Smulig Honey Oat kexHavre är en stor energikälla och jag ville verkligen behärska min egen version av en havre kex. Min "Tot vänliga" honey oat kex är perfekt mellanmål låda behandla! Om du gillar att titta på är vad dina barn äter detta en härligt enkel, friska och låg budget recept att använda. Igår tog jag min 1 år gamla till en härlig lek grupp som med massor av leksaker, massor av springer runt och en mycket hungrig pojke efteråt! Som jag nämnt tidigare, är havre en härlig energi och bra för barn. Packat full av smak med en nypa av ingefära och honung att kombinera dessa kakor är en härlig behandling efter en hektisk dag! Ditt hus kommer att lukta underbart när du har gjort detta, (tro mig!) Prova med en kopp kaffe för dig själv att njuta av också.

http://mamabeesimple.blogspot.com

Mama Bee

Relaterade Ämnen

Honey Oat ansiktsmask

ser mig omkring, jag har hittat recept på hemlagad ansiktsbehandlingar, ofta med honung och havre. Problemet med de grundläggande sådana, för mig, är att jag inte gillar att ha bitar av havre över mitt ansikte, och hur kladdigt som gör processen. Så...

Archimedes Pi

jag ärvt den glomming genen från min farfar. Det är både en välsignelse och en förbannelse. Vi kan sitta ner, äta gobs av choklad, vaggande bort, i fred med oss själva, och tio pounds tätare. Tack vare min DNA, har jag alltid varit en choklad älskare...

Traditionella Sega ANZAC kex

Hej alla!ANZAC day är äntligen här så jag har beslutat att dela med dig en traditionell läckra kex som är enkel och ägg-fri, den välkända ANZAC kex.ANZAC kex gjordes ursprungligen av kvinnor och barn och sändes till sina nära och kära striderna i kri...

Viennese kex recept

Viennese kex är ganska smulig, omedelbart smälter i munnen, har en lätt smörig smak och smidig choklad fyllning kallas ganache - ett franskt ord för en blandning av choklad och grädde.Naturligtvis kunde vi inte motstå testa dem med kaffe. Vad en MATC...

Vetenskapen om kex

Smör eller förkortning? Mjölk eller kärnmjölk? Vad är den verkliga nyckeln till avflagning? Detta är de frågor som pesten kex beslutsfattare överallt, och de är de frågor som jag har satt ut, under de senaste 13 månaderna, att besvara en gång för all...

Vin kex

jag hört talas om dessa kakor tidigare men jag har aldrig haft nöjet att prova dem så när jag såg receptet på Claudias blogg Min Ricettarium bestämde jag mig att baka en sats.Jag ändrade receptet bara lite, det behövs mindre justeringar, kanske på gr...

Krusteaz kex: Mjölk V.S. kärnmjölk

Har du någonsin undrat vilken skillnad det gör att använda kärnmjölk eller mjölk till kex? Jag vet att jag har, så i morse, min pappa och jag gjorde kex. Men vi gjorde det i ett experiment. Se till att din ugn är förvärmd till 425 grader Fahrenheit!D...

Gör din egen Cheez-it kex!

Har du någonsin velat göra en egen Cheez-it kex? Det verkar som det skulle vara mycket svårt och tidskrävande.Men det inte är sant, de kan göras mycket enkelt och med så få som 3 ingredienser.Dessa underbart läckra kex kan också göras glutenfri genom...

Soylent Green Wafers kex Cookies

alla nu... SOYLENT GREEN ÄR...Japp, mellanmål att vara instängd och julfest apokalyptiska NYC och tiggde för en midnatt som en tunnelbana råtta förde mig till detta.Det använda vara massa instructables för dorm room recept så det var inspiration att...

Mormor Burkharts Coco brunsås och Bacon kex

Detta är en hyllning till en underbar kvinna, som hade 14 barn och mångabarnbarn och barnbarnsbarn.Jag har haft Coco såsen hela mitt liv, det var alltid en varm kram när du behövde den.Vår mormor älskade att göra detta för oss och idag vill jag dela...

Angel kex recept

ingredienser:1-1/4 tsk instant torrjäst¼ kopp socker1-1/2 msk varmt vatten (kroppstemperatur)3 koppar alla ändamål mjöl½ tsk bakpulver½ tsk bakpulver½ tsk fint salt½ dl kallt osaltat smör, skuren i bitar1 kopp kärnmjölkVägbeskrivning:1. rör jäst, en...

BUTTERNUT kex VEGAN

Butternut släppa kexPrep tid: 17 minuterCook tid: 20 minTotal tid: 37 minuterInte smulig eller torr så några kex kan vara, dessa Visa sig en vacker gul-orange färg och är ett perfekt hälsosamt komplement till både söta och välsmakande måltider.Ingred...

Södra Hand rullade kex

Det finns inget bättre på frukost eller brunch än en god gammaldags södra kex. Denna version är mycket gamla skolan, med hjälp av kärnmjölk, ister, och hand-rullande skapa lätt och fluffigt kex perfekt storlek för frukost reglaget smörgåsar eller kex...

Kex bomber

detta recept är ganska lätt och dessa kakor är ganska välsmakande.Du kan göra det varje gång du vill ha något sött och gott.Vad gjorde jag?Jag gjorde några läckra kakor.Hur kunde jag göra det?Jag samlade alla ingredienser jag behövde, jag blandade de...

Kex (inte cookies)

Hur man bakar kex, inte cookies, eftersom det är en stor skillnad!...

Choklad-vanilj-kaffe Graham kex!

Jag vandrade runt i min butik för några veckor sedan, och hamnade på denna konstiga hylla i det ryggen fullt av rabatterade clearance poster. Mesta var woo woo naturläkemedel och dinged upp soppburkar, men på den nedersta hyllan var en stack av något...

Honey Bee och blommor kostymer

jag sydde en honey bee kostym för mina döttrar liten hund och gjorde en blomma kostym för varje flicka. Jag använde ett mönster för hundens kostym och lagt till ränderna och andra detaljer. Jag var tvungen att göra min egna mönster för blomma kostyme...

Kex tenn banjo.

Detta är en av mina första musikinstrument projekt att jag har försökt därav den lilla mängden bilder. Jag ville lära sig spela en banjo men var inte villig att betala deniro för en, så jag bestämde mig att göra min egen.Jag tittade på många webbsido...

Lätt kex fräsar (för Playdough, kallt porslin lera eller modellera)

jag undrar om det fanns ett enklare sätt att göra min egen kex fräsar för modellering med olika leror. Jag kom över några avancerade idéer online och enkla sådana. Helst som utan tungmetaller såg lätt att göra. Här är min ta på DIY kex fräsar.Detta i...