Snabbt och enkelt sätt att göra ett Fake sårDetta är en bra metod att göra någon form av falska sår med material som du kan hitta i ditt hem eller köpa från butiken på en mycket låg kostnad. Det är bra för Halloween eller alla tillfällen du vill titta lite sämre för slitage för.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snabbt och enkelt sätt att göra en ljus upp huven för Burning Man

EL Wire El tråd är din bästa vän. På allvar. Våra lokala livsmedelsbutiker kedja började sälja dessa "Glowbrightz" kit i avsnittet cykel tillbehör. Du kan också beställa delar och skär dina längder och whatnot ganska enkelt.I detta fall, hade ja...

Sura kniv etsning | DIY | Snabbt och enkelt sätt att göra din kniv ser cool.

Detta är min nya Instructable om hur man syra Etch din kniv.Kniv etsning videoHär är vad du behöver:-Kniv - järnklorid $12,50-Nagellack $3-Nagellack remover $3-400 grus sand papper-Lång flaska eller behållare-HushållspapperSå som ni kan se kräver det...

Ett snabbt och enkelt sätt att ta bort kärnan från sallad

Hur att förbereda sallad - den bästa video klippen är här du någonsin undrar varför sallad sallad du beredd är bitter? Har du använda metall redskap för att klippa det? Det korrekta sättet att förbereda sallad är att riva den, och den bästa metoden ä...

Handled plånbok - snabbt och enkelt - för att köra

Jag har nyligen börjat gå igång. Min kör strumpbyxor har en bakficka med dragkedja. Men om jag sätter på ett annat par sport byxor då jag måste gå med knappen slips på Skosnöre metod och det tycker jag är mycket tråkiga som jag alltid binda mina skor...

Hur till: snabbt och enkelt sätt att skära en grapefrukt

dela med dig hur jag klippte min grapefrukt!För mer info, besök gärna min blogg: http://nataliecreations.tumblr.com/Följ mig på Twitter: https://twitter.com/#! / nhuhuaGilla mig på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Natalies-Creations/3019989154...

Katt Castle (mycket snabbt och enkelt)

Jag har köpt en katt hus att sätta i min trädgård för min kitty Enya från en on-line europeisk butik. Det kom med två stora lådor.Idag var det regnigt (... igen...), så Enya inte kunde gå i trädgården: Jag bestämde mig att göra henne en "katt castle&...

Hur du snabbt och enkelt testa och diagnostisera en två sätt radiosändare

I denna färdighet bygga övning visas du hur snabbt och enkelt identifiera den grundläggande förutsättningen för en två sätt radiosändare. Hjälp av en fågel Watt mätare, kommer du att kunna få en uppfattning om sändaren genererar RF-effekten på de öns...

Snabbt och enkelt själv vattna Trädgård Planteringsmaskiner

snabbt och enkelt själv vattna trädgård plantageägare. Billigt, återanvändas och återanvändningsbart. Allt du behöver är: mjölk jug(s) (1 eller 2 quart), sax, plantering skum (används för levande blomsterarrangemang) och krukväxtjord.Steg 1: Rengör e...

Slipa en kniv snabbt och enkelt

om du har en carbide tippas sågklinga, har du ett utmärkt verktyg för skärpa kniv snabbt och enkelt. Bara klämma det till en bordsskiva eller låsa den på din såg arbor så det inte går att inaktivera.Steg 1: Dra kniveggen mot carbide tand Dra kniven m...

Hur man skalar lök och vitlök, snabbt och enkelt.

Först få din lök och vitlök.Förlåt mig för omskriva dålig Mrs Beeton från hennes berömda "bok av hushåll förvaltning" utgiven i Storbritannien år 1861.Anledningen till att jag säger "fattiga" Mrs Beeton är att jag tycker så synd om hen...

Hur man gör en logg lastbil... snabbt och enkelt!

Detta instructable visar hur man sätter ihop en logg lastbil med hjälp av enkla verktyg och material. Jag inser att vissa människor inte kommer att ha alla dessa verktyg, men alla välutrustade båtar eller art studio bör ha någon av dem. Jag tycker om...

Målat glas hjärta (mycket snabbt och enkelt)

du vill göra någon glad denna valentines.Om du gör det, prova detta billigt och enkelt hantverk. Steg 1: Skal papperet av kritor. Använda en pennvässare raka dem över ett stort ark smörpapper, sprida spån tunt och lämnar en bred Tom kantlinje runt ka...

Snabbt och enkelt! Använda bläck och en prägling mapp för att skapa en boktryck titt!

Förutom bilden instruktionerna nedan, har jag också laddade upp en video ovan för dig som föredrar videor kontra bild tutorials ovan.Jag älskar att skapa - jag har sedan jag var liten. Sanningsenligt, jag undrar fortfarande där klistra gick och jag t...

Anpassade animerade kompis Chattikon = snabbt och enkelt!

Obs: detta instructable kräver att du har adobe photoshop.Om du vill ha en animerad ikon, måste du också ha adobe imageready, men du kan göra en statisk ikon utan som.Andra saker du behöver: en bild på din dator som du vill använda för att göra din i...

Snabbt och enkelt, PVC trädgård bevattningssystem (för under $70)

Trädgårdsarbete är en av mina viktigaste sommaraktiviteter och under de senaste åren, min trädgård (eftersom de tenderar att göra) har vuxit. Med att tillväxt, har tid och min trädgård tar också ökat.I år, har jag velat ett bevattningssystem som jag...

Reparera slet Fotvandring sko tyg öljetter snabbt och enkelt

De flesta av öljetter på mina vandringskängor bar ut, lämnar dem unwearable. Stövlarna är gamla, men redo inte för att kastas bort. Det verkade synd att slänga dem när yttersulor och överdelar var i ganska god form. Plus, de var dyra, och jag tycker...

GÖR EN LJUS-VEKE!!! SNABBT OCH ENKELT!

Detta är en enkel instructable, tar bara några minuter, inte mycket arbete och kan vara mycket praktiskt for...lots av saker:) Vekar kan användas för ljus uppenbarligen, så du kan se när det finns inga lampor även om du inte har stearin ska sticka de...

Snabbt och enkelt, PVC vatten kör!!! (för under $100)

Efter att bygga en "fort och lätt PVC barnen Fort" för min 8-åriga dotter, lämnades jag känner sig inspirerad.Är att den 4 juli kom upp (och eftersom värme/fuktigheten i NC kan vara lite tryckande på sommaren), jag bestämde mig att bygga något k...

Snabbt och enkelt en punkt sele!

Så jag gick runt med min Daisy Pumpmaster BB pistol, och undrar om det finns ett enklare sätt att bära den. Jag hittade en bit snöre och denna idé föddes! Det är snabbt, och jag skulle inte rekommendera användande den för en faktisk skjutvapen. Också...