Snabb färdigheter #7: Hur man knyter den med en hand PålstekHej Instructables gemenskapen,

Jag tänkte på en ny episod för denna vecka och eftersom jag är väldigt upptagen just nu beslöt jag att göra en annan snabb färdigheter Instructable.

Användare av mobila app kan använda denna länk för att visa video.

Eftersom jag redan hade ett antal förfrågningar om denna knut beslutat jag att ge det ett försök. Så långt var jag tveksam eftersom jag inte helt säker på hur jag kunde Visa tekniken på ett sätt som var lätt att följa och replikera. Jag har därför tillsammans video, bilder och en GIF-animation och hoppas att du kommer att kunna göra det själv! Låt mig veta i kommentarerna vad du tycker!

Denna knut kan bli mycket praktiskt när du har bara en hand fri att knyta en säkert Knut runt själv. Detta kan vara ett rep som någon kastar dig medan du håller på att något eller någon med den andra handen. Det finns ett antal tekniker för denna Knut och även om de alla har för- och nackdelar jag föredrar den här som jag känner att det är lätt att knyta och fortfarande är säkert.

Cheers Alex

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snabb färdigheter #8: Hur man knyter den tumla Hitch

Hej alla,Det här veckor är en ny episod av min snabb färdigheter serien.Jag tänkte att demonstrera hur man knyter en snabbkoppling knut skulle vara ett intressant tillägg till föregående knop & förankringarna innan vi går vidare till andra skicklighe...

Snabb färdigheter #9: Hur man knyter den tjuvskytt Knut

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka är det dags för ett nytt Knut projekt. Här är mycket enkel att knyta och om du är prenumerant eller läsa några av mina andra Instructables du kanske har sett det som används som en del av dubbel fisherman's k...

Snabb färdigheter #4: Hur man knyter förankringarna - Pt.1 Square surrning

Hej alla,denna vecka bestämde jag mig att fortsätta min snabb färdigheter serien med en ny mini-serie. Baserad på den tidigare videor & Instructables om knop för överlevnad kommer jag att visa ett antal olika förankringarna för olika överlevnad, bush...

Snabb färdigheter #5: Hur man knyter förankringarna - Pt.2 Diagonal surrning

Hej alla,här är del två av "Hur man knyter förankringarna" mini serien. Denna gång kommer vi att titta på en annan grundläggande surrning som kan användas för att koppla samman de polacker i vinkel på ca 45°. Den diagonala surrning kan användas...

Snabb färdigheter #6: Hur man knyter Marlinspike Hitch

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka jag presentera dig en ny del av snabb färdigheter-serien. Denna gång vill jag visa dig Marlinspike Hitch. Detta Instructable hålls ganska kort med flit som jag skulle vilja att bygga på ett med kommande Instr...

Hur man knyter den perfekta band rosett?

Dekorera ditt gynnar och presenter med band för att extra speciell touch. Titta på denna enkla presentpapper knep och lära sig hur man knyter en perfekt båge varje gång! http://www.Beau-Coup.com/Packaging.htm...

Hur man knyter den 4 olika vänskap armband knop

jag lärde mig hur man gör vänskap armband ett par år sedan. Det första som jag lärde mig var att det inte var bara en typ av Knut att göra en vänskap armband, fanns det 4 olika typer. I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör de fyra olika...

Snabb färdigheter #10: Hur man startar en brand med näver

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka vi äntligen gå vidare till en ny del av snabb färdigheter-serien. I detta och de följande avsnitten kommer vi titta på metoder för att starta en brand med naturliga och konstgjorda typer av fnöske.Först upp ä...

Hur man knyter en Four-In-Hand Knut

I den här videon visar jag hur du grundläggande Four-In-Hand vigas.Four-In-Hand slips: Detta vet anses det enklaste att knyta och anledningen till det är den vanligaste och mest populära. Den har en något asymmetrisk knut. http://en.wikipedia.org/wik...

Hur man knyter en en hand Pålstek

här är steg för steg-instruktioner om hur man knyter den med en hand Pålstek--en användbar rädda Knut som inte kommer att dra åt runt midjan....

Hur man knyter hög draghållfasthet stängsel tråd det riktigt enkelt sättet - inga verktyg.

Hej Instructablers,High tensile tråd kan vara en verklig smärta i nacken att hantera. Första gången jag var tvungen att göra vissa stängsel med det jag gjort en absolut röra av jobbet, och förlorade lite av huden längs vägen. Jag antar att jag var tu...

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Hur man knyter en Pålstek

Pålstek är en knut som kommer att skapa en slinga av repet som inte glider. Det används ofta i rädda för att dra upp offren från en grop eller spricka. Och nu du kommer att lära sig hur man knyter den. MEN DU TAR INTE EMOT RÄDDNING UTBILDNING. Använd...

Hur man knyter min mest användbara Cobra Stitch form: The Bunny Loop

detta är hur man knyter den snart att vara berömda bunny loop. ; ) Detta är min design. Det är i grunden en serie av justerbar loopar som du kan använda att lash/fästa saker tillsammans. Lätt att göra och extremt mångsidig....

Hur man knyter en sko spetsar i 1 andra. Mycket snabb!

Lär dig hur man knyter en sko spetsar i 1 för det andra, mycket snabb och enkel instruktion för skåpbilar, converse och andra skor....

Hur man knyter en "Cobb & Co" Hitch

när jag växte upp hade jag förmånen att leva i den australiska bushen och lära känna några sanna bushmän. Personer med de färdigheter och den uppfinningsrikedom som tillät dem att frodas i en miljö som skulle lämna staden de flesta hjälplös.En av väs...

POV band: hur man knyter en slips från ett 1: a person perspektiv

Målet med denna kompatibel är att visa en färdighet i grundläggande livet alla män ska ha; Hur man knyter en slips. Den speciella delen av dessa demonstrationer är att de är alla skott från en första person perspektiv, så ingen av att se den bakåt me...

Hur man knyter en slips (enklaste sättet)

i en rush och behöver veta hur man knyter en slips snabb? Använd detta sätt att utföra halv windsor.Steg 1: Steg 1: Pop din Collah Kontrollera din krage är upp rätt och den översta knappen knäppt.Steg 2: Steg 2: Konfigurera slips Sätta den tjockare ä...

Hur man knyter en franska fläta krona

syftet med dessa anvisningar är att lära dig hur man knyter en franska fläta Crown (FBC). Dessa instruktioner är avsedda att lära någon hur fläta stilen i någon annans hår (dessa inte själv fläta instruktioner ). Detta är en kul, snabb stil som hjälp...