Sprinkler ventil täcker

sprinkler Valves till vår bakgård sprinkler är precis utanför vår sovrumsdörren. Jag hatade att se på dem varje gång jag går in och ut ur huset. Det fanns sladdar överallt, det var inte en vacker plats. Jag intalade mig själv jag behövde göra en cover för dem. Jag vet att de säljer covers på Home Depot ser ut falska stenar, men de kan få ganska prisvärda. De kanske även inte fungerar efter var din ventil; s är belägna.
Beroende på var din sprinkler ventil är, kan du göra en låda med ingen botten, eller en låda med ingen botten eller rygg som jag gjorde. Du kan vara kreativ med detta, men jag höll det enkla och begagnade skrot trä som jag hade i mitt garage. Detta skulle vara en stor lastpall projekt. Bara plocka upp några gamla lastpallar som någon kastar bort, skär dem upp, och göra en cover.

YouTube
Facebook
Twitter
Hemsida

Relaterade Ämnen

Hur man bygger en air kanon med en sprinkler ventil

detta Instructable kommer att lära dig hur man bygger en air kanon som kan utlösas med en switch. Denna kanon har förmågan att skjuta projektiler, som apelsiner, eller delar av en potatis mycket långt avstånd, och på mycket höga hastigheter. Vid 60 P...

Hjälp! Var är min Sprinkler ventiler placerade?

En sommar när jag hade flyttat in i mitt nya hus jag hittade att systemet inte fungerar korrekt. Jag märkte att när vattnet inte var på sprinklerdysor fortfarande läckte vatten. Jag tänkte att värdena var förmodligen smutsiga och stängde inte ordentl...

Detroit Diesel ventil täcker städa upp! Båt Bling på en Budget.

Jag är för närvarande att hjälpa återställa A 73 ft Alden MotorYacht i So-Cal. Main motorer är GM dieslar (AKA Detroit Diesel)12-71NA dessa 2-takts dreglande djur är klassade på 550 hk @ 2250 RPM. Fartyget kan "Sprint" till 16 knop och kryssning...

Sprinkler ventil ändring för Air kanon

i denna film ska jag visa dig ett enkelt sätt att ändra en sprinkler ventil för användning i en luft kanon / spud pistol. Denna ändring gör att din ventil öppna mycket snabbare än normalt, som ger dig mer kraft....

Sprinkler ventil air kanon

detta instructable visar dig hur man bygger en pneumatisk kanon använder en modifierad sprinkler ventil. Ja, jag vet att detta har skett förut, och finns det några andra bra instructables om detta ämne, men vad som skiljer här är ventilen modifiering...

Arduino sprinkler ventiler + wifi + twitter

[redigera: Jag gjorde järnvaror del mer kompakt med hjälp av en relay sköld. Om du planerar att använda 4 reläer eller mindre, sedan ta en titt här...]Detta är mitt första inlägg så... vara brutal!Jag har en liten trädgård med en mycket udda form, ja...

Håll oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat Sprinkler

Tror de lokala djur att din gräsmatta är deras personliga toalett? Hålla ninja mördare försöker smyga in i ditt hus? Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infr...

Bevis av begreppen ventillös Air Canon

för den längsta tid jag har varit förbryllad med canons allehanda. För att koka älskar jag faktiskt högt explosiva anythings. Ju högre desto bättre. Om det går boom och du känner det i bröstet blir jag förälskad. Jag har investerat min tid utveckla e...

Rörelse aktiverat Sprinkler DIY

Skydda trädgårdar och gårdar från vanliga djur inkräktare.Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infraröd rörelse sensoren upptäcker inkräktare och aktiverar sp...

Anslutna Sprinkler Controller drivs av Afero

Hantera ditt sprinklersystem vart du än går!Det finns en plats i mitt hem där jag fruktar för att beträda. Det är i det främre hörnet i garaget, under två parasoller, en skidstav, två basebollträn och en Häckklipparen. Det är där jag har gå varje gån...

OpenSprinkler: Open-source Web-aktiverat Sprinkler ventilregulatorn

ÖversiktJag är stolt över att presentera OpenSprinkler: en öppen källkod, programmerbar, webbaktiverade sprinkler ventil styrenhet. Det kan användas för att schemalägga och arbeta med standard 24VAC sprinkler ventiler vanligtvis hittas i hushållens b...

Uppgradera din sprinkler med INSTEON Automation

de flesta människor har sina sprinkler på någon typ av automatisk timer; Det är bra, men det är inte den mest sofistikerade och förutom en grundläggande schema, kan du vanligtvis skapa inte utarbeta vattning regimer. Även om det kan verka lite "off t...

Fattiga-mans automatiska sprinkler.

Hur man bygger en fattig mans automatiska sprinkler. Glöm den billiga batteridrivna sådana. Batteriet som alltid misslyckas när du inte hem, slutar upp med bortkastad vatten och mosig sod.Här är hur man sätter ihop en billig, pålitlig, robust, automa...

Ventil slipning 4 motorer

saker att överväga första vet du där alla THE TIMING märken ärHAR DIN MOTOR EN GAS TYP KEDJESPÄNNARE /BELT?Har ditt huvud justerbara ventilerHuvudet eller motor har hydrolic tappets"?Har du råd en topplockspackningen ställa om så hur mycket kan du sp...

A/C Mister

Jag läste om en anordning som kallas en Mistbox från Gizmag och bestämde mig att försöka göra en utan alla fancy kontrollkretsar som Mistbox sa de sätta på deras.Imma en/c enhet använder tekniken som swamp kylare (evaporativ kylning) där vattendroppa...

Analysera ditt hem användning

Du vill minska din vattenförbrukning för home´s men du don´t vet vilka åtgärder skulle få mest effekt? Ska du köpa en effektiv kläder bricka, ersätta din dusch huvudet eller plantera din trädgård med torka resistenta växter? Du kan fastställa kostnad...

25 MM pneumatisk Sniper Rifle

*** Varning *** följande är för informativt ämnar endast, jag tar inget ansvar för vad du gör med denna kunskap. Jag kan inte hållas ansvariga för egendom eller medicinska skador orsakade av detta vapen. Jag skulle råda dig att kontrollera dina lokal...

Bygga en pneumatisk Cylinder

jag behövde en elektroniskt styrd Pneumatisk cylinder för ett kommande projekt som jag för närvarande designar. Jag såg till att köpa en, men det visar sig att de är långt över min budget. Titta igenom garaget fick mig att tänka att jag skulle kunna...

Bygga en netto pistol

Jag kommer att visa dig hur man bygger en netto pistolen ur material som finns på alla stora lådan hem förbättring butik. Detta netto pistol är kan avfyra en 90 kvadrat fot net 15 till 25 fot med 80-100 psi med tryckluft. Nätet är återanvändbara, för...