisk barbeque maträtt som serveras kall och kan förberedas någon tid i förväg. Den har en bulgar vete bas och massor av små Smaksätt bomber av olika andra komponenter så varje forkful är en annorlunda smakupplevelse. Jag kom upp med det för flera år sedan och det har varit en barbeque favorit ända sedan dess.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mexikanska inspirerade Turkiet köttbullar

i morse vaknade jag och hade ingen aning om vad jag ville göra och bara suget jag haft var för min normala helg frukost (engelsk muffin, en halv med margarin, den andra med margarin och jordgubbssylt).Jag bläddrade alla av mina favorit platser för in...

Libanesisk sallad

en cool fräsch sallad är perfekt för en tryckande sommardag. Vem vill laga när det är så varmt. Jag äter ett överflöd av sallad året runt. Jag letar alltid efter ett olika recept att prova. Min favorit sallad är libanesisk sallad. Jag äter det med hu...

Caesar(ish) kvällsmat sallad

jag älskar Caesarsallad. Men vanliga kombinationer av sallad, Dressing och krutonger bara fylla inte hela måltiden för mig. Jag behövde mer. Och för många "Caesar sallader" bara smaka bitter parmesanost.Så jag slet skamlöst av ca 20 olika recept...

Happy örtartade glutenfria spannmål sallad

BerättelsenTjena Instructables! Jag gjorde en version av detta recept för en väns middagsbjudning nyligen; Han föreslog att salladen skulle vara perfekt för den här tävlingen, så here we go. Ursprungligen gjorde jag detta glada örtartade G.F. korn sa...

Att göra ägg sallad mitt sätt

Steg 1: samla in vad du behöver Behövs ingrediensförteckningen är ganska kort, kan du lägga till eller dra ifrån vad någonsin du vill men om du subtraherar äggen det inte att ägg sallad...Du behöver...Ett par av hårdkokta ägg... rå/okokt ägg gör en a...

Tabule arabiska sallad och Hummus

EspanolESTA ensalada de tabule y hummus son tan fáciles de hacer, lo que se llama una cocina medio-oriental.Los ingredientes de la ensalada son:1/2 taza trigo fino2 tomates1 pepino4 manojos de perejil1 manojo de cebolla verde1/2 taza de aceite de oli...

Traditionella lammfärsbiffar Vegan sallad från Mellanöstern

Recept: Tabouleh Vegan sallad från ALLGONEVEGAN.COM Sammanfattning: Detta är en traditionell sallad från Mellanöstern. Den viktigaste ingrediensen är bulgar som är delvis kokt knäckt vete och behöver bara njuta en kort stund innan det är redo att äta...

Tofu avokado sallad

Detta recept var inspirerad av en sallad som jag hade på en ramen restaurang för en tid sedan (måste ha vissa friska gröna att kompensera den tunga ramen buljongen!) Jag var verkligen imponerad tofu kunde smaka häftigt i en sallad, som jag ville göra...

Bacon sallad

söker en bacon sallad där huvudingrediensen är bacon, och inte något bacon en gång åt? Om så är detta receptet för dig. Vi har kontaktat bacon sallad med den samma hälsningar som skinka eller kyckling sallad. Genom försök och misstag har vi funnit de...

Vattenmelon sallad med Ajo Blanco (spansk vit Gaspacho) och Kombucha

Avkastning: 8 full delar.Denna frikostiga sallad är en underbar spansk / amerikansk mat blandning som jag nyligen skapat och skulle älska att dela. Ajo Blanco är en mycket gammal-skola spanska kyld vitlök och mandel soppa. Det är rik, krämig och har...

Hur man gör en lätt rök bomb

säga gillar du bomber? Varför naturligtvis du göra menar jag vem inte! Ändå ha en gå på denna rök bomb och du blir en pro bombplan på nolltid! Denna bomb är mycket enkel och lätt att få leveranser. Så gå vidare försök den ute!Steg 1: leveranser Det f...

Regionala Vinaigrettes

Vars kylskåpsdörren är så fylld med kryddor och förband du kan inte klämma en annan sak i dem? Hur många av dessa förband har antingen upphört att gälla eller har öppnats eller använts endast en gång? Detta snabb tutorial ska show dig hur snabbt och...

Ratatouille & lammfärsbiffar

Nötaktig och Sega lammfärsbiffar är en förtjusande knäckt vete sallad blandad med Medelhavet grillade grönsaker blandar ihop gamla och nya smaker.Steg 1:Nötaktig och Sega lammfärsbiffar är en förtjusande knäckt vete sallad blandad med Medelhavet gril...

Kibe, perfekt spel dag mat

finns på någon lunch counter eller bar i Brasilien Kibe, kibbeh, kibbe, kubbeh, kebbah, kubbi eller ens quibe men du stava det denna arabiska köttbulle är alltid gott. Medan flera versioner av denna maträtt existerar detta instructable visar dig hur...

Kryddig lamm och linser soppa

en härlig uppvärmningen maträtt på dessa kalla dagar. Känn dig fri att spela runt med kryddor jag använder - men jag tror den spiskummin och koriander fungerar bra med lamm och lägga till en marockansk smak som jag älskar. Detta är en riktigt tjock s...

Gluten fritt fall kex

Kexen är läckra, lätta att göra, och kan vara redo att tjäna på 20 minuter! De går riktigt bra med ägg och bacon till frukost, soppa eller chili för lunch eller sallad på middag. Jag lovar att din familj/vänner inte kommer att kunna berätta att de är...

Flammade Citrus gammaldags

Jag har druckit gamla Fashioneds ett tag nu. Jag introducerades på en stor lokal whiskybar och sedan dess har experimenterat med dem hemma. Det är en bra dryck; Det är mycket enkelt, med få ingredienser, men har en mycket komplex, mjuk smak. Det kan...

Lätt kyld kaffe dricker

ett bra sätt att svalka dig när det är varmt ute, eller kanske bara en snabb pick-me-up efter en lång utekväll innan du måste ge den viktig presentationen.Enkel bearbetning och blir lättare varje gång du gör det.Första instructable, så snälla bara me...

Ordna ditt liv ekologiskt, etiskt och enkel

För den goda eyed/uppmärksam personen, kan en viss sak ha blivit alltmer tydlig som för sent; den anomali som jag är reffering är att trots rapporterade "ökade ansträngningar" på miljöföroreningar, globala fattigdomen, förlusten av biologisk mån...