Stålmannen Cape för valpSå, jag vet Halloween har passerat, men du kan använda detta för nästa Halloween eller bara göra din valp ser bedårande!!!

OK... så.

Dag före Halloween: Lägger sista handen på min Red Riding Hood cape. Jag tittar på min hund... titta på min överblivna tyg... tänka, Hej, jag kommer att göra en Stålmannen cape!

Det var relativt lätt. Jag gjorde det i ca 10 minuter, easy-peasy-lemon-squeezy-mac-n-cheesy. ;)

Ja, jag tagit en bild på min bedårande Morkie valp, bara en dos av gullighet att lysa upp din dag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Orättvisa gudar bland oss Stålmannens Cape

Välkommen du behöverFärgat papperTejpLim& saxarSteg 1: Symbol Make sure that it is bigger than I made because I mess upSteg 2: Cape Easy stepSteg 3: Sätta Togethor Sätta symbolen enligt KapSteg 4: axlar Vänster över orange papper skär en liten rektan...

Solar Driv skalle Blinky LED hängande smycken

Detta instructable är för solar powered skalle med olycksbådande röda LED ögon. Den mäter ca 2 1/2" av 1 3/8", inklusive USB-fliken. Den har ett hål genom toppen av styrelsen, att göra hängande lätt. Bära den som ett halsband, örhängen, nyckelri...

Hur man gör en Borderlands: "Boom valp" pistol

Som Borderlands spelet? som tecken? som vapnen?!?!?Tja, är jag här för att visa dig hur man gör en Boom valp. En vän hade bett mig att skapa en boom valp för Chicago komisk och Entertainment Expo 2015. Hur kunde jag stänga ner en utmaning?Så låt oss...

Nikon Lens Cap innehavaren

Jag var inte fruktansvärt nöjd med några andra Nikon objektiv Cap innehavare ute, så jag konstruerade min egen använder Fusion 360. Detta tryck kommer att passa alla LC-52 Nikon objektivlock. Den har ett litet förslag på insidan ringen för att se til...

Cap'n Crunch Frappuccino

I detta Instructable ska jag berätta hur man beställer en Cap'n Crunch Frappuccino!Steg 1: Ingrediants Först måste du se till att din inte allergisk mot allt!-Hasselnötter-Kola mutter-Jordgubbar N' gräddeSteg 2: Beställning när höga... Be om en lång...

Bottle Cap dekorationer

uttråkad? Har några kapsyler hängande runt, ingenting att göra med dem? Du kan väl sätta dessa för att använda och gör halsband, armband, ringar, magneter och bara dekorationer!Steg 1: material Behöver du:1. en flaska topp2. Elmers lim eller varmt li...

Bottle Cap stå för runda objekt

har du någonsin velat Visa upp något som är runda, men det kommer inte att stå? Tja, för några dagar sedan, jag fick en Harry Potter tjallare leksak. Jag kan verkligen inte mycket med det, så jag beslutade att lägga den där folk kunde se det, men det...

Grundläggande Slushie Slush valp

Här är min tutorial på hur man gör den perfekt Slush valp!!! Ingredienser: delvis smält IceThick sirap (kan köpas online på ett högt pris eller hemlagad som jag kan göra en tutorial senare) som serverar CupStrawEnjoy :)Steg 1: Svettas isenDetta komme...

Baby drake Cape

hur man gör en söt fodrad baby dragon cape för ditt favorit barn. Denna drake cape gjordes för min dotters bästa vän, för hennes 4: e födelsedag. Det gick riktigt bra, särskilt med kall kick vi hade.Steg 1: material För denna dragon cape, behöver du:...

Virka din egen lilla röda ridning huva Cape

Ska en renässans mässa och behöver en outfit? Kanske bara vill ha något söt att bära för att hålla dig varm utanför. Väl här söta hooded cape kostar inte för mycket att göra och tar inte otroligt lång tid att göra. (det tog mig ca 5 timmar) Min sväge...

Elsa avtagbar Cape

Detta instructable är en fortsättning på min Elsa klänning, som kan hittas här: Elsa klä Instructable här cape är tänkt att vara löstagbar från klänningen, så det kan tas bort när inte i använda och undvika att bli trampade på.Lite varning: denna cap...

Moster Susie Opera Cape

någon dedikerad Gene Kelly fan kan förväntas har sett bat-sh * t crazy musikaliska "Anchors Aweigh". Om du har sett det, du förmodligen var alltför distraherad av sheer vansinne att märka några av moster Susies fantastiska outfits (nej, inte den...

Hösten Cape & färgglada skogar

det börjar bli kallare och kallare, bladen förvandlas till röda, gula, apelsiner och alla skogarna bli en höst wonderland!Varför inte gå med detta evenemang med din egen färgglada, varm och mysig höst Kap?!Steg 1: Få din idé! Få dina grejer! Från scr...

Vacker fjäril Cape

Se denna vackra fjäril cape med bara ett mönster bit och en mycket lång maska. Nu kommer du att banan redo för hösten...Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverSymaskinE-6000 Fernström-FuseE-6000 Stitchless1 1/2 varv av 60" brett ty...

Bootle Cap (& kan ringa) DIY pin

sommaren kommer och det är dags för öldrickande...Ingen rädslaVi har ölLåt oss se ett sätt att återanvända öl caps och kan ringar för att göra vissa DIY stift...ett annat sätt att göra stift:--Redigera: en mer liknande projektSteg 1: Samla den (lätt...

Cap Toe skor till Cat skor

Jag köpte detta par cap toe platta skor från Kmart för$ 12, riktigt fin grund för ett par cat skor.Steg 1: Mask katt öron jag är inte säker på min målning färdigheter, så jag maskerade ut öronen med groda tejp. Jag justerade formerna flera gånger så...

Bottle Cap Popper

Steg 1: Intro Ingenting känns bättre än att äta en fisk du fångat på ett lockbete som du gjort. Detta drag är ett enkelt projekt och kan göras med små barn men de krokar och kniven är vass.Steg 2: Material och verktyg Behöver du:En flaska cap plast e...

CatDog valp eller katt kostym

eftersom jag inte har några barn ännu, min valp är mitt barn. Hans minst favorit tid på året är Halloween eftersom det är min favorit tid på året. Jag letar alltid kostym idéer för honom. I år bestämde jag mig att göra honom CatDog från Nickelodeon t...

Valp Fairy kostym vingar

om dess ett tillfälle för kostymer, varför inte göra din fuzzy varelse till en mytisk en med dessa faerie vingar? Med knappt någon kostnad och bara lite skicklighet kan du göra några vingar för en hund (eller något annat, verkligen) oavsett storlek.J...