Spelet av troner - potta tronenMin guddotter vänder bara två och henne och hennes tvillingsyster startar bara potträning. Jag bestämde mig att kliva upp spelet genom att göra detta spelet av troner potta tron, en tron för en prinsessa.

Materialet är ganska enkelt att samla in och jag kunde göra detta i en enda morgon - räknar inte färgen torka ut natten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spelet av troner hemlagad flipperspel

Hemgjord spelet av troner pinball. Gjort av MDF trä, och delar av sporra metal. Helt mekanisk.Första af alla, ledsen för min engelska, im från argentina och mitt modersmål är spanska, så jag försökte förklara arbetet mer med bilder än i orden.Det är...

Spelet av troner Party

Förbered dig. 6 april kommer! (Säsong 4 Premier) Vill kasta troner klocka part eller ännu en namnsdag (födelsedag) part? Detta instructable kan förhoppningsvis ge dig några idéer.Jag och mina vänner älskar Game of Thrones. Detta var en trettionde föd...

Mini spelet av troner Dragon ägg Smyckesset

Hej alla!Idag ska jag visa dig hur man gör dessa super cool drake ägg örhängen från spelet av troner!Hoppas du gillar dem!Om du gör, Vänligen rösta på mig i tävlingen ägg!Steg 1: material För den här läraren behöver du:1. aluminiumfolie2. polymer ler...

Spelet av troner Music Box

Game Of Thrones öppna tema är en av de några teman som jag lyssna på, så jag beslöt att göra en förvaringsbox som spelar den.Detta är ett projekt som jag hade i åtanke ett tag nu. Jag tillbringade en lång tid söker en MP3-spelare som spelar musik när...

Ser Artoo av Pennytree: A Star Wars/spelet av troner kostym Mash-up

detta var mitt försök att skapa en Star Wars / spelet av troner kostym mash-up för min lilla en. Varför? Eftersom jag älskar båda franchising och eftersom min son behövde något att matcha Boba Baratheon kostym gjorde jag för mig själv. Fina med kosty...

Spelet av troner House Sigils Cupcakes med IPAD # 3 | Hantverk för att ge

Hej du!NY VIDEO VARJE MÅNDAG OCH THRUSDAY!Prenumerera här: www.youtube.com/craftofgiving1?sub_confirmation=1...Med säsong 6 närmar sig slutet, verkade det passande att ha lite kul med spelet av troner House Sigils! Detta är ett roligt och enkelt sätt...

Winterfell Cake - från spelet av troner

Detta är en instructable att göra en snabb och ganska enkel Winterfell tårta. En annan måste för spelet av troner part!Full fest instructable kan ses här: Steg 1: Hitta en bild som referensJag använde bilder från 3ders.org. Detta var den bästa 3d-bil...

Spelet av troner Sigil

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör enspelet av troner sigil särskilt skarp sigil men stegen kan användas för att skapa någon sigil valfri. För att göra detta instructable behöver du några verktyg och utrustning. Dessa inkluderar...

Spelet av troner kakan

för att fira slutet av säsong 2 av Game of Thrones, jag erbjuder ett delikat recept: «The spelet av troner kaka».Har du redan ätit svärd förrän nu? Det är en riktig upplevelse, smaka!Obs: För icke franska användare, spelet av troner tårta videon har...

Spelet av troner - barn av skogen inspirerad Makeup

Helloo människor!Glöm inte att kolla på video på min youtube och säga hej :DI detta instructable jag ska visa hur jag återskapat barnen i skogen från spelet av troner.Steg 1: Detta är utseendet som ett fotoSteg 2: Lägga till en grön basJag använder e...

Dechiffrera vad gick bakom Cersei Lannister kostymer i spelet av troner

En enhällig favorit bland samtida TV-serien, spelet av troner säkert regler med sin egen utsökta tidstypiska karaktär. Mitt i den blodiga krig, våld och explicita scener, lie komplexiteten av tecken & ständig konflikt av deras intrikata känslor &...

DIY Polymer lera spelet av troner Dragon halsband #4 | Hantverk för att ge

Hej du!NY VIDEO VARJE MÅNDAG OCH THRUSDAY!Jag älskar bara drakar! Speciellt Drogon från spelet av troner! I den här videon Visa jag dig hur man gör denna Game of Thrones inspirerad drake av polymerlera!Prenumerera här: https://www.youtube.com/craftof...

Spelet av troner järn tronen telefon Dock

De är till salu på ETSYhttps://www.Etsy.com/Listing/224525850/Game-of-Thrones-Iron-Throne-Phone-StandHej gemenskapen,Här är ett projekt som jag gjort för en vän som är en stor fick fan. Jag hade ursprungligen tänkt att göra en "tron" att gå över...

Spelet av troner: järn tronen Cake

sak jag gillar med denna kaka är att du inte behöver vara en professionell bagare att göra det. Jag försökte att komma med ett enkelt sätt att dekorera denna kaka så alla kan njuta av! Jag tror alla Westeros skulle vara stolt över!Steg 1: Samla dina...

Järn-tronen telefon monter | Spelet av troner inspirerat

Hej INSRUCTABLE,Kreativiteten hos människor upphör aldrig att förvåna mig, och när det kommer till något en är verkligen brinner för, resultaten kan vara ganska imponerande. Nit för Game of Thrones är för mig ganska obestridlig. Beväpnad med någon sk...

Spelet av troner ledde ljus akryl Base

Detta är ett enkelt sätt att etch på akryl med en stencil och en dremel.I den här videon gjorde jag en akryl bas med LED-belysning till göra skarp logotypen för Game of Thrones pop ut...Du behöver:-En stencil med bilden som du vill.-Dremel och Dremel...

Spelet av troner: Joffrey Baratheon krona

The Game of Thrones prop utställningen var runt hörnet och jag kunde inte vänta att ta ett foto av mig sitter på järn tronen. Men vänta! Jag kommer se ut som alla som annars sitter på tronen! Vad man ska göra?! Så bara dagar innan utställningen, besl...

Spelet av troner chokladkaka

Några veckor innan säsong 4 av Game of Thrones började, visade en vän till mig mig Game of Thrones. Jag såg snabbt alla avsnitt.Några veckor senare, det var att vän av mines födelsedag, och jag valde att göra henne en tårta. Och så jag beslöt att gör...

Spelet av troner skarp House mantel

Jag är ett stort fan av Game of Thrones och de böcker som showen bygger på, men min pappa är den som introducerade mig till det i första hand! Han såg spelet av kläder jag hade gjort för mig själv och gillade det så mycket att jag bestämde mig att öv...