Snygg svart OLPC ryggsäck väskaprecis eftersom den OLPC laptop är ljust gröna och miljövänligt betyder inte att väskan måste vara skrikig, eller virkade eller gjorda av hampa...

Detta är faktiskt en väska jag gjorde som en extra bonus för min eBay-auktion av en OLPC laptop. Jag gillade resultatet mycket, så jag har gjort en för mig själv och tänkte andra OLPC ägare kanske gillar den.

Det är grundläggande, elegant svart.

Den har justerbara remmar med lätt-release fallskärm spännen - så den kan bäras som ryggsäck, messengerväska eller bärs som en portfölj.

Det är väderbeständigt. Jag tvekar att säga "vattentät" eftersom jag har inte testat det, men den är gjord av en vattentät fodrad duk och stängningen är en dubbel gånger design som är avsett att hålla elementen.

Den form-anfall laptop med lagom ge som det kan passa i Hursomhelst upp.

Eventuellt unika förslutning. Det har en sida öppnas så att du kan ta bort den bärbara datorn utan att ta bort det; bara nå bakom och knäppte det och dra den bärbara datorn ut av det är handtag. Alla de sista snaps är mellan väskan och din kropp så att ingen annan kan öppna väskan utan att du vet.

Det sitter naturligt i liten av ryggen, tanken är att en liten kurva över ryggen lämnar ett utrymme stort nog för en tunn väska som denna. Du kan även, om du ville, bära det under en jacka ungefär som en laptop axelhölster. Det är faktiskt inte en dålig analogi; Det är möjligt att dra den bärbara datorn ut i ca 2 sekunder.

Designen är ursprungligen något jag tänkte på för att bära en inbunden bok utan att bry sig med en stor påträngande säck.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Åh sy snygga - iPod kontroll i en väska handtaget

vi nyligen infört Magic dockningskontakten för iPod och iPhone som låter dig snabbt och enkelt styra din musikspelare med bara två mjuka, eTextile knappar.Detta Instructable skrev vi om hur man gör en söt katt tillbehör med hjälp av Konduktiv garn. S...

Hur man gör en ryggsäck / väska / ryggsäck

Återställa dina gamla jeansSteg 1: Titta på video...

Lätt DIY omvandla handväska-ryggsäck

om du är någonting som jag, du är trött på att köpa saker och använda den för några månader vid vilken punkt det faller isär och du behöver köpa en ny. Det är historien med mig och ryggsäckar. De är alla gjorda av detta verkligen lätt att riva materi...

Extrema högtalare ryggsäck

i varje film eller TV-show, när allt det är några extrema häftigt ögonblick händer, finns det alltid musik. Jag menar du kan ha extrem utan lite intensiv musik. Så jag tänkte vad bättre sätt att göra alla dina extrema drömmar än att sätta högtalare i...

Internationella resor med bara en KABINVÄSKA (och andra tips)

Vill du resa, men tanken på att släpa runt en gigantisk resväska genom flera flygplatser gör dig krypa? Vill du undvika kostsamma bagage avgifter? Med några noggrann planering, kan du faktiskt resa bekvämt med endast en KABINVÄSKA. Men även om din re...

Enkla svarta tavlan skyltning

På vårt bröllop vi ville hålla det enkelt och istället för att lagerhålla en full bar, beslutade vi att ha en brud och brudgum signatur drink (tillsammans med vin och öl). Men vi vet alla i baren är det som blir mest trångt på bröllop med en signatur...

: K'nex Breaking den ryggsäck prickskyttegevär

om du vill ha den starkare och mer kraftfulla versionen sedan bege dig här:Inte-så-länge efterlängtade Breaking Sniper är här!Promo video:Proffsen-otroliga utbud (Axiys Zx sa han fick 200ft)-Passar in i någon ryggsäck-Tar mindre än 20 sekunder att mo...

Snabbkoppling Cykelväska bakre rack

Det började bli varmare och jag var trött på packning min lunch, laptop och annat skräp på min rygg som jag pendlade till och från arbetet. Ingen gillar en svettig rygg!Jag tittade på en del möjliga stammen påsar att använda, men de är alla begränsad...

Solar LED Cykelväska

jag haft tillfälle under den gångna sommaren arbeta nattskift på ett bageri några städer över, vilket innebar att jag hade en massa pendling för att göra. Tillbaka. Och tillbaka. På natten. På en cykel. De inte ens bussar som sent. Jag fick ganska tr...

Fixa din rippade ryggsäck- och andra saker gjorda av tyg

min ryggsäck är verkligen gjorda av låg kvalitet tyg (jag fick det från någon som fått det på någon konferens), men jag riktigt gillar det eftersom det har många fickor, som kommer väl till pass till mig när jag reser, för att få ett par saker alltid...

Tiny Gargoyle of the Night

I used my son's PJ's as a pattern. Jag skär ut grå stretchigt material och sydde det som ett stycke med kardborreband på baksidan. Jag satte en skallig cap $3 och $3 elf öron på min son. Jag gjorde hans vingar av lätta trä trim som byggare använder p...

Ny säsong nederländska ugnar

Åh nej! Min nederländska ugnar sattes bort utan rengörs korrekt!Gjutjärn köksredskap som nederländska ugnar måste vara kryddat, annars deras ytor kommer rost och mat kommer att hålla... de ser mycket trevligare med rätt patina, också! "Krydda" ä...

68 sätt att återanvända gamla recept medicin flaskor

Låt oss höra det för bättre boende genom läkemedel. Recept, jag menar. Det finns läkemedel för att sänka blodtrycket, sänka ditt kolesterol, minska inflammation, blockerar betaversioner och bota den otäcka utslagen du fick förra sommaren. När du befi...

Hur jag hamnade moppning taket...

Har du någonsin torkade ditt kök tak? Nej?Inte jag heller. Tills jag städade kylskåpet en dag...Saker började oskyldiga tillräckligt. Det var inte ens ett "Hålla min öl och titta på detta!" ögonblick. Ingen Redbull antingen.Nej, förutom ranch dr...

DIY läder Postbound minnesbok

Denna minnesbok (album) är hand skaffat utrustning, handsydda och hand konstruerad med vackra läder: vegetabiliska (veg) garvade tillsammans med plagg och liner läder-bearbetat. Dess sammansatta storlek är ungefärligt, 13 1/2" bred och 13" hög a...

Tobak påse

Göra denna söt tobak fodral för din rökare vän eller släkting. Öka ditt spel! När alla är att ge dem tändare och askkoppar för deras b-dag, visar du du verkligen bryr dig med denna SUPER AWESOME handgjort gåva.Eller du kan göra det själv. Eftersom du...

Baseball-kort Earbud innehavaren

Ingenting är mer frustrerande än att dra din favorit earbuds ur din ryggsäck, väska eller ficka, bara för att få dem fräste i en trassliga mess. Du dra, unknot och ryck på dem, bara att antingen dra knutarna tätare eller skada supertunn sladdar inuti...

Skala/landskapet: Halvton ljus Panel serie

Skala/landskapet är en serie ljusramp bilder framkallade i en tre månaders artist residency vid piren 9 i San Francisco. Projektet är en utredning tröskelvärdena för mänsklig perception och historien av halvton trycktekniker. Bilder från mikroskopisk...

Elektrisk/hushåll Shrink Wrap - gratis

en liten instructable om en praktisk hjälp för din lödning eller förpackning av varor - gratis shrink wrap.Krympa täcka gummi för lödning är inte väldigt dyrt men om ya kan få något lika bra och mer flexibla gratis sedan weeeeellll låter prova som ja...