Snygg sommarklänning med en t-shirt för mönstretjag har varit välsignad för att ha min son och dotter i lag besöker mig denna vecka. Min svärdotter, att vara ganska girly tjej och trendigt känslig, var klädd i en mycket bedårande designer t-shirt hon köpt. Efter att titta på enkelheten i designen jag beslutat att göra henne en klänning med denna skjorta som mönstret. Denna klänning visade sig otroligt söt och förvånansvärt lätt att göra. Jag har aldrig riktigt haft sömnad med stickat men jag måste säga att efter att göra denna klänning har jag en ny uppskattning för att göra kläder med dessa typer av tyger. Det gör att sy en dröm!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Flickorna bomullsklänning med Shirring & volanger - handledning

hur man syr en flickor bomull sommarklänning, med shirring, volanger och ric rac trim.Samla dina leveranser, jag använde en och en halv gård 45" brett bomullstyg - pre tvättade och strukna (1,5 m x115cm brett tyg), elastisk tråd, normal tråd och att...

Hur man skapar en Mini våren klänning återvinning en T-Shirt

Den här gången vill jag ge dig en möjlighet att göra dina egna trendiga vår - sommarklänning! Återanvända en T-shirt att spara lite pengar, lägga till tillbehör för slutföra utseende.Du behöver.en lång T-shirt.Tyg: bomull mönster med blommor.Elastisk...

Hur man gör en UGNSSTEKTA tyg sommarklänning

denna vecka en speciell SewingTips 101 visar dig hur vecka tyg och skapa en cool nya sommarklänning. Kolla in videonså kolla in videon och få att fungera på vissa lätt blåsig sommarkläder! För mer DIY projekt, prenumerera på Threadbanger på iTunes!Fö...

Hur man gör en irländsk dans klänning med princess sömmar och sparka veck.

Jag har uppträtt i en irländsk dans trupp för ett par år och ville ha min egen twirly klänning med gnistrar och veck. Detta är den solo klänning som jag gjorde för mig själv. Mönster är baserade på Turoe Stone i County Galway på Irland. Klänningen ka...

Hur man bär en sommarklänning i höst

jag har alla dessa klänningar som jag hade i somras, och jag ville verkligen fortsätta att bära dem som det blev kallare. Här är lite instructable om hur att göra just detta. Njut!Steg 1: Starta Först hitta en sommarklänning som du vill använda. vald...

UGNSSTEKTA sommarklänning

lära sig att lägga till shirring i en lätt sommarklänning att hålla dig ser elegant och hålla du kyla hela sommaren lång ~Steg 1: material Här är vad du behöver:-Bomullsväv (längden att du vill ha din klänning + ca 4" för fållar)-sax-vanlig tråd, ela...

Sommarklänning

detta är en rolig sommarklänning som är lätt att göra!Steg 1: Vad du behöver. Garden Party Summer Dress Collection tygGrundläggande sömnad leveranserSymaskinSerger (valfritt)Steg 2: åtgärd Mäta din byst på den största delen hela vägen runt. Vara säke...

Perfekt klänning med Tank

Hi det! Jag är aska och jag ska visa dig hur du gör din perfekt passform klänning med din favorit linne! I min guide kommer jag att synålar ser som min symaskin bröt när jag började detta projekt :(men det är ok!Steg 1: Använda din linne som ditt mön...

Hur man mäter växelspänning med Multimeter

De som är nybörjare i elektronik, denna fråga ofta kommer i deras sinne: "Hur ska jag använda en multimeter?"Tja, har vi något för dig.Vi har startat video tutorial-serien om "Hur du använder multimeter" i vår kanal "Att vara inge...

Hur man syr en söt sommarklänning solen och göra dina egna kläder

denna underbara, trendig klänning var med i vår "Varje stil har en gemensam Thread" annons att representera en Valley Girl look. Det inspirerades av tecken som Elle Woods från Legally Blonde och Cher från Clueless. Klänningen kräver en teknik so...

Hur du sätter en Kortärmad skjorta i en sommarklänning

från din pojkvänner Kortärmad skjorta till en söt sommarklänning...

Snygg Unisex armband med bil innerslang

Härliga människor,Jag alltid velat göra de brett armband, den typ av bar av krigare och gladiatorer. Jag trött paracord, wire, kartong men ingen av dem hade utseendet, den som jag önskade.Jag hade sett många awesome projekt här på instructables med i...

TARDIS klänning med en hatt

min Tardis klänning med en hatt. Du kan se mer info på min blogg: http://elfka.pl/?p=6074Steg 1: Inspiration För läkare som fans det finns egentligen ingenting att förklara, men för alla andra kommer jag inom kort förklara vad Tardis är och varför i...

Drapering omlottklänning med tunt & klänning Form

Att göra en fingerad wrap klänning med draperingar muslin klänning formuläret. Jag visar klänningen jag skapade från muslin klänningen i slutet. Jag gjorde några ändringar men jag visar hur jag gör mina kläder. Droppa en kommentar nedan eller kolla m...

Brottarrygg klänning med skåran på 30 minuter

Brottarrygg klänning med en skåra i fronten.Vad du behöver: 1/2 varv av tyg (stretch) elastisk symaskin sax en kjol som du äger som passar du bra (måste vara stretch) kritaBesök gärna min sömnad blogg http://www.lynettealexis.comFölj mig på sociala m...

Söt liten sommarklänning

Denna blå klänning med orange Detaljer gjordes utan ett mönster, och söt mycket utan en plan.Jag färgade tyget själv, sydde det mig själv (vilket är fankly amzing som det visade sig så bra med tanke på jag är fruktansvärd sömmerska...), och utformat...

Hur man läser en spänning med LabVIEW demo

Denna video är en introduktion till LabVIEW för programmet början. Jag visar grunderna i läsning en spänning med en DAQ kort. Om du aldrig har använt LabVIEW och vet inte var man ska börja, visar detta hur man gör en grundläggande VI som kan läsa spä...

Arduino röst / taligenkänning med Geeetech modul [Tutorial]

Hur till: Arduino röst / taligenkänning med Geeetech modul [Tutorial]. Denna video visar dig hur man talar med din Arduino med (billigt) Geeetech röst kontrollmodulen. Du kan sedan använda koden kontrollerar en motor eller göra röststyrda lampor. Det...

DIY: pulserande Backless långklänning med Slit

DIY en pulserande backless maxi klänning med slitVad du behöver:1 gården av tunt2 1/2 varv av tyg (stretch)PinsDrapering tejpSharpieKlä formenSymaskinSaxLinjaler (raka och böjda)KritaSteg 1: Gör kjolenMed fel sida inför åtgärd hur länge du vill att k...