Soffbord med antika Windowsmin mamma ville ha ett unikt, traditionellt och modernt soffbord. Jag hittade några gamla antika trä windows på en loppmarknad och designat detta soffbord runt dem.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kan inte skriva svenska korrekt, på ett japanskt tangentbord, med engelska Windows!

Så vill du skriva engelska, på ett japanskt tangentbord, med engelska Windows.Varför vill du göra det?... Lätt!Om du bor eller arbetar i Japan, har du lite lätt val än att köpa ett japanskt tangentbord.Man skulle kunna tro det skulle vara lätt att ba...

DIY rustik stil soffbord med återvunnet trä

Att göra en rustik stil soffbord med återvunnet trä är mycket roligt. Detta är en stor möjlighet att använda upp skrot trä, eller att gå till en återvunnen timmer butik och köpa några olika bitar. Detta projekt handlar om kreativitet och skapar ett m...

Soffbord med inbyggd pekskärm

nyligen bestämde jag mig att jag ville bygga en mediacenter PC. Jag ville ha något som skulle vara lätt att använda och ser fantastisk i mitt vardagsrum. Efter att ha sett en liknande design någon annanstans beslutat jag att jag skulle prova min hand...

Kaskad soffbord med dolda fack

Jag har precis flyttat från Maryland till Connecticut. Min hyresvärd och rumskompis i Maryland hade hela skjul full av verktyg, och tillåtna (och uppmuntras!) mig att göra full använda av hans stash. När jag beslutade att flytta, jag fick panik om fö...

Soffbord med återvunnet trä

Jag hade alltid trott svetsning metal var så cool, så när jag hittade TechShop i San Francisco, beslöt jag att ta några svetsning klasser! För att öva min svetsning färdigheter, beslöt jag att ta med ett projekt och bygga ett litet trä soffbord med e...

Hur man gör ett soffbord med lyft upp

Hur man gör ett soffbord med en lift top mekanism och aluminium ben. Lift-toppen gör att tabellen upp till perfekt höjd för middag framför TV: n eller att föra din bärbara dator upp till en ergonomisk position. Titta på medföljande videon en översikt...

* uppdaterad * LED-torn "Hej", Vu-mätare avancerad Sensing musik utan IC endast med Ardurino och gränssnitt med PC Windows Software!

LED-torn "Hej", Vu-mätare avancerad Sensing musik utan IC endast med Ardurinooch samverkan med PC Windows programvara! Hej, alla.Vad som gör detta projekt så cool är, som dess avkänning musik, till skillnad från traditionellaVU-mätare eller Equa...

Lastpall soffbord med förvaring Cubby

detta soffbord föddes ur ett behov att möblera ett vardagsrum med en industri-chic look. Vi ville ha något funktionella och vackra, och budget-vänlig som vi kunde få också få våra händer smutsiga making.För att göra soffbordet, använde vi:-2 pallar-S...

Lastpall soffbord med lyft upp och landningsställ

Ett soffbord gjord av upcycled pall trä och säng ribbor. Bordsskivan lyfter för att användas som en arbetsyta när sittande och avslöjar också förvaringsfack under. En pedal-styrda infällbara castor hjulsystem kan tabellen att flyttas smidigt och enke...

Hur till Använd Mustangenter - flytta din musmarkören med nummerknapparna - Windows XP

Mustangenter är ett verktyg inbyggda i Windows XP. Det kan du styra muspekaren med NumPad. Det kan vara användbart när du inte har en mus eller behöver göra precision musrörelser.Steg 1: Öppen upp stire panelen Gå till Kontrollpanelen och öppna upp A...

Paletten soffbord med lådor

jag har beslutat att bygga en palett tabell eftersom våra soffbord som var gjord av melamin trä, började att mycket vinglig och osäkra.Steg 1: Samla material Paletter är överallt, fin och fri resurs av trä; även de trasiga som är användbara för många...

Soffbord med ljus upp tecken

gjorde jag detta soffbord från början, och har en ljus upp pil tecken och ett glas bordsskiva med en träram.Steg 1: materialJag ber om ursäkt för bristen på framsteg bilder, jag gjorde detta instruera kan efter jag hade redan byggt bordet.Material:-e...

Soffbord med att lyfta toppen/kupé

Jag bestämde att jag behövde ett nytt soffbord så jag bestämde sig för att bygga något som maximerat lagring, som kunde användas till som en arbetsyta för min laptop, och såg halvvägs anständigt. Så kom jag upp med denna design.Den har:-Lagring för o...

"Flytande" soffbord med dold låda

detta är ett stort soffbord för små utrymmen. Piedestal stativet inte bara gör det verkar sväva över golvet, men gör det också enkelt att komma nära tabellen när du sitter på soffan eller golvet. Lådan upptar hela kroppen av tabellen. som ger gott om...

Hur man gör en timmer soffbord, med instickslås och tappar Snickeri

Detta bygga kan göras från enkla, lagra slipat vig. I mitt fall använde jag furu som är relativt billigt och lätt att arbeta med.Det viktigaste verktyget i det här projektet är en router.Steg 1: Skär timmer Stock till längd Jag köpte en 1,8 meter län...

Live Edge soffbord med metall bas

Detta awesome letar live edge soffbord görs med en platta av trä och några platt bar stål som jag böjde till form, så ingen svetsning inblandade. Det finns så många göra sval sett plattor ute att välja mellan i olika färger, storlekar och arter av tr...

Förbereda minneskortet med HypriotOS för Datarhei/Restreamer på hallon Pi1 & Pi2 med Microsoft Windows

Innan du kan börja streaming med Datarhei/Restreamer måste du förbereda ett minneskort och komma igång med Docker på din Raspberry Pi. Rekommenderar vi för att använda HypriotOS Raspberry Pi bilden med Docker stöd.Det finns andra sätt. Men detta bör...

Lastpall soffbord med fontän

Jag gjorde detta projekt med gammal pall och gamla objekt i mitt garage, det kostade mig bara 4 nya hjulSteg 1:Steg 2:Jag byggde om trä och satte den tillsammans för att göra tabellen och används 1 skikt med mahogny bets för att måla denSteg 3:Steg 4...

Torget regenererade 2 x 4 soffbord med stål topp

den här tabellen är gjord av återvunnen 2X4s som en gång var del av en strandpromenaden här i connecticut. Jag körde dem alla vertikalt och skapat en polerad stålplåt topp att skapa ett unikt utseende. stålet är obehandlade så det kommer att repa och...