Sprayfärg / kan Rackatt få organiseras är en sak, bor organiserade är en annan. Detta instructable Detaljer en lätt att slänga ihop för att hålla din färg eller någon spray burkar väl organiserad, det också ser ganska cool.

Denna rack byggdes av nödvändighet, jag målar mycket med stenciler och har skaffat sig en växande samling av färg. Lagring är tyvärr ett problem. Hyllorna fungerar bra men burkar tenderar att få blandas ihop och det är svårt att bestämma vilken färg som fungerar bäst.
Denna rack håller allt synligt och till hand och gör det riktigt enkelt att sätta allt tillbaka för nästa pjäs jag spray.
Ber om ursäkt för diffust bilder, min telefon var bara tillgänglig kameran på tiden.

En anteckning om sprutning inomhus, jag använder skyddsglasögon och en A1 fått halva ansiktet respirator kombinerat med ett stort fan av dörren. Jag regelbundet använder spray färg och blekmedel i en airbrush en lite skydd gör en verklig skillnad långsiktig.

Nog svammel, kan få det, njuta av min första någonsin Instructable och dina synpunkter är välkomna.

(En röst i tävlingen skulle också vara awesome :))

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spray kan rack

Jag håller alla mina sprayfärg på en hylla i verkstaden. Detta är oftast bra, tills jag behöver en spray kan sätt i ryggen och slå över alla burkar framför försöker ta tag i för den som jag vill. Istället för att ta upp en hel del värdefulla hyllutry...

Sprayfärg kan lampan

Detta är verkligen snabb och lätt att vända en gammal sprayfärg kan in i en lampa. Jag gjorde detta för några år sedan, men tog bilder på den färdiga produkten som ska hjälpa dig göra din egen.Verktyg:-Dremel med bitarMaterial:-Tom sprayfärg kan (äld...

EZ FIFO kan Rack

Samtidigt inte riktigt en fullfjädrad prepper, jag har arbetat inom akut förvaltning och katastrof återhämtning i 25 år och jag förstår hur viktigt det är att vara förberedd för det oväntade. Ett sätt att göra det är att ha lite extra mat till hands...

BB Gun sprayfärg kan konsten

som vanligt jag trodde inte jag skulle sätta detta på Instructables så jag inte tog bilder när vi gjorde denna målning.Min son och jag letar alltid efter något roligt för att skjuta med bössan BB på vår bakgård (vi inte skjuta djur). Detta är BB pist...

Sprayfärg Rack förbättringar

Jag hade byggt en sprayfärg rack några veckor tillbaka för att försöka göra några städa men jag var inte nöjd med slutresultatet. Så i detta Instructable jag ska visa dig hur jag fixade de två sakerna jag inte var nöjd med.1. racket behöver en back a...

Lätt DIY sprayfärg Stash kan - 20 minuter (eller mindre!)

Skapa en dold stash plats ur en vanlig sprayfärg kan med en konservöppnare, skjorta kartong och Varmlimma.Samla in:KONSERVÖPPNARE som gör ett snitt på sidan av burken. Tom spray färg (eller similar_ kanLimpistolSaxSkjorta kartongExacto knivLinjalenoc...

DIY sprayfärg

att göra dina egna anpassade sprayfärg är lätt och ger några intressanta resultat. Kanske de säljer inte exakt färg du söker, eller vill du ha bara en användning för alla de gamla nästan tomt burkar färg du har dolt i ditt garage. Dags att lägga dem...

Sprayfärg innehavaren

Jag hade en massa spray färg burkar i låda tar upp utrymme så jag beslöt att göra en hållare från dem att jag kunde hänga på väggen för att spara utrymme och ser cool. Jag gjorde det så att hyllorna hålla fyra sprayburkar varje. Du kan göra din håll...

Sprayfärg Shaker

Jag var nyligen anställd för att arbeta på RobotZone LLC (skaparna av Actobotics och ägare av servocity.com). Min första utmaningen var att bygga en sprayfärg shaker (Tja... mer en rocker) som kommer att försiktigt svänga en sprayfärg kan agitera fär...

Hur man sprayfärg Handdatorn

jag hade en lång sommarsemester och jag beslutade att sprayfärg min Handdator. Fik uttråkad med det lame svart höljet, jag ville spraya den metallic röd och lämna sidan slemhinnan, området tillbaka kameran och på Navigation svart. Jag gillar röda n s...

Bevara naturen med sprayfärg... Verkligen!

Spray färg är en av de största försköna och tidsbesparande medier någonsin uppfunnits.I rätt händer, kan sprayfärg förvandla en ful-smiter dresser till en släktklenod. Det kan förvandla ett ark affisch styrelse till ett museum kvalitet mästerverk. De...

Spray kan lagring

använda en sprayfärg kan för lagring, om du har något att dölja, eller något stinkande måste du placera i en förseglad behållare... kanske har jag något för yaFÖRST och främst: Jag vet att det är andra instructables relaterade till detta...av j626noa...

Hur man gör en mini spray kan behållare

hur man gör en användbar container, idealiska för att lagra pennvässare, gummi, minneskort och annat från en sprayfärg kan alla nummer. .försiktighet l! Detta innebär att skära metall och trycksatt gas, gör det försiktigt om du ge det en chans!Steg 1...

Du behöver inte en bil, bara rätt cykeln.

Flera år sedan jag såg en cykel som en vän hade byggt och insåg att jag ville ha en bara gillar det. Som mig han har små barn och när jag såg honom åka upp på sin cykel, bär hans döttrar i rutan last jag visste att jag behövde en. Jag hade nyligen fl...

Eld grop från en parabol

Vi hade en stor middagsbjudning / BBQ i våra tillbaka gården ett par år sedan i början av sommaren. När solen satt tjejerna på festen började bli kallt. Allt jag hade på hand var några #10 burkar som vi stansade hål, fylld med träkol och lit. Tänk di...

Ikeakade - dold Arcade skåp

Välkommen till Ikeakade! 99,5% gjort!Som ett barn av 80-talet, har jag alltid haft en plats i mitt hjärta för dessa arkadspel som jag tillbringade otaliga timmar och inkvarterar på. Några av mina käraste minnen inkluderar min generösa pappa tog mig o...

Göra en borstlös DC Motor

Detta instructable video visar dig hur man bygger en borstlös likströmsmotor med minimal verktyg och material. Det kan göras i en eftermiddag eller mindre, och kostar nästan ingenting (material är saker som är på gränsen till att vara sopor eller int...

Snabb och smutsiga "Avskärma att skriva ut"

Screentryck är awesome: det kan du skriva ut samma design flera gånger och det ger dig rena linjer med fina detaljer och öar. Men om du behöver bara göra en av något - en dekal på en kostym, en dum t-shirt, oavsett - screentryck kan vara mycket mer ä...

Aluminium alkohol spis

Hej alla!I den här guiden ska jag visa dig hur man gör en lätt alkohol spis från aluminium burk/flaska.Jag vet... Du förmodligen tänker "ännu en annan alkohol spis? Egentligen??"Tja... Jag vet att internet är fullt av tutorials, video och bilder...