Soldriven POWER WHEELSHär är ett projekt som kan låta mamma, pappa, & Jr eller prinsessa alla spela tillsammans i trädgården genom att förbättra en Power Wheels elbil och uppgradera den grön teknik och förnybar energi.

Ett tag sedan, jag hade fått en PowerWheels Jeep, men det hade inte ett batteri eller en laddare. Och det verkar alltid att dessa leksaksbilar i slutändan att bli kvar utanför ändå, och det är lite av en smärta att dra ut batteriet att ladda.

Eftersom jag redan byggt en full-size elbil och jag är intresserad av förnybar energi, var detta den perfekta chansen för mig att bygga min egen låg spänning soldrivna elektriska bil!

Projektet integrerar PowerWheels med ett batteri, PV solpaneler på ett anpassat rack, och en sol laddningsregulatorn, att utforma ett barns solar-elektrisk bil.

Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

BARC Jeep - en XBOX kontrollerad Power Wheels

göra en power wheels jeep som kontrolleras av en XBOX-handkontrollen. Denna särskilda bygga använder Power Wheels® Jeep® orkan med Monster Traction™ men bör kunna användas i många olika typer av makt hjul med små justeringar.Jag ville göra detta proj...

Power Wheels Mods - Master Kill Switch och laddning

Problemet:Santa förde en Power Wheels Jeep till mina barn i jul. Jag blev ganska förvånad att det inte var en mästare på/av switch på sak. Och naturligtvis, juldagsmorgonen, det första min dotter gjorde var hop i och försöka springa till sin bror.För...

RC Power Wheels: Del 1

Uppdatera 12/6/13:Tyvärr slutade jag arbeta på detta projekt när vi flyttade förra året och detta lämnades med en släkting. Jag har fortfarande inte fått det flyttade till vårt nya hus, och jag arbetar på ett annat projekt som tar all tid och pengar...

DIY Power Wheels styrning knogarna

efter plocka upp en gammal Power Wheels Jeep hittade jag på plast manöverorganet fingrarna var skev och gjorde jeepen oanvändbar. Vid första jag försökte använda värme att fix form på plastdetaljer, sätta misslyckades de snabbt igen. Jag beslutade då...

Star Wars Speeder från Power Wheels

Hej alla,Detta är min första instructable. Jag hade en idé när min son (ålder 5) och jag var vaktande ROTJ och han bad för en speeder bike. Jag informerade dem om att de inte är riktiga. En liten rynka pannan fast i baksidan av mitt sinne för en lite...

Remote Control Power Wheels ATV säker för barnen Under $150!

Detta instructable visar dig hur man gör en säker fjärrkontroll Power Wheels för barn UNDER $150.Delar: lista:Power Wheels ATV $99Avlägsen kontroll $25styrning servo $5Varvtalsreglering $12styrning koppling $3Batteriet Anslut $4Saker du behöver:Skruv...

INNAN Power Wheels Barbie Jeep efter Batman Batmobile

detta är en omvandling av en liten tikes elektriska jeep till ett barns dåliga på benet Halloween Batmobile. Cruising och knep eller behandling i stil! Det fanns olika konstruktion meathods används. Ark skum, bra grejer skum, papper maché, gips gemen...

InstaMorph och Power Wheels!

Omaha Maker grupp har ivrigt förberett en av två poster för PPPRS race på Kansas City Maker Faire. Eftersom vi fick 3: e plats totalt förra året, vill vi göra allt vi kan för att bli bättre i år. Så vi bestämde vi skulle kunna ta några InstaMorph och...

Power Wheels Glider

Detta var ett hobbyprojekt av min känsla jag var 8. sedan förra året fick jag äntligen till den. steg 1 få driva hjulen. göra Shure du plats med benen i den. Jag hade problem med det så jag var tvungen att flytta sätena tillbaka. steg 2 ta motorn ut....

RC Power hjul för ett funktionshindrat barn

Möt Oliver och hans makt hjul jeep. Oliver är sonson till en god vän till mig. Oliver har Cerebral pares, men låt inte honom lura dig, han älskar att åka runt i ett power hjul fordon bara som alla andra barn. Oliver har ett problem med vissa spastisk...

Death Star målade Ball Toss spelet

För min yngsta sons tredje födelsedag målade jag en enkel version av Star Wars Death Star på en kartong som en del av en ball toss spel.Det var en Star Wars tema fest och jag lagt till ytterligare dollar store korgar för de yngre individerna i gruppe...

Fattiga-Mans Smart-Grid - Blackout skydd av UPS och elektrisk motorcykel

för ett tag sedan, Billigt batteriladdaren jag använde till min elektrisk motorcykel gick på fritz. Jag bestämde mig att få kreativ för att se om det fanns ett sätt att inte bara få en bra laddare gratis, men också öka nyttan av min personliga elbil....

Solar powered cupholder fan

Detta batteri/solar powered 12 volt cupholder fläkt är konstruerade med ett 12 volts batteri som jag tog ur en gammal Power Wheels (R) 4 hjuling och en 15 watt solpanel som jag var med att hålla min Harbor Freight Power Pack debiteras. (Jag har nu HF...

Shot & vin Glass Terrarium / Seed Starter

jag inte trädgård som jag använder till, men när jag gör, jag börjar växterna inomhus - få en hoppa på kort Michigan somrarna. För att starta min frön, använder jag slutna behållare.Jag ville alltid göra miniatyr inneslutna terrarier.Jag arbetade med...

Måla bit hänge-halsband

Bor i Michigan - det finns massor av biltillverkning växter. Bilen tavlan processen lämnar insättningar av färg på golvet och utrustning. Dessa fyndigheter har lager på lager av färg. Dessa lager bygga upp och måste rengöras från områdena som färg. J...

Vin glas Stem Ring hållare

jag jobbade med vinglas på ett annat projekt.Jag skära av den base och stam på glasen.Jag kom med en idé att spara cut offs och använda dem som Ring innehavare.Lite polering till kvitta sig med skarpa poäng och de gör stora gåvor.Steg 1: Samla saker...

Den definitiva guiden till LED accentbelysning

denna guide går över några info och tekniker för att använda LED strips som accentbelysning. LED strips är relativt billiga, RGB remsorna kan göra någon färg, och de är små och lätta att dölja. De kör också ut 12v som gör dem lätta att installera i b...

Hur man styr en Robot med hjälp av en serieanslutning

här är instruktioner om hur man gör en seriell anslutning mellan en smaken Pi och Arduino använder en USB-kabel. När en seriell anslutning har fastställts, kan det användas för att styra vad du kan drömma upp. I detta fall använt jag Pi som fjärrkont...

Rostfri Tank spår med stötdämpare dämpning Smart robot chassi

Aldrig sett denna tank innan, det är perfekt!denna tank i rostfritt stål inte aluminium, rostfritt stål mer stark än aluminium.dämpning och chock absorption hjulet gör det går mycket smidigt.aldrig sett denna tanken innan.de flesta delar från Interne...