Spel / DVD hållarei detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör ett spel eller DVD hållare om du använda den som en spel hållare, har en plats för den wii Sports spela ner längst
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex spel/DVD hållare

detta är min första instructable och jag bestämde mig att försöka göra något enkelt. Dess en dvd och spel hållare tillverkad av knex. det sista steget inkluderar en bild på min nya stora knex armborst.Dess större än min gamla accounts(knexmastergunar...

Enkla anti-gravitation DVD hållare

söker en kreativ väg till uppvisning och förvara DVD-skivor?Detta bygga är just det, och det är billigt!Home Depot skrot virke ($1.00)God vilja DVD-skivor ($6,00)Resterande varor finns liggande i de flesta verkstäder.Steg 1: material Hålla i minnet a...

Flytande spel/DVD hylla

runt för några år sedan, en kompis till mig såg en artikel på internet om hur man gör en flytande spelet hylla. Han visade mig en bild av det och bad mig att göra en för honom. Detta är vad jag kom med.Steg 1: material Här är vad du behöver:En DVD el...

Spela DVD-skivor med din Sound System!

Har du någonsin önskat att spela Musik-DVD-skivor eller till och med Video-DVD-skivor med din CD-spelare eller Sound System? Nu kan du - med detta instructable du lär dig, hur du ansluter en vanlig DVD-spelare med din CD-spelare. IT´s verkligen lätt....

CD/DVD platshållare

ett sätt vi hålla våra DVD och CD skivor i ordning i vår familj. De är som bok märken för cd/dvd böcker. När en medlem av familjen "checkar ut" en DVD eller CD lämna de deras personlig bokmärke på sin plats. Detta sätt de vet också precis där de...

Spela upp DVD på alla Wii

i detta instructable jag kommer att lära dig att spela DVD-skivor på alla Wii.Du behöver:Ett sätt att starta homebrew (Elf) gå här till se min instructable om hur man kan köra homebrew på några wii.Ett SD-kort** JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR EVENTUELLA SK...

PVC och trä spel innehavaren/hylla/TOWER

i detta instructable jag visar dig hur göra ett spel eller dvd hållare från några skrot pvc och trä!Steg 1: pvc mätning steg 1: skaffa en bra 3'' eller 2,5 '' pvc pipe bit gruvan var omkring 2 fot lång, du behöver också några 1 X 1 trä eller någon ty...

Hur Rip, ordna och bränna DVD-skivor med menyer gratis!

Hi,I detta instructable jag ska visa dig hur man rippa, organisera och bränna DVD-skivor med menyer! Detta är verkligen lätt att göra och bara tar ungefär en timme eller två. Vi kommer att använda ett par gratis bitar av programvara och vissa skript...

Hur man titta på DVD-skivor på en Netbook

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .Netbook-datorer är extremt lätt och r...

Hur man spelar DVD-skivor i Ubuntu

Om du precis har börjat i Ubuntu, rekommenderar jag starkt att du kolla in min andra guide "Ubuntu: komma igång". Det kommer att hjälpa dig komma igång med grunderna i Ubuntu. Som sagt, på den instructable:Ubuntu är ett bra OS, men en fråga är a...

Använda din Wii som en Dvd-spelare

för några reson Nintendo beslutade att inte inkludera dvd play-back funktion till wii.Men det är nu möjligt tack vare några fantastiska verk av Team TwiizersDu behöver:En Wii (Duh!)Ett Sd-kortEtt sätt för du Wii att köra HomebrewOm din wii inte är re...

4 steg till titta på DVD på en Apple TV4

I detta instructable jag ska beskriva hur man ska spela dina egna DVD-skivor med en Apple TV4. Tyvärr är det inte möjligt att lagra videor direkt på Apple TV4. Också, en extern hårddisk kan inte anslutas. Men med den nya Apple TV är det möjligt att i...

Kindle omslaget från DVD-fodralet

Kindle är en stor enhet, för att kunna ha hundratals böcker tillgängliga samtidigt på språng.Men det är lätt att skada dessa enheter, så jag har gjort en cover med hjälp av ett DVD-fodral och en kniv.Detta är min första Instructable, så var försiktig...

Mod din 4.0 Wii att spela tillbaka ups, installera homebrew och ladda från usb, allt utan ett mod chip!

Så du uppgraderade till 4.0 innan du installerar homebrew kanalen?Försökt den twilight hacket men det misslyckades? Ja var att utnyttja fast i 4.0Denna guide kan du installera homebrew channel och nedgradera till 3.2 för att bli av med alla nintendos...

Extrahera ljudet från DVD-skivor

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .Denna artikel är upphovsrättsskyddat...

Antända smällare distans trådlös kontroll

I varje kinesiska nyåret, eller happy evenemang som bröllop är fyrverkerier & smällare alltid ett måste. Trots för att skydda miljön, vi förespråkar inte detta, men det finns fortfarande ett stort antal människor älskar detta, särskilt äldre och barn...

CD/DVD spindel innehavaren

Gör din egen CD/DVD hållare för alla de extra tomma skivorna i under en timme!Detta anges i Instructables Contest, så Vänligen rösta på mig!Steg 1: Nödvändig utrustning -En 120mm diameter cirkel av trä, på vilken tjocklek du väljer (min var 20mm)-100...

Hörlursuttag galge från CD/DVD spindel

min inspiration för detta är från detta Instructable: bra idé, men jag vet inte hur länge duct tape idén skulle hålla och det förmodligen skulle rippa finish av mitt trä skrivbord när tas bort. Detta är min första Instructable. Eventuella kommentarer...

Spela-degen FM-Radio

jag hade sett andra konverterar mp3-spelare och FM-radio till andra produkter och tänkte jag skulle försöka samma medan jag spelade spela-degen med min dotter. Njut avSteg 1: Köpa radio och spela-degen behållareJag hade redan de två nämnda punkterna,...