Spinning fäste för en treadle sömnad skåpden som stickar vet att bra garn är inte billigt. Du kan spinna ditt eget garn, men köper en spinnrock kommer att kosta dig mer än alla garnet i världen! Å andra sidan, Goodwill butikerna är fulla av hög kvalitet tröjor för ett mycket rimligt pris, den enda hitch är att garnet från dessa tröjor är finare än handen stickning garn. Jag gjorde denna gadget att hjälpa mig ta fula tröjor tillverkade av fancy fibrer till vackra garn som jag kan sticka upp som jag gillar.

Detta instructable kommer att visa dig hur jag byggde en flyer-driven, scotch-spänning-mekanism för att passa på basen av min treadle symaskin. Det bör noteras att när det gäller ergonomi, det här skulle vara mycket besvärliga att försöka snurra rå fiber till garn. Det gör dock en chef jobb av trafikerar flera delar av fina garn unraveled från secondhand tröjor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Adam Brewster's Anti-Yo Worldwide Video Yo-Yo Contest inlämning 2

Alrighty folk!Låt oss visa upp och lära sig några saker på samma gång skall vi?Dagens ämne för lärande? Yoyo knep, "Tjuder!"Detta trick är en hel del roliga, enkla och utmanande alla på samma gång! Också - inte bara känner såhär är bara tjuder,...

Hög hastighet 5 minuters topp (spintop)

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör enkla spintop som du kan snurra till stora RPM-s.Så, kan börja.Steg 1: material: BBQ stickScotch tejp (du kan använda tejp eller medicinsk tape, det vore bättre)Gamla CD-soch lite varmt lim, det skulle...

En söt DIY Uggla plysch leksak-lätt

så Hej idag jag gör en uggla plysch leksak som är DIY och riktigt söt lim behövs för detta är också limning är också en huvudsaklig del det inte bara sySteg 1: Vad behöver vi Behöver vi ett kit som heter sy söta fyllda Uggla kit jag köpte min från Jo...

Snabbis PCB produktion (med Bonus NiCd batteriladdare)

det finns en hel del mycket bra resurser på Instructables för att göra laserskrivare toner överföring och för komplicerade kretsar eller fine-pitch arbete det är nog vägen att gå.Men vad händer om du är strandsatta på en öde ö utan laser skrivare och...

Ge din T-Shirt en skopa hals med Bias tejp

Tyvärr, jag är en av de människor som inte kan stå någon sorts täthet runt min hals. Jag köpa brukar scoop neck damerna tees, men ibland jag hitta en skjorta med en rolig design som endast finns i formatmallen standard besättningen hals.Jag kunde bar...

Heated Coat

I min del av världen börjar vintern just nu.Jag har ingen källare, och mitt garage är inte isolerad, finner jag mig själv göra det mesta av mitt arbete ut i kylan.Jag har också en hemmabyggd elbil, där värmen är inte det största. Dessutom har min fru...

TARDIS IKEA shoppingväska

Ja, det är större på insidan.Du skulle inte tro hur mycket Fn grejer kan du sätta inne i en av dessa saker även om det är kul att umgås på kunden laddar område att se hur människor kommer att försöka sylt en soffa på i baksätet på en cabriolet och kö...

F2 villkorlig blöja handväska

Design och teknik koppla till skapa en två gånger-funktionell skötväska som skall tjäna till att illustrera bra påminnelser om vad som saknas och vad har stått för innan du ger ut för dagen. Denna snygga väskan kommer att använda tyg växlar som utlös...

Krita färg

färgglada parkbänk att matcha tillbaka veranda möbler.Med hjälp av craft akrylfärg, blandas med vatten och gips i paris för att göra en krita färg, får denna gamla väderbitna parkbänk nytt liv.Receptet på färgen på detta projekt är:Färg val _ jag bla...

Hur man Radio kontroll DC motorer billigt

för de människor som inte vet vad en "VEX" är. Det är ett företag som säljer robotic delar och byggsatser. De säljer en "VEX" sändare och mottagare på deras webbplats för $129.99 men du kan få en "VEX" sändare och mottagare f...

Julgran med tyg skrotar

Att komma igång måste du skära mönstret till den höjd som du vill, du börjar med en rektangel, som denna bild har utvecklats med en altua 1,30 meter bred av 70 cm, som är mönster snittet, man måste komma ihåg att klippa mönstret måste vara större än...

Läder Sandal DIY

jag gjorde dessa sandaler för några veckor sedan och har sedan dess tagit en resa till bergen i dem så jag kan intyga att deras robusthet. Jag gjorde en hel del forskning att göra dessa eftersom jag inte kunde hitta en enda handledning med all inform...

Hur att installera och använda en Spinning spö och rulle

Er du frustrerat med tråkiga processen för att inrätta och inlärningen hur till använda din spinning spö och rulle? Om så är fallet, har ingen rädsla! Du har hittat den Instructable som visar dig allt du behöver veta om din spinning spö och rulle. Äv...

Spinning Kite

detta är en mycket grundläggande och snabb att göra drake som snurrar och fungerar mer som en autogyro än en konventionell drake. Det har 3 blad som snurrar och skapa en diskett som sedan dirigerar luften nedåt som en drake och skjuter det i luften.J...

CD Spinning Top

Jag har en massa gamla CD-skivor bränns med onödiga filer eller obsolets OS. Den första är jag dock att kasta dem till papperskorgen. Men de är så lysande, så färgglada och cirkulär; de har pi nummer i alla deras diameter! (Sa jag jag älskar pi?). Oc...

En icke-Spinning cirkulär Wing papper Glider

detta är ett papper glider jag lärde mig att göra länge sedan (ungefär 1970); till skillnad från andra cirkulär wing papper glidflygplan kräver detta en endast ett ark kvadratiska papper (jag ska visa dig hur man gör vanliga skrivarpapper square, all...

Spooky bakåt Spinning klocka tillverkad av kassettbandspelare Motor

detta är en prop som jag gjort för min dotters grundskolan hemsökta hus, som jag kör med min man. Klockan är tillverkad av en cheapo thrift store klocka och en gammal kid's kassettspelare. Det visar tretton klockan och minut hand snurrar baklänges.St...

Spinning batteri!

I detta hur att vi kommer att göra ett spinning batteri!Du behöver:-ett stort batteri-tång (att hjälpa böja tråd)-en koppartråd som är 12 inches-två runda magneterTILLVAL:-några bilder från internet för att förstora-sax att klippa ut bilder-tejpSteg...

Spinning blinkande Papercraft Tardis

Doctor Who just firat sitt 50-årsjubileum och det finns massor av leksaker ute för den nördiga Whovian. Här på Instructables är Doctor Who Tardis föremål för många projekt inklusive Tardis skåp, väskor, kjolar och böcker. Cubeecraft har en hel del lä...