Spider Poms & festliga bollar av garn kransMin senaste skapelse i garn är denna bedårande garn bollar krans, gjord av garnet från min garn stash.

Jag är en återvinna garn HAMSTRARE och nyligen blev förälskad i att skapa kransar med garn för att minska min stash, samt göra något söt som faktiskt används för en del av året.

Spindlar i kransen är pom-poms och stöd är en skum krans insvept i flera finger-stickad kedjor.

Min marknadsföring-genius man kom med namnet på kransen, som jag försöker införliva många användningsområden för en krans som kan göras av någon färg på garn, passar alla festligheter.

Denna särskilda krans är tänkt att fira säsongen av Halloween, men kunde jag lätt ha gjort bollar med nyanser av hösten för att representera hösten, rött, grönt och vitt garn till jul eller semester, röd, rosa och vita bollar för alla hjärtans dag eller nyanser av grönt för St Patrick's Day alla blandas med olika typer av utsmyckningar i stället för spindlar.

Förhoppningsvis får du kontentan att detta projekt är avsett att anpassas för alla typer av festligheter, och att använda som garn stash som jag vet jag inte är den enda som har något sådant...

Tack för att titta & läsning och om du gör en liknande detta eller baserat på detta behaga låta mig veta genom att publicera en bild i kommentarerna!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skapar en garn krans

hur man skapar en garn kransHur skapar du en garn krans? Vi visar genom stegvisa instruktioner och lätt att följa bilder.En garn krans är ett roligt och kreativt sätt att dekorera för semester eller något annat tillfälle. Detta är en underbar hantver...

Spooky garn krans

denna Halloween berätta dina barn ett bra garn om en eländig krans--en täckt av spindlar och Frans! För några leveranser från hantverk butik och under 2 timmar, kommer att din heminredning innehålla lite av inte-så-vildsinta kul.Steg 1: material 1 bo...

Garn patriotiska krans

Har du någonsin velat lägga till lite stil till din dörr för Memorial Day eller ens självständighetsdagen? Nåväl är detta den perfekta båten för dig! Detta är en enkel hantverk som kan utföras av vem som helst.Komplett kostar detta hantverk under $20...

Gör din egna garn Winder för Center dra bollar

jag har letat efter en boll upprullare till vind center-pull bollar av garn. Efter att ha läst många recensioner av kommersiellt gjort rullar, verkar det som alla av dem har något fel med dem. Så jag bestämde mig att göra min egen. Det är inte perfek...

Laser skär Pom Pom tryckgivare!

Så du har massor av vänster över garn från din fantastiska projekt, och du har precis investerat i några ledande garn, och du vill göra några squishy pompom tryckgivare?Här är hur...Du behöverLaser skärare (jag använde den här)Sax (stark nog att skär...

Hur man gör en Pom Pom med handen

Att göra en pom pom är ganska lätt. Det finns enheter kan du köpa och användning, kan du göra din egen pom pom maker, eller du kan bara använda en gaffel! Detta är hur du kan göra en pom pom bara använda garn, sax och din hand.Steg 1: leveranserDet f...

Enklaste semester krans

Kransar är underbara dekorationer pryder dina dörrar och sprucing upp din Fönstren. Detta Instructable är ett nytt ta på en gammal holiday favorit som kan också minska pine nål röran runt ditt hushåll här julen. Så Bryt ut dessa holiday ornament som...

4 juli krans

Material som behövs:Oavslutade träFarkosten färg: röd, vit och blåPatriotiska båge och bandSkum penselSteg 1: Skapa filJag brukade CorelDraw design vår fil. Som ni ser, utnyttjade jag hela bladet av trä genom att klippa två av allt - så jag kan göra...

Leksak bläckfisk garn docka. Ingen sömnad.

Tillverkning är snabbt och enkelt. Det är en bra start hantverk projekt, som kräver flätor och knop, men ingen sömnad. Lite i detta projekt är kritisk, använda vad är till hands. Det är en underbar gåva för ett älskat en, perfekt för alla hjärtans da...

Fancy Pom Pom pennor! En stor semester gåva för barnen att göra!

Fancy Pom Pom pennor!Detta är ett enkelt projekt som jag gjorde med min 8-åriga dotter.Dessa skulle göra älskling holiday gåvor för en lärare eller vänner!Steg 1: Pom Pom 101: Behövs leveranser:Garn, bagare garn, broderi tandtråd eller sträng med lit...

Garn Ball ornament

Detta är en semester-projekt som, även dina kattungar, kan få ett grepp på! Dessa garn glaskula prydnadsföremål är super lätt att göra och hänga på ditt träd!Steg 1: materialDu kommer att behöva göra ditt garn glaskula prydnadsföremål:liten skum boll...

Garn puffar

om du någonsin velat lägga till puff bollar av garn i saker, här hur. Några exempel på potentiella tillämpningar visas i de första par bilder. Kaniner behöver svansar, naturligtvis, men några eller din vinter mössor kan också vara lyckligare med någr...

Enkel sommar krans

Jag är de flesta definitivt ingen krans expert, men jag vill spela en online...Jag gjorde en garn-krans för semester och gillade det så när våren kom runt, jag tänkte, Hej varför inte göra en för sommaren också. Så jag plockade ut min favorit blomma,...

Odödliga bröllop blommor

Bröllop har blivit allt dyrare. Det genomsnittliga bröllopet kostar $26,444.00; i mitt område (Washington, DC), siffran höjer till cirka $40,000.00.Det är nötter. För blommor berättade jag att projicera en budget på $2,300.00.$2,300.00.Snälla.Den stö...

Kattleksaker och behandlar gåva Set

Hej alla, det är Momo och jag kommer att visa dig hur man gör en katt gåva som i dag. Jag är besatt med mina tre katter och jag älskar att göra saker för dem. Jag älskar tapetsering mina katter och att göra denna lilla gåva som var så kul! Denna gåva...

En Finger-Knit Scarf

Denna halsduk är lätta, lacy och snabbt att göra. Det tar endast 25 minuter toppar, och är en bra sista minuten present till vänner och familj. Instruktionerna är enkla, och det är oerhört lätt. Jag är inte en för långa intron, så här är det.Steg 1:...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Arm sticka en oändlighet halsduk i 30 minuter

Super kul och enkelt! Endast tar ca trettio minuter för att göra och ser fantastiskt!Steg 1: material Vad du behöver:Två eller tre delar av garn(Detta innebär att du behöver två till tre bollar av garn av alla färger)SaxOch, naturligtvis, armarna!Ste...

Butan dålighet

detta är awesome: en butan powered mini pistol med utbytbara fat kan avfyra ett brett utbud av ammunition.Jag började spela med detta flera månader sedan. Jag hade sett filmen kapseln kanonen och undrade om möjligheterna. Inledningsvis jag såg detta:...