Sovrum fx ep.1 pengar wad propjag var förkrossad när indymogul slutade bakgård FX. så i denna instructables serie ska jag visa dig hur man bygger billigare rekvisita.
Detta är en bygga allt från $1-$100 beroende på dina pengar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gamla hederliga pengar tills Prop för 1950-talet Drug Store

Jag gjorde detta gamla hederliga tills för en produktion av West Side Story. Den är utformad som en statisk klänning stötta att sitta på slutet av Doc's Drug Store bardisken under scener i apotek. Jag tittade på anställa en, men vi inte har budgeten,...

Retro Raygun: förverkliga en prop genom CAD

Det är fullt möjligt, och ofta förekommande att förverkliga en prop genom hand-carving av olika material, antingen för den färdiga produkten eller som en mästare som ska användas för formning och gjutning.Det är också möjligt att göra betydande delar...

7ft Jack-in-the-Box statiska Prop

förra året på den 1 November, efter Halloween försäljning jag plockade upp en 12 fot lång hängande Clown prop, som på sin egen såg ganska bra, men jag trodde det skulle se ännu bättre som en Jack-in-the-Box. Med visioner om mikrokontrollanter, pneuma...

Sovrum Photography Studio Setup

jag ville studio-fotografering. Allt jag behövde var mitt sovrum, ett par blixtar och min DSLR kameran.Bilden är en som jag tog med min setup.Steg 1: bakgrund. jag inser att det finns många sätt att göra en bakgrund. Jag började genom att hänga några...

En SciFi Scanner/Ray Gun film prop

detta började som en LED cube från AlexTheGreat men jag ville ha batteriet vara utbytbara, jag inte kommer att spendera denna tid och pengar på något som skulle snart gå ut och vara en mörk kub. så då satte jag på ett handtag att hysa batteriet. men...

Bygga Fury pistolen: hur inte att bygga en Prop

ett komplicerat fantasy skjutvapen, rörliga delar och massor av metall i en liten lägenhet? Vad kan gå fel?Steg 1: Konceptet Som nämnts i mitt tidigare Instructable, detta var en icke-bränning replik av ett vapen som aldrig var; heroiska och farliga...

Skum tandborste Prop

Detta är en skum tandborste prop jag gjorde för en clown vän. Njut!Steg 1: Bygga VIDEOHär kan du se hela byggprocessen... med en lite knasiga kastas i för kul.Steg 2: Innan du börjar...Jag använde min bandsåg för detta projekt, men du kan enkelt anvä...

WOLVERINE TEMA HALLOWEEN PROP!

Oftast i filmer KLORNA visas med hjälp av DIGI-EFECTS (PHOTOSHOP, RAMPAGE MAX) men i detta INSTRUCTABLE jag kommer att visa dig alla hur man gör den verkliga XD WOLVERINE klor. EGENTLIGEN ÄR DET MYCKET LÄTT ATT GÖRA OCH HELA TIDEN DEN ANVÄNDER, ÄR FÖ...

Hur man utformar sovrum gardiner av duschdraperier (~ $5)

min äldre bror ville några gardiner i sitt rum, men hade inga extra kontanter under lång tid. Så småningom, jag gick till dollarn trädet och plockat honom upp några duschdraperier och fastnat 'em i hans rum. Han var ganska nöjd med em eftersom sitt r...

Monster i en låda, Haunted House Halloween Prop

När jag byggde detta projekt, jag var inte ursprungligen planerar på att göra en instructable med det, så förlåt mig för bristen på bilder tidigt i byggprocessen. Dock med undantag för mekanik är konstruktion ganska mycket enkelt.Att vara en av de fr...

Göra en prop M134 minigun (från skräp)

Detta är sannolikt sist av de stora vapen ett tag. Jag kör ur skrot att göra dem med!Detta var helt enkelt en övning att försöka bygga en icke-funktionella (men roterande) minigun prop för en stillbilder skjuta. Det använder i princip upp alla mina r...

CR-Tutorials-Iron Man Arc Reactor Prop

Adam's tutorial på en Iron Man Arc Reactor PropBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrMusik från Flashkit.com/loopsVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...

Kvar för döda 2 Boomer galla Prop

Jag byggde denna boomer galla prop för en vän som cosplaying Ellis från vänster för Dead 2. Det tog mig en eftermiddag att göra och kostade mig ca 8 spänn.Saker jag använde:Voss vattenflaskaFlaska hårgeléRöda sprayfärgVit sprayfärgSkumgummiplattaDett...

Ett Experiment? En pengar sparare? eller bara en databas?

Purpose:Svaret på din fråga är ja, ja och nej. I denna tutorial lär jag dig hur du enkelt ställa in din egen server med en databas på den. När du har installerat din server och databas, kan du använda den för alla möjliga saker. Du kan experimentera...

Förstärkt verklighet med hjälp av Unity3D och Vuforia – exportera Android AR App för pengar Bröstförstoring

Mer Augmented Reality finns tutorials här:1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.Steg 1: Hämta allt nedan och följ instruktionerna i videonHämta # Unity3D (Hämta och installera den, om du inte har det redan) (*.exe-fil)Unity3D finns också att ladda n...

Awesome sovrum Design

jag nyligen fick Google SketchUp (ett 3d designprogram) och beslutade att försöka utforma ett rum för att ange att förbättra min room designtävling. Resultatet jag så småningom kom med hade röda och blå randiga tapeter i alla rum Förutom poolen och m...

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Hembyggda, enda Prop, lyft kroppen version av X-38.

Aaron K. ClarkInspirerad av 1960-talet vinglösa lyft kroppen program, X-38 var en prototyp besättningen tillbaka fordonet för den internationella rymdstationen. Då programmet avbröts i April 2002, var den första orbital prototypen, fordonet 201, 80%...

Ett snabbt & enkel dörrklocka för ditt sovrum

detta är min första instructable och jag är ledsen för min brist på riktiga bilder.Jag blev inspirerad att göra en Ringklocka för mitt sovrum bara på kul och nu jag lägga ut den på instructables för världen att se.Hoppas ni gillar det! : DFör att gör...