Socker Quill med ätlig tryckfärg och pergament** innan du går att läsa detta Instructable, Observera att den innehåller flera mini-projekt. Jag ber om ursäkt om det verkar, ibland osammanhängande men, ärligt talat, jag experimentera som jag går along.* *

Av alla godis nämns i Harry Potter-serien, ingen har någonsin ville jag mer. Av alla de som finns vid nöjesparken Wizarding världen var ingen en större besvikelse. De mest eftertraktade bland mig och min nerdiest av vänner, Honeydukes produkt har alltid socker Quill.

I trollkarlsvärlden världen betalar du $3,95 för en chunky, fjäder-formade slickepinne.

Jag tänkte att jag kunde göra bättre.

Detta Instructable visar två olika sorters socker quills som jag kom med, samt även bonus recept för ätlig tryckfärg och pergament (ris papper) till komplett uppsättningen och ge dig en verklig, välsmakande och fungerande socker quill.

Obs: Det är inte särskilt praktiskt, och försök att massproducera det kan köra dig till randen av galenskap.

Låt oss börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Eggless mjöl och socker kaka med nötter (kex)

ingredienser:1/2 kopp - alla ändamål mjöl1/2 kopp - mannagryn mjöl (sooji finns i asiatiska/indiska marknaden)1/2 kopp - saltat smör (i rumstemperatur, inte smält)1/2 kopp - strösocker1/4 tsk - muskotnöt pulver1/4 tsk - Kardemumma pulver1/4 tsk - bak...

Rich Chocolate Cupcakes med vispad Buttercream Frosting och en jordgubbe på toppen

Dessa cupcakes är aldrig misslyckas och helt utsökt oavsett om du väljer att gå den store köpta eller hemgjorda vägen. Håll behandlingen för att ta reda på hur man gör dem hemgjord!Ingredienser: För kaka; 3/4 dl socker, 1/2 dl vatten, 2 msk osaltat s...

Hur man gör hemmagjord kycklingbuljong: recept på kycklingbuljong accent med färsk rosmarin och timjan.

Hur man gör hemmagjord kycklingbuljong: recept på kycklingbuljong accent med färsk rosmarin och timjan. I den här videon visar jag dig min hybrid metod för att göra en djup och rik hemmagjord kycklingbuljong.Jag älskar hemmagjord kycklingbuljong. Des...

Söt socker svamp med rum

Här är en söt liten hantverk som var brainstorm Michelle på Green Kitchen och mig medan vi var redo att forma socker skallar.Vi erinrar om peekaboo påskägg av sockergjordes av samma saker och Michelle hade en gammal ljus formoch sade: "Jag vill göra...

Kärnmjölk pannkakor med kola sås och jordgubbar

vad bättre måltid finns det än pannkakor till en lat helg frukost?Om du aldrig har gjort kärnmjölk pannkakor innan är du verkligen miste! Med kärnmjölk istället för mjölk som gör dem så mycket lättare och fluffigare, Lägg en kolasås till som och någr...

Göra en överlevnad Atlatl och Dart med endast finns material och stenredskap

Hej alla! Tack för att ni kom längs med mig hittade idag när vi bygger en överlevnad atlatl och dart från naturliga material.Under de senaste åren jag har fått in i flintknapping och primitiva levande färdigheter och en av de häftigaste delarna för m...

Krossade röda potatis med åldern vit Cheddar och balsamvinäger

Dessa lätt att göra potatis är ett bra komplement till någon måltid. Jag har tjänat dem till människor från 2-82 och alla älskar dem. Du har skarpa röda potatis, krämig smält vit cheddarost och en himla söt balsamvinäger minskning.Allt du behöver:1 d...

Franskt bröd med rostad vitlök och mozzarella

Lätt, läcker, och ett perfekt komplement till nästan vilken måltid!Steg 1: Samla dina ingredienserSamla dina ingredienser:5 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 msk socker2 tsk salt2 paket snabbt stigande jäst (eller knappa 2 msk)2 koppar hett vatten1 ägg1...

DIY: Hur man gör ekologiskt socker Doilies med citron

Underbara för alla hjärtans dag, en tea party eller bara på något en lite speciell. Flytta undan sockerbitar! Dessa söta lilla socker doilies är roliga att göra och kommer att sockra ditt te med organiska sockerrör och en touch av citron ~ inget otäc...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

Hur man gör eld med bara ett batteri och stålull

lära sig hur man gör eld med bara ett batteri och stålull.Det är mycket lätt att göra. Bara köpa ett 9 volts batteri och vissa stålull (desto finare desto bättre) och gnid batteriet på ullen. Ullen kommer omedelbart börja gnista. Belysning din fnöske...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...

Handgjorda Steampunk läder korsett med mässing Inlays och anpassade verktyg

Kolla in www.starboardsky.com för mer av mitt arbete!Följ mig på www.facebook.com/starboardskyleatherworks Handla mina objekt: www.etsy.com/shop/starboardskyLWSteg 1: Prepwork Så, eftersom detta var min första korsett, jag bestämde mig att beställa e...

3 x 3 x 3 ledde kuben med en 555 timer och en 4020 SKIFT array IC - ingen programmering (för fullständiga nybörjare som jag själv)

se en video av en 8 x 8 x 8 led cube på you-tube, ledde mig till instructables webbplats för första gången, nu jag hooked. Dock hade jag eller ska jag säga har ett grundläggande problem absolut ingen erfarenhet eller kunskap om elektronik. Så är jag...

En 3 x 3 x 3 ledde kub för absoluta nybörjare med en 555 timer och 4020 IC - nr programmering

se en video av en 8 x 8 x 8 led cube på you-tube, ledde mig till instructables webbplats för första gången, nu jag hooked. Dock hade jag eller ska jag säga har ett grundläggande problem absolut ingen erfarenhet eller kunskap om elektronik. Så är jag...

7 segment klocka med temperatur display [ds18b20 och 5 siffrig display]

5 siffrigt sju segment klocka med temperatur display.PIC16F877A baserade klocka1, hög precision temperatur sensor ds18b202, ds1307 RTC3, 4 växlar, lätt tid justera alternativ4, omväxlande temperatur och tid visningsmetod5, pic16f877a mikro-controller...

Casting glasunderlägg med Laser nedskärningar och Sand Blaster

Gör eleganta anpassade glasunderlägg med Rapidset Cement alla, ett billigt sandblaster och 1/8th tum plywood bitar skär ut på laserskärare.Steg 1: Skapa din Laser skurna Design på datorn Jag använde Autocad och Adobe Illustrator för att komma med en...

Glutenfri Rigate med rostad Butternut Squash och rökt Bacon

Färsk salvia har hög antioxidant förmågor, och du vill inte missa. Eftersom det kan skydda kroppens celler från skador orsakade av fria radikaler, vilket oftast leder till celldöd, nedsatt immunitet och kronisk sjukdom (länk här för att överväga: Att...

Gnocchi serveras med röd Pesto och ärter

Gnocchi en maträtt gjord med mjöl ägg och potatis, har funnits ganska länge i en form eller annan. Denna pasta alternativ bildas av potatismos hölls tillsammans med mjöl och ägg, ofta formade som till formen på degiga dumplings, sedan kokas och ofta...