Star Wars Death Star PopsiclesHej, i detta instructable, vi kommer att fortsätta med Star Wars tema, senast instructable gjorde vi Star Wars Death Star Peanut Butter Cups ( i detta instructable gör vi Star Wars Death Star Popsicles. Så vi får verkligen stort värde ur våra Death Star gjutform, på grund av den mångsidighet som de tillhandahåller, heck du kan bara göra Death Star isbitar också om du vill. Dessa popsicles är super lätt för att göra, om jag kan göra dem, kan du göra dem! Darth Vader och kejsaren anade att deras jätte Death Star skulle reduceras till godis och popsicles eller blåsas två gånger... Följ de enkla stegen nedan eller titta på min video tutorial eller göra båda! Om du har några synpunkter lade dem nedan, och jag kommer att återkomma till dig.

Verktyg/ingredienser:

Death Star gjutform (jag hittade min på Amazon)

Vätskor (Sprite, Fruit Punch, Orange Juice, Kool Aid, etc.)

Tratt eller Plast flytande spruta (jag använda 30 ml typ, jag hittade min på Amazon)

Tejp (kanske eller kanske inte behöver det)

Skålar

Pan

Tunn Popsicle pinnar eller träpinnar eller Cake Pop pinnar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Star Wars Death Star Peanut Butter Cups

Jag är ett stort fan av Star Wars, och jag älskar jordnötssmör koppar, så i detta instructable gör vi Star Wars Death Star Peanut Butter Cups. Dessa behandlar är super kreativ, lätt att göra, och är säker på att imponera på dina vänner och familj sär...

My Star Wars Death Star Mancave

1. användes pic för inspirationSteg 1: behövs inspiratio n. så jag använde denna bild eftersom det så nära liknade formen på mitt rum och var från DödsstjärnanSteg 2: väggar jag inte var lycklig nog att börja med slät sheetrock, så jag var tvungen at...

Kid Safe kasta Star (Popsicle pinnar)

När jag såg den instructable om spool racer:Det förde mig tillbaka till min barndom där jag gjorde många av dessa, jag konstaterade att tänka tillbaka på de leksaker min far som lärde mig att göra på som var en triangel (eller torget om du var bättre...

Death Star målade Ball Toss spelet

För min yngsta sons tredje födelsedag målade jag en enkel version av Star Wars Death Star på en kartong som en del av en ball toss spel.Det var en Star Wars tema fest och jag lagt till ytterligare dollar store korgar för de yngre individerna i gruppe...

Anpassningsbara motoriserade Tree Topper med Star Wars stil

detta Instructable visar dig hur man gör en motoriserad tree topper för din julgran. Jag gjorde detta som en överraskning tidigt julklapp för min fru så hon kunde njuta av det genom större delen av December. Detta är något som kan anpassas till en st...

Animerade Death Star hatt: Välkommen till den tönt sidan

eftersom det är de flesta år, jag skjutit och inte sätta en "riktig" kostym tillsammans för Dragon * Con i år. Men jag har denna galna idé för en hatt, så... SE!!! Makt att förstöra en PLANET! PÅ MITT HUVUD!Steg 1: Material och verktyg MaterialS...

DIY Lego Orrery (Star Wars stil)

För alla Star Wars-fans eller de som är intresserade av en fysik projekt, är här en DIY Lego Orrery, en mekanisk modell av solsystemet. Orrery kommer att uppmärksamma några fysik begrepp som centripetalkraften och gravitationella rotation. Star Wars...

Död stjärna prydnad inspirerad av Star Wars

jag är en Star Wars aficionado... Jag gillar verkligen det och jag har gott om vänner som gillar det "nästan" lika mycket som jag gör. Så när du handlar för julklappar i år, jag ville ge ut några Star Wars ornament... Dock den coolaste som jag k...

Death Star julgran Topper

jag har samlat dessa fina hallmark Star Wars ornament sedan 1999. Ända sedan jag fick en anständig belopp av dem har jag velat sätta en död stjärna på toppen av trädet. I år var året (inspirerad av instructables gemenskapen).Jag trodde inte detta sku...

Star Wars Dining Table

Detta projekt härrörde från min systers trängande behov för ett Matsalsbord, min önskan att flytta min kreativa gränserna, och mina och Min systers kärlek för Star Wars. Som ett college student som bor i en lägenhet, min syster hade lite pengar till...

Death Star DIY papper lykta

Har Star Wars party? Här är hur du har din egen död stjärna papper lanternor!Material:Lim, sax, svart bord Servett, svarta permanenta märkpenna och utskrivbara Laser CircleSteg 1: Rita din död stjärna mönster Använd din permanenta märkpenna för att r...

Blinkande, musik spelas Death Star

Dödsstjärnan i Star Wars är en av de coolaste super vapen någonsin leka från mänsklig fantasi.Om du inte håller, titta bara på denna GIF tills du är helt omvandlas till Dödsstjärnan fläkt. Ta tid på dig. Låt det slinga tills du älskar:Det enda proble...

Laser skär Death Star

Jag ville göra en modell död stjärna (eftersom, ja, vem gör inte?), men jag ville inte spendera veckor återskapa originalet - jag gillar minimalism; Jag var inte efter en detaljerad rekonstruktion, jag ville göra något som fångat essensen av Dödsstjä...

Baby Star Wars mobil maskin

min fru gjorde flera amigirumi Star Wars karaktärer för en mobil för vår snart-att-vara-born sonson. Prinsessan Leia, Yoda, R2D2 och Chewbacca, med Millenium Falcon som centrum bit. Mitt jobb var att montera mobilen. Därför, förutom amigirumi, använd...

Skapa animerade Star Wars öppna titlar!

Hej allaI några dagar, kommer den nya Star Wars-filmen att släppas. Jag ville göra något för detta. Jag fick idén att använda min favorit 3D-rendering programvara för att skapa något som jag kunde dela här.I detta Instructable, jag ska visa dig hur d...

Star Wars Cross Stitch: Droid tossor

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med den BB-8, R2-D2 och C-3PO från Star Wars. Tossor anskaffades från Jo-Ann tyg. Designen kan också göras på en vanlig platt trasa.Steg 1: materialFärger (standard floss färgnummer)** BB-8 **Kroppen - 762...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

C3PO från Star Wars

alla älskar filmen Star Wars och minns alla de viktigaste karaktärerna från filmen. En av mina favorit karaktärer i filmen var C3PO. Den intelligent robot som Anakin Skywalker. Jag honom under 123 Design och försökte replikera honom. Det finns bilder...

Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR

"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska t...