Söta prickiga Nail Art Tutorial | Samantha BeautyHej skönheter ♡
Detta är min nya prickiga och läppar nail art handledning. Jag hoppas du gillar det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Renar Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Jag är tillbaka med chrismas nail art tutorial!Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger, pekaren och tummen med grå päls. Sedan måla naglarna med vit rock.Steg 2: Dra en design På långfingret dra en renar och snöflingor på ring...

Lätt Christmas Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter jag är tillbaka med en annan nail tutorial.Steg 1: Måla naglarnaFörst måla naglarna med vit rock.Steg 2: Gör prickar Nu göra guld, röda och gröna prickar med dooting verktyg på alla dina naglar.Om du vill se fler tutorials gå till min k...

Snögubbe Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Detta är min nya snögubbe nail design!Steg 1: Måla naglarnaFörst måla naglarna med vita gnistrande päls.Steg 2: Dra en design Rita en snögubbe på ringfingret kan göra snöflingor på din lilla finger och pekaren.Om du vill se fler tutorials gå till min...

Randig Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Jag är tillbaka med en annan spik konst tutorial.Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger och tummen med gold rock. Sedan måla ditt ringfinger och pekaren med vit rock och långfingret med broen rock.Ste...

Lätt vinter Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Detta är min nya vinter nail design!Steg 1: Måla naglarnaFörst måla naglarna med gnistrande vit rock.Steg 2: Dra en ränderGör två röda ränder.Steg 3: Gör prickarNu kan du göra svarta prickar med utspridda över verktyg.Steg 4: Gör rände...

Serietidning Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Jag är tillbaka med en annan roligt och mycket färgstark nageldesign. Jag gillar serietidning mönster så jag beslöt att göra en av dessa på mina naglar och jag hade så roligt. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Måla naglarnaFörst måla di...

Diamond Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Jag är tillbaka med en annan spik design.Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger och tummen med svart rock. Sedan måla din ringfingret och pekaren med vit rock och måla långfingret med gnistrande päls.Steg 2: Dra en design Rit...

Pepparkakshus Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Detta är min Pepparkaka nailart! Jag hoppas du gillar den.Steg 1: Måla naglarnaFörst måla naglarna utom långfingret med brun rock.Sedan måla långfingret med vit rock.Steg 2: Gör designRita ett pepparkakshus på din vita målade spik.Steg...

Winter Forest Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡ detta är min nya vinter nageldesign.Steg 1: Måla naglarnaMåla naglarna med gnistrande vit färg.Steg 2: Dra en design Nu kan du rita träd på naglarna.Steg 3: strass Sedan lägga strass på alla dina naglar.Om du vill se fler tutorials gå...

Piano Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Jag kommer att visa dig hur man gör ett piano i dag naglar!Steg 1: Måla naglarnaFörst måla ditt lillfinger, långfingret och tummen med vit rock. Måla ditt ringfinger och pekaren med gnistrande päls.Steg 2: Dra en design På din vita målade naglar seda...

Nail Art Tutorial-fjäril på naglar

Hi Guys, här kommer jag med en vacker varelse på jorden "Fjärilar" på spikarna. Check ute läraren och försök den.För mer nail art designs besök: http://supriya-nailart.blogspot.in/Steg 1:Måla alla naglarna med vitt nagellack som bas färg. Jag an...

Nail Art Tutorial-röda blommor på vit botten

Hi guys,Kommer med min nya nail art blommor på naglarna... tillsammans med en handledning för dig. Jag börjar med ett blommönster, det är super lätt bara följa stegen, jag uppmuntrar alla att prova den här!LeveranserBas- och överlack (jag använde LAK...

Shut Yer Pie-hål! Nail Art Tutorial

Shut Yer Pie-hål genom Melissa Osburn på Vimeo.Vad du behöver:• Paj fyllning färgat nagellack (jag använde American Apparel Port för Cherry/bär)• Pajskalet färgat nagellack (jag använde Essie väskor till rikedom)• Neutral Beige färgade nagellack (jag...

Alla hjärtans dag Nail Art

jag älskar att nail art, och Inspirationen kommer överallt. Nyligen har jag varit besatt av att rita hjärtan-de är så söt! : P. en dag jag var stitting i mitt skrivbord uttråkad av mig och beslöt att göra en liten alla hjärtans nailart (även om det v...

Tiger ränder nail art

Tiger ränder nail artTiger Stripes Nail Art Tutorial Video...

Böja Nail Art Handledning steg för steg handledning

Bow nail art steg för steg handledning ser alltid mycket chic samt classy!Steg 1: Tillämpa din underlack och låt dem torka (röd)Steg 1: Steg 2: ta en kontrasterande färg på en grov plåt (vit)Steg 2: Steg 3: ta din pricka verktygetSteg 3: Steg 4: lägg...

Fågelns fjäder Nail Art - gör det själv

fågelns fjäder Nail Art Tutorial för nybörjare!Steg 1: Bas färg Tillämpas en pärla bas färg på dina naglar.Steg 2: Rita två fågel former Ta svart färg och med hjälp av en fin pensel Rita två fågel former på pekfingret.Steg 3: Rita formen på fjäder På...

1 MIN TUTORIAL: färgglada ränder Nail Art Design

inspirerad av ett tyg som jag köpte nyligen, jag skapade en färgglad nail art design. Blanda 3 ljusa färger och en svart Rio Beauty nail art pen, är detta nail art ser lätt att kopiera och perfekt för vår sommar.För mer besök www.pinkchocolatebreak.c...

1 MIN TUTORIAL: XOXO Nail Art Design

även om 1 färg misslyckas aldrig, fick jag uttråkad av det och eftersom jag har så många, vackra nagellack är det svårt att välja en färg. Med min professionella Rio nail art pensel skapade jag en söt xoxo nail art design. För mer kolla in detta XOXO...