Sonic Hedgehog M.O.Cslutgiltighet! de två bästa sakerna samlas Lego och sonic spel.
Och snälla rösta på mig i tävlingen Holiday gåvor.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Sonic hedgehog 1 & 2 debug-läge (IOS/Android)

Hej stötarna i detta instructable im kommer för att visa dig hur man låser upp debug-läge i sonic hedgehog 1 & 2 på din IOS eller android-enhet med hjälp av nivå Väljfunktionenallt du behöver är och IOS eller android-enhet med Sonic 1 eller 2 install...

Barnens Sonic Hedgehog maskot kostym

Efter försöker prata mig själv och min son till att göra något enklare och inte så tung... Jag misslyckades. Min yngsta ville vara Sonic the Hedgehog. Och när man tittar online för att få idé är han ville ha något att göra med något som inte såg ut p...

Sonic Hedgehog Fondant födelsedagstårtan

Inledning: Sonic the Hedgehog är min sons favorit karaktär och för hans födelsedag i år, det är vad han ville ha på sin tårta! Min syster skapar normalt utsökta bakverk från fondant, men hon hade inte tid och jag ville lära mig. Så, detta var min för...

Sonic Hedgehog maskot kostym

jag skapade denna kostym för min son. Vi beställde några maskot att marknadsföra våra företag och de var långt för stor för honom ville han Sonic men det var över $200 online. Jag bestämde mig att försöka göra det själv. Detta är den första kostym ja...

DIY Sonic Hedgehog hatten

När du inte hittar vad du letar... bara få det att hända!Jag gjorde detta Sonic Hat för min bror som en gåva och jag är så upphetsad med hur det blev! Hats är alltid ett roligt tillbehör och är också ett bra alternativ för alla som arbetar med håravf...

Hur man drar Sonic the Hedgehog

HejDenna ritning så enkel steg för steg. Börja Rita Sonic the Hedgehog med en blyertsskiss. I början stadier, tryck inte ner för hårt. Använd ljus, slät stroke för skissa.Steg 1: IntroOm du vill rita Sonic the Hedgehog, starta genom att rita en cirke...

Lär dig hur man tecknar knogar från Sonic the Hedgehog

Detta är en ritning lektion att Visa barn (eller vuxna) hur man dra denna "old skool" videospel karaktär, Knuckles Echidna, från Sonic Hedgehog franchise. Du kan se mitt försök Rita Sonic här.Kom ihåg att börja ganska lätt, gör grundläggande for...

Bartop Arcade Supreme - Ultimate Arcade maskin

Denna maskin tog mig en vecka att bygga från scratch. Det utformades och byggdes för min 3 åriga tvillingar.Inuti är en Dell Optiplex 760 dual core 2,8 GHz med 2GB RAM, 80GB HDD, 17-tums Dell Ultra-skarp LCD-skärm, två (2) till synes oförstörbar äkta...

Crafty Mii: Skapa en skokartong lagring Kit för din Wii!

jag älskade min Wii, men jag kunde inte transport den stora rutan Wii kom i hela landet när jag gick på college. Jag kan inte sy, så jag inte kunde sätta ihop en väska. Så, jag har gjort en enkel skolåda kit som lagrar Wii-konsolen. Du kan göra så må...

Hur man bygger din egen Gaming maskin

Älskar dugamla skolan arkadspel? Hur skulle du vilja veta hur man bygger din egen, med ett urval av över 5 000 spel att spela när som helst det passar din fantasi?Vill veta mer? Klicka här för mer information eller kolla in följande steg för att skap...

Retro spel konst med Sonic the Hedgehog

det verkar som går sedan hänger en videospel affisch på väggen skulle ha bekräftat din hemliga identitet som värnlösa uber nörd.Men PocketGamer.co.ukhar beslutat att Visa dess geek chic öppetoch stolt, och inbjuder dig att göra detsamma. Det visar hu...

Hur man drar Sonic the Hedgehog tecken steg lektion

Denna snabba och enkla video ritning lektion kommer att visa dig steg för steg hur man drar Sonic the Hedgehog tecken från TV-spel och tecknad serie.Jag gjorde en annan ritning lektion--hur man tecknar knogar från Sonic the Hedgehog. Du kan se att ma...

Hur man gör Sonic the Hedgehog av lera

här kommer jag visa dig hur du gör din egen Sonic The Hedgehog av lera. Allt du behöver är Crayola lufttorka lera, en tandpetare, Krazy lim, lite färg och lite tålamod.Denna siffra är framför allt tänkt att vara en modell /statue inte en leksak så ja...

Sonic the Hedgehog

I've made this Sonic figurine out of polimer clay ( http://en.wikipedia.org/wiki/Polymer_clay ). Jag bara postat bilder eftersom jag tror att de talar för sig själva.Njut av :)...

Hur man drar en Chibi Sonic och Pikachu

Steg 1: Sonic The Hedgehog. Först Rita en halv cirkel för huvudet. Du kan också Rita en semi oval form att göra huvudet ännu sötare. Detaljer som visas på bilden.Steg 2: spikar Dra spikar av hans hår i den form som du ritat. Försök att göra dem söta...

16-bitars trä mosaik - Sonic!

Under de senaste åren, har jag sett ett antal tutorials samt bilder där trä rutor används för att återskapa 8-bitars sprites från klassiska videospel. De flesta av dessa är ganska enkla och använda massproducerade trä fyrkanter som är målat och målat...

Anpassade Lego Sonic skruvmejsel

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du gör din egen sonic skruvmejsel. Jag har inte många ord eftersom det är gjort av legos. Om du vill att det ska hålla kan bättre du också använda varmt lim.Steg 1: huvud This is the headSteg 2: kroppe...

Extremt svårt pappersflygplan: Tyst Sonic

Inledning: bli inte förvånad! Det är egentligen inte svårt!Inledning: Den tysta Sonic är en av mina favorit design. Den har fyra vingar och flyger ganska bra.Svårighetsgrad: MediumOmråde: 25-50 fotFlying beteende: rakt fram och svängdaForm: Starship...

11th Doctor's Sonic skruvmejsel

tid för en Halloween kompatibel!I år bestämde jag mig för att jag ville sätta ihop ett 11th Doctor kostym för Halloween. Detta innebar naturligtvis att jag behövde skaffa mig en sonic skruvmejsel! Fungerande version från början bestämde jag mig att k...