Snabbaste skrivbord hylla med Ingo IKEA bordJag älskar tabellen Ingo IKEA.

I 2 enkla steg, kan du göra det en mycket stor hylla för skrivbordet studio.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Upphöjd skrivbord hylla med multi-färgade ledde

Detta är en upphöjd skrivbord hylla gjorde jag eftersom den gamla var ful och jag behövde mer utrymme för alla mina hobby saker. Så jag beslöt att göra en kylare ny upp ledde skrivbord hylla med multi färgade fläckar och lådor. Lysdioder är från adaf...

IKEA bord med under hylla lagring

VadDetta är en IKEA tabell hack som ersätter två ben med en hylla i ena änden av bordet. Flera alternativ för anpassning är möjliga: antal hyllor, höjd och djup på hyllor, hur många hylla nivåer, storleken på bordsskivan, konfiguration (L-konfigurati...

Skrivbord hylla

efter månader av propping upp min bildskärm med böcker på ett bord täckt med röran, bestämde jag mig för det var dags för en lösning. Slutligen har jag lagring för allt det där på mitt skrivbord, kan faktiskt få tillgång till dessa böcker, och det st...

Regenererade Barnwood hylla med skans

Jag är glada att dela detta hur-till med dig för en enkel hylla med monterade lampa. Jag ville en fritt flytande night stand och inspirerades av en design som jag såg på Pinterest. Med tanke på att jag brukar oftast använda återvunnet trä, anpassa id...

Hur man installerar IKEA bord?

Idag, jag ska visa dig hur man gör IKEA bord. Jag menar, jag köpte Linnmon tabell plattan och fyra OLOV teleskopiska ben för att göra detta för att verka tabell.Behovet av lista:1. Linnmon 120 * 60 tabell plattan (i Istanbul Ikea - 120 * 60 cm 49TL =...

Flytande hylla med hemliga fack (jag gjorde det på TechShop!)

Denna hylla inspirerades av "brist" hyllan kan du köpa på Ikea. Jag har många av dem och gillar verkligen hur minimal de är, men eftersom de är i grunden en låda hänger på väggen jag inte gillade förloradt av "inre rum". Så för att lös...

Swivel skräp korg från en vanlig ikea bord, en plast korg och några objekt

Hej gott folk,Jag meddelanden min första instructable, vänligen vara trevligt:]Det är en smärta när flyttar hem och du har använts tillatt ha ett bra bord för din laptop och grejer. Menallt är inte inom bestämmelserna, så du måsteimprovisera. Jag beh...

Skrivbord organisk med en hemlighet!

Som håller på att flytta och bosätta sig... Jag gav upp tanken på att försöka för de hemliga fack..! Men kom längs organisera tävlingen... Tja... verkligen... Jag behöver ordna några saker: D! (Och jag var alltid fascinerad av min farfars järn locker...

Rustik hylla med hammare huvud Krokar (pall trä)

Video länk nedan, för vissa skäl video länken ovan fungerar inte på mobilen. Jag är ny på instructables så jag kanske gör något fel.https://www.youtube.com/watch?v=dy52882bYP0I den här videon göra jag en rustik hylla med hammer heads för kläder kroka...

Flytande hylla med ljus, powesockets och glashållare

Detta är flytande hylla med belysning, eluttag och glashållare.Steg 1: Övre hylla Steg 2: Hylla konsolen Steg 3: Nedre hyllan...

En hylla med en bok

Är du kör slut på utrymme i ditt hus? Är monterad vägghylla är för dyrt? Tja varför inte göra din egen hylla med en bok.Steg 1: Vad allt du behöver.Du behöver följande:Borrmaskinskruvarnaborrning bitarEn bok [att föredra med en stark cover]En vägg mo...

Donkey Kong hylla med Perler pärlor

Hej, alla! Välkommen till min andra instructable! (Jag är fortfarande ung, så vänligen inte vara oförskämd) Idag ska jag visa dig hur man gör en Donkey Kong tema hylla med Perler pärlor.Mamma säger: "vi gör inte hela hyllan med Perler pärlor, bara an...

LED hylla med Traffic Light

detta är våra LED upplyst hylla med ett trafikljus, som drivs också av några lysdioder. På baksidan av hyllan använde vi några enkla RGB LED-stripes. Hela belysningen kan styras med DMX eller ArtNet. (Också av Android app eller node.js)Allt är anslut...

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.Kairo Hackerspace ALLEXS bygga natt.Steg 1: justering Se till att de två delarna är justerade genom att sätta något tungt över hyllan.Steg 2: Suguring den första delen. Sätta sugru på rak linje delar som...

Små badrum hylla med krokar.

jag gör ett trevligt litet projekt för ett badrum hylla med krokar....

Flytande hylla med skjutbara hängande arrangör

Snabb introduktion:Jag hittade denna sida förra veckan samtidigt försöker lista ut hur man bygger en Jakobs stege utan electrocuting själv eller bränna mitt hus ner. 3 timmar senare, efter att hoppa från Instructable att Instructable jag insåg hur in...

: Tio gröna Wee små hyllor hylla med ölflaskor

en hylla tillverkad av hittade virke och används ölflaskor. Denna hylla är utformade för att sitta på en köksbänk eller skrivbord, eller byggs upp från golvet. Det är ett kompakt system som enkelt monteras, anpassad och demonteras - perfekt för de so...

Återvinning av INGO IKEA i bar stående tabell i 3 enkla steg

Vi hade en mycket gammal INGO bord från IKEA. Det var i en mycket smutsig garage och vi använde det som en arbetsbänk.Vi beslutade att omvandla det till en stående tabell för vårt kök.Processen är mycket enkel, och resultatet är awesome!Steg 1: Skär...

LED-skrivbordslampa med sugru, ikea nick-nacks och kitronik kit

Jag verkar aldrig ha tillräckligt med ljus på mitt skrivbord dessa dagar, ljuset från min skrivbordslampa verkar kastade för många skuggor och tar lite för lång för att vara ljusa med en modern lågenergilampa.Jag såg den nya Kitronik Desk Lamp Kit på...