Spelar imperialistiskt mars från Star Wars på Raspberry Pi med Piezo SummerLåt oss göra oväsen med Raspberry Pi och en piezo Summer! Denna handledning innehåller steg för steg instruktioner hur man spelar den kejserliga marschen, även känd som Dart Vaders tema, från Star Wars på din Raspberry Pi. Denna version är naturligtvis inte lika bra som mästerverk av John Williams. Fördelen med denna version är att det är öppen källkod.

Om det inbäddade videoklippet inte visas på din mobila enhet, är här en alternativ länk. Om du gillar denna tutorial, Vänligen prenumerera på min YouTube-kanal och titta på mina Instructables och videor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spela lego star wars för PC med wiimote

Okej jag är ett stort fan av glovePIE och lego star wars så jag satte både i ett projekt! gamepad jag har för min PC är riktigt kort så jag måste sitta bredvid tornet att spela men inte längre. Om du alla redo har en wiimote och nunchuk ansluten till...

Star wars R2-D2 xbox 360

Videon här:Star Wars R2-D2 Xbox 360 med projektorDetta är en en av ett slag star wars r2d2 xbox 360 med projektor och aux-ingångar. Specialbyggda av mig... Mark Bongo ägare av Major League Mods. för din gratis E-bok på hur 2 mod xbox......

Star Wars choklad gjuter med X rista CNC

Göra stjärnor krig choklad silikon formar med X-rista CNCTräbearbetning projekt video för att göra en silikon mögel för choklad med X rista CNC från Inventables. Star Wars samverkansprojekt för att hedra Star Wars dag 2015Med hjälp av flera tekniker...

Titta på Star Wars via kommandoprompten på vinna 7

Är du uttråkad? Är du så lat att du inte kan bara sätta i en kopia av Star Wars IV i DVD-enheten? State-of-the-art teknologi, kan du bara watch Star Wars IV lätt med dessa steg.Steg 1:Klicka på Start-menyn, klicka på "Kontrollpanelen"Steg 2:Klic...

STAR WARS trä SPACE SHIP

detta är ett stort projekt, det tog mig 3 dagar att slutföra, men jag kan inte använda min vänstra arm väl orsaka av en operation jag hade. så om din händig du kunde bygga det snabbare. Det kostar mig mindre då $100.00 men jag hade några av de saker...

Star Wars Imperial mars av 3D-skrivare

Hej!!I den här videon ser du min 3D skrivare som spelar låten av Star Wars genom en .gcode fil!!!! Denna fil är för min 3D skrivare!---Använd på egen risk---...

Star Wars Boutonnieres

min man älskar Stormtroopers, så jag var tvungen att knyta en kärlek av hans till vårt bröllop. Tja, kom vi också in i receptionen med den kejserliga mars spela - så han fick det, också. ;)Hur som helst! Detta är ett mycket prisvärt sätt att göra din...

Light Sensor Star Wars kappa (Pop det som det är Hoth)

Detta är ett roligt projekt som använder en Arduino Lilypad tillsammans med en ljussensor och Summer att spela star wars tema när kragen på en Chewbacca kappa är vänt upp, och sedan stannar när kragen sätts tillbaka.Jag kommer att dela upp detta i 2...

Custom farbror owen och moster Beru Star Wars förkolnade kroppen figur.

Som några av er som läser detta kanske vet, jag är lite förtjust i filmen franchise Star Wars. och så är min fästmö.Vi älskar de leksaker som producerades för original filmar och har samlat dem i de senaste åren (efter min barndom samling gick som da...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

K'NEX Star Wars Millennium Falcon

"Du har aldrig hört talas om Millennium Falcon?"-Han SoloOm så är fallet, är att ändra! Eftersom i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde min K'NEX Millennium Falcon från ursprungliga Star Wars-filmer! Detta rymdskepp var läng...

DIY Lego Orrery (Star Wars stil)

För alla Star Wars-fans eller de som är intresserade av en fysik projekt, är här en DIY Lego Orrery, en mekanisk modell av solsystemet. Orrery kommer att uppmärksamma några fysik begrepp som centripetalkraften och gravitationella rotation. Star Wars...

Star Wars-tema bröllop majs hål spel.

Jag gifte mig i år och jag och min flickvän (nu fru) ville ha några roliga utomhus spel att ockupera gästerna medan vi är att ta foton och allt annat som lämnar gäster åt sitt öde.Vi ville ha spel som var annorlunda och sedan i England majs hål inte...

Lyser upp Star Wars Holocrons

Jag 3D tryckt två holocrons från Star Wars universum. För en utnyttjade jag bara stl-filer som tillhandahålls av en typ enskilda som gjorde allt designarbete och Inlagd filer på Thingiverse. Jedi Holocron kan hittas här. Ta vad jag lärt mig från att...

Star Wars barn sänglampor

Liksom en hel del människor älskar jag Star Wars. Jag växte upp med den första trilogin och även om andra trilogin var inte riktigt lika bra var det fortfarande vacker. Nu när 3. trilogin är här tänkte jag dela lyktorna gjorde jag mina små kusiner et...

Star Wars tema retro arkadspel

En knapp. LCD. genereras förfarandemässigt terräng. En skvätt Star Wars. Ett beroendeframkallande spel.Inte säker på varför, men jag har varit besatt av konst stil av de pixelated retro arkadspel. Jag kunde bara inte få nog och så jag beslutat att gö...

Multi-Functional Star Wars Astromech Droid

E4-B4Astromechdroid för hemmet.Videolänkar för mobila enheter som inte kommer att spela video bilderna ovan:Tillverkningen av E4-B4 Astromech Droid VideoE4-B4: Showcase Video, en del 1E4-B4: Rocket Man VideoE4-B4: Sugen på en Drink?E4-B4: Dome viftar...

Star Wars på Ingångsnivå Droid "Mouse Droid"

i denna fina Instructable jag kommer att visa hur man gör en star wars halv skala på Ingångsnivå Droid eller "mouse droid" från star wars. bygget är kreativt snabbt och billigt (runt $40).Första: avmarkera ett område för ditt arbete. du behöver...

Heathkit hjälte Jr - Retro Fit- och en nick till Star Wars för

Heathkit hjälte Jr gjordes i mitten av 1980 (85 eller 86 tror jag). Jag fick detta en kanske 2005. Och lång historia kort... Han hade ett hårt liv, jag hittade honom på en loppmarknad, han hade varit lagras i en lada för minst 20 år, och hade små lur...