Spår till Terror, en inre peek.

Detta är faktiskt ett bildspel, men jag ville lägga till musik och whatnot så jag tog det här. Detta är en sammanställning av alla mina bilder för spår till Terror. Vandringsleder till Terror är en hemsökt hayride här i Rhode Island och det är där jag lärt mig allt som jag vet om hur du skapar din egen ansikts protes. Så finns det några giltighet Jag postar den här uppe.

Musiken går enligt följande

Abyssal industri-S3C
Clown Song of Death-Cheshyre
Calliope-Cheshyre
(Du kan hitta och ladda ner alla tre på newgrounds.com en flash gemenskap som tror på att dela/dela lika licensiering)

Relaterade Ämnen

Hur till skapa en AD hoc-nätverk

detta instructable kommer att lära dig hur man ställer in ett AD hoc-nätverkSteg 1: Steg 1 Först öppna kontroll panel/nätverk och internet/nätverk och delning center/setup en ny anslutning eller ett nätverkSteg 2: Steg 2 Du bör nu ha uppsättningen up...

The Ultimate Guide till skapa Chiptunes på GameBoy!

Nya Gameboy "Chiptune" scenen? Eller kanske du fortfarande försöker gå till botten av vad här Chiptune grejen är? Oavsett din situation, i slutet av detta Instructable, kan jag lova att du kommer att bli ett proffs!Relativt ny på scenen "LS...

Sabbaten väckarklocka (eller första steget till rumskompis väckarklocka)

detta instructable är i grunden hur man gör en ljudisolerade behållare för din väckarklocka. Den kan användas för Sabbaten (när du inte kan stänga av larmet) så du inte går galen från den konstant pipande. Dessutom är det första steget till en super...

Få "på Star" - liknande system till din bil, gratis.

Med en billig mobiltelefon och en DTMF (dual tone multi)-avkodare, kan du få ett system att låsa upp bilens dörrar, att stänga av motorn, att utlösa siren eller horn, eller bara om anyting du kan tänka dig med fjärrkontroll (från någon plats kan du r...

MAGISK musikalisk nedräkning till jul maskin

Allt detta började när min yngste sonson frågade hur länge är det fram till jul?Jag började tänka på något sätt för en tre år gammal för att förstå vad hur lång tid betyder?Som förhållandet mellan dagar, timmar, minuter och sekunder.Han visste vad va...

MAGLITE 5-D mod till min MTB lightning system.

jag hade en gammal mag lite från 1995 det var 5-D maglite.... Jag bestämde mig för jag måste väcka honom från sömnen. och göra en kraftfull ljus för min cykel.med detta projekt att det är billigt runt 50-60$ innehåller batterierna och laddarenoch jag...

Skapa animering och spel: kapitel 3 Lightcycles

Välkommen till tredje av ett flerdelat series:Att skapa animering och spel: kapitel 3 LightcyclesDenna serie kommer att dyka in med Propeller microcontroller baserat system för att skapa din egen grafik, animering och video spel. Jag antar att du bar...

Smycken Box Build av WoodSkills

En kort inblick i hantverk av en White Mountain Design smyckeskrin... presenteras av WoodSkillsVarje låda, fack och fack avdelare är individuellt utrustade att rymma smycken box totalmått. Nedersta lådan glider längs rälsen på vardera sidan om luckan...

Arduino ultraljud vattennivån Sensor för espressomaskiner

Jag har en mycket bra men ganska gammal espressomaskin med en avtagbar vattentank, problemet är den inte ger en varning ljus för låg vattennivå, så jag inte kan veta sådan nivå innan du kör ur vattnet! ELLER åtminstone utan att öppna locket tank, dra...

Öken Diorama

min första väghyvel gavs uppdraget att göra en öken diorama. Det var en av flera mark form dioramor de kunde välja från. Detta Instructable dokumenterar processen med saker vi hade liggande runt huset.Saker som behövs:SkokartongElmers limBrytknivHiml...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Hiro Hamada" kostym

Efter den stora hjälten 6 filmen kom ut, var vi inspirerad att skapa team för att visa upp på 2015 Chicago komisk och Entertainment Expo. Min vän är ganska liten, så vi utnämnt honom till våra Hiro. Dräkten själv är ganska "lätt" och bekvämt i j...

Detaljerad solugn

en sol ugn är ett roligt sätt att laga din mat utanför nätet eller utan värma upp köket på de heta sommardagar. En sol ugn fungerar med hjälp av passiv värme från solen samlas i en isolerad låda som fungerar väldigt lik ett växthus. Följ min instruct...

Alien Optimus marionett

utlänningar frustande av människors kistor. Vem älskar inte 'em?Denna främmande * marionett gjordes ursprungligen som en del av min djupa "deep sea diver / alien offer" Halloween-kostym, men det var så tidskrävande att jag ansåg att det var ett...

Bygg ditt eget bryggeri för Under  £100! -STEG 1 - Mash Tun

gillar öl? Som att laga? Som traditionella hantverk? Försökt Hembryggning? Om svaret på någon av ovanstående är ja, sedan läsa på min vän...Hej, mitt namn är rik men mina vänner kallar mig Chard,Efter att fläder Champagne ca 2 år sedan och sedan bygg...

The Amazing Circofoil

Den fantastiska Circofoil. Kommer full cirkel.Hej!Jag vill dela denna kite med dig, jag är ganska säker på att du inte har sett här en framför. Det tog mig bara mer än 10 år att säga detta. Låt oss ta reda på varför:Någonstans i åttiotalet / nittiota...

12-flaska K'nex vinställ

kommersiella vinställ kan vara sanslöst dyrt. För roligare satte jag ihop ett vinställ helt i K'nex. Det är inte Thom Seaman, men det tjänade mig tills jag kunde bygga en trä en.Denna rack rymmer nio flaskor horisontellt och visar tre på toppen.Steg...

Hur jag singe min Paracord ändarna

när jag först började använda Paracord hade jag svårt att inte bränna min ändar till en svart skarp. Beslutade jag att prova en vindtät butan lättare och till min förvåning det lämnade trevligare svedd slutet med inga svarta märken på min sladd.Steg...

Gör din egna dumper/Pot lyftare (15 min, $3)

försöker manövrera en stor gryta är mycket svårt, potentiellt farliga, och helt enkelt obehagligt - riskerar du att skada dig själv, din kruka eller din anläggning. Jag har en Stukad fotled just nu (och för de senaste 12 åren), och jag måste vara för...

Bärbar dator sladden reparation

gång jag kom hem för att hitta min laptop nätsladden med tänder marks nära slutet och det sprakande med el varje gång jag flyttade den. Det verkar som att min mors katt bara älskar att tugga på denna sak lämnar mig utan ett sätt att ladda min laptop....