Sonic hedgehog 1 & 2 debug-läge (IOS/Android)Hej stötarna i detta instructable im kommer för att visa dig hur man låser upp debug-läge i sonic hedgehog 1 & 2 på din IOS eller android-enhet med hjälp av nivå Välj
funktionen

allt du behöver är och IOS eller android-enhet med Sonic 1 eller 2 installerat på den

Se Steg
Relaterade Ämnen

Castle Clash hacka IOS Android och iPhone 2014 Online uppdaterad

Hur man gratis hacka slottet Clash hacka IOS Android och iPhone 2014 Online uppdateradSteg 1: Castle konflikt hacka gratis nedladdning för mobila enheterCastle konflikt hacka gratis nedladdning för mobila enheter. Castle konflikt hacka gratis nedladd...

Barnens Sonic Hedgehog maskot kostym

Efter försöker prata mig själv och min son till att göra något enklare och inte så tung... Jag misslyckades. Min yngsta ville vara Sonic the Hedgehog. Och när man tittar online för att få idé är han ville ha något att göra med något som inte såg ut p...

Sonic Hedgehog Fondant födelsedagstårtan

Inledning: Sonic the Hedgehog är min sons favorit karaktär och för hans födelsedag i år, det är vad han ville ha på sin tårta! Min syster skapar normalt utsökta bakverk från fondant, men hon hade inte tid och jag ville lära mig. Så, detta var min för...

Sonic Hedgehog maskot kostym

jag skapade denna kostym för min son. Vi beställde några maskot att marknadsföra våra företag och de var långt för stor för honom ville han Sonic men det var över $200 online. Jag bestämde mig att försöka göra det själv. Detta är den första kostym ja...

DIY Sonic Hedgehog hatten

När du inte hittar vad du letar... bara få det att hända!Jag gjorde detta Sonic Hat för min bror som en gåva och jag är så upphetsad med hur det blev! Hats är alltid ett roligt tillbehör och är också ett bra alternativ för alla som arbetar med håravf...

Sonic Hedgehog M.O.C

slutgiltighet! de två bästa sakerna samlas Lego och sonic spel.Och snälla rösta på mig i tävlingen Holiday gåvor.Steg 1: ReservdelslistaSteg 2: skor Steg 3: mitten delen Steg 4: huvud Steg 5: sätta ihop det hela...

Kontrollera quadcopter från telefonen i 30 minuter! [ESP8266 + A7105 + Blynk App för iOS/Android]

Jag drömde om att göra denna typ av projekt ganska länge. Men komplexiteten i telefonintegration var skrämmande mig. Och det skulle vara svårt att återanvända arbetet för min framtida idéer.Nu blev detta superenkelt med Blynk :)Så jag tillbringade 1...

IOS/Android avlägsen kontrollerade luftskepp med Video Feedback

i ett luftskepp av ett öga.Projektet var blickfång på min Artist i bosättning på Instructables.RC luftskepp är min passion, ville jag absolut göra något luftskepp projekt under min vistelse på Instructables. När jag kom över Dension WIRC systemet, bl...

Hur du ansluter din Arduino WiFi sköld till ett anpassat iOS/Android program utvecklat i HTML5/JavaScript.

Detta instructable visar du hur till bygga en mobil applikation som kommunicerar med din WiFi sköld, i detta exempel kommer vi att skapa ett program som kan förvandla en LED på/av ansluten till din Arduino. Den mobila applikationen kommer att utveckl...

Hur du ansluter din Arduino BLE sköld till ett anpassat program som iOS/Android framkallade i HTML5 och JavaScript.

Detta instructable visar dig hur man bygger en mobil applikation som kommunicerar med din Bluetooth låg energi (BLE) sköld. I denna tutorial jag har använt en BLE sköld från RedBearLab, men detta exempel bör vara lätt att bygga om för att fungera med...

Arduino Combi-knappen Lock w / valfritt iOS/Android stöd

nyligen, jag bestämde mig för jag vill försöka göra en lösenord låsa med min nyförvärvade Arduino Uno, men alla tutorials jag kunde hitta använt sig av en modifierad knappsats, något att inte varje Tom, Dick och Harry har ljuger om. Jag beslutade där...

Hur man drar Sonic the Hedgehog

HejDenna ritning så enkel steg för steg. Börja Rita Sonic the Hedgehog med en blyertsskiss. I början stadier, tryck inte ner för hårt. Använd ljus, slät stroke för skissa.Steg 1: IntroOm du vill rita Sonic the Hedgehog, starta genom att rita en cirke...

Lär dig hur man tecknar knogar från Sonic the Hedgehog

Detta är en ritning lektion att Visa barn (eller vuxna) hur man dra denna "old skool" videospel karaktär, Knuckles Echidna, från Sonic Hedgehog franchise. Du kan se mitt försök Rita Sonic här.Kom ihåg att börja ganska lätt, gör grundläggande for...

IOS-kontrollerade Arduino vågform generator

Denna vågform generator är baserad på arbete av Amanda Ghassaei. Vågform generatorer (eller funktion generatorer) används för testning och felsökning kretsar. e.g. frekvensomfång på op amp eller sensorer. Denna vågform generator drivs av Arduino med...

Bartop Arcade Supreme - Ultimate Arcade maskin

Denna maskin tog mig en vecka att bygga från scratch. Det utformades och byggdes för min 3 åriga tvillingar.Inuti är en Dell Optiplex 760 dual core 2,8 GHz med 2GB RAM, 80GB HDD, 17-tums Dell Ultra-skarp LCD-skärm, två (2) till synes oförstörbar äkta...

Crafty Mii: Skapa en skokartong lagring Kit för din Wii!

jag älskade min Wii, men jag kunde inte transport den stora rutan Wii kom i hela landet när jag gick på college. Jag kan inte sy, så jag inte kunde sätta ihop en väska. Så, jag har gjort en enkel skolåda kit som lagrar Wii-konsolen. Du kan göra så må...

Hur man bygger din egen Gaming maskin

Älskar dugamla skolan arkadspel? Hur skulle du vilja veta hur man bygger din egen, med ett urval av över 5 000 spel att spela när som helst det passar din fantasi?Vill veta mer? Klicka här för mer information eller kolla in följande steg för att skap...

Musikaliska Melodyian MIDI Robot

Hälsningar jorden! Detta Instructable visar dig hur man bygger din egen Melodyian - en Arduino-baserad, 3D-printable robot som kan flytta, lyser upp och göra musik! Det är också en MIDI-robot och trådlöst kan styras via MIDI via Bluetooth.Denna robot...

10 mobila tillväxten hackar det kommer att öka din App tillväxt 2016

Tillväxt hacka för mobila apps? AJ! Mobile App tillväxt är Tactical!Det är enkelt att bygga en app. Men det är svårare att marknadsföra en.Fungerar som en mobil app marketing evangelist med WeDigTech, en mobil app företag i Indien. Jag är ständigt te...