Star Wars Rey kostym med rekvisitaDetta är en Star Wars Rey kostym jag gjort för min dotter, komplett med en massa tillbehör.

De tekniker jag använde att göra detta kan lätt skalas för en person av någon storlek.

I detta Instructable, har jag delat de flesta relevanta detaljer och anvisningar info i foto anteckningar. Om du tittar på ett steg och se knappen "Visa alla objekt", vara säker på att träffa som för att se alla bilder jag har tagit.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Star Wars choklad gjuter med X rista CNC

Göra stjärnor krig choklad silikon formar med X-rista CNCTräbearbetning projekt video för att göra en silikon mögel för choklad med X rista CNC från Inventables. Star Wars samverkansprojekt för att hedra Star Wars dag 2015Med hjälp av flera tekniker...

STAR WARS sänggavel med lysande stjärnor

introduktionJag blev inspirerad att skapa denna dubbel storlek huvudet styrelse eftersom min son är så fast på Star Wars. Han kan inte få nog av den. LED stjärnorna är perfekt för barn som behöver lite extra ljus vid sängdags. Det tar dem bort till e...

Star Wars Theme Song med LED

I en workshop långväga skapades en Instuctable...Hej alla!Detta är en enkel Instructable för nybörjare (och alla som älskar Star Wars). Vad du behöver är:x1 Arduino eller andra kompatibla ombordx1 skärbrädax1 leddex1 Summer/Piezo eller högtalarePar a...

DIY hemgjord R2D2 Star Wars Halloween kostym

denna kostym tog lite längre tid än väntat på grund av alla små former att klippa ut. Jag tillbringade ungefär $6 på tyg och $4 på skum. Jag använde även varmt lim, kartong och papper mache. Jag gjorde detta mycket som jag gjorde Minion kostym. Du hi...

Star Wars Jawa kostym röst modul

jag arbetar på ett par av Jawa kostymer för min son och baby bror att bära på den kommande AdventureCon i Tennessee. För att lägga till den extra umph realism, beslöt jag att göra en Jawa röst modul. Den totala kostnaden för projektet är omkring $20...

Star Wars Lightsaber redskap

Jag älskar Star Wars-filmer. Med den nya filmen kom en flod av produkter på marknaden. Varav en var en uppsättning bestick tema som lightsabers. Det ögonblick jag såg dem tänkte jag, "Jag kan göra det". Och jag gjorde med min egen twist. Min lju...

Star Wars: DIY Rey kostym

Av alla sakerna jag är otroligt glada över när det gäller att snabbt närmar sig släppet av Star Wars Episod VII: The Force vaknar, vad jag ser fram emot mest är införandet av en dagens kvinnliga Jedi! Trots att filmen inte kommer att släppas för en a...

BB-8 och R2-D2 - Star Wars småbarn Halloween kostymer

Kanske är droiderna du letar efter? Vi avslutade bara att göra dessa för våra barn (i åldrarna 5 och 3). Min dotter är en sann prinsessa. Jag gifte mig med en tom pojke så det är definitivt en natur över nurture situation. Allt hon äger är rosa och g...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Star Wars rekvisita

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde följande star wars rekvisita för Halloween: Astro Droid, lilla Yoda ljussabel, lilla Darth Vader Light Saber (inte filmen exakt), bältet för vuxna Jedi och Belt Pouch.Bara så vi är på samma...

Göra Reys personal - Star Wars: The Force vaknar

Vi är bara ett par månader kvar till lanseringen av Star Wars: The Force vaknar, och min fru Låt mig veta att hon ville att jag skulle göra henne en Rey kostym för Halloween. Nu när jag är nästan klar, ville jag lägga upp instruktioner på hur jag byg...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledning

Jag har skickat in denna modell till Lego idéerhttps://Ideas.LEGO.com/projects/127584Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.Logga in med kontot sociala medieroch rösta för det.Tack själv en miljonen!Jag såg "Ett nytt hopp...

Ser Artoo av Pennytree: A Star Wars/spelet av troner kostym Mash-up

detta var mitt försök att skapa en Star Wars / spelet av troner kostym mash-up för min lilla en. Varför? Eftersom jag älskar båda franchising och eftersom min son behövde något att matcha Boba Baratheon kostym gjorde jag för mig själv. Fina med kosty...

Anpassningsbara motoriserade Tree Topper med Star Wars stil

detta Instructable visar dig hur man gör en motoriserad tree topper för din julgran. Jag gjorde detta som en överraskning tidigt julklapp för min fru så hon kunde njuta av det genom större delen av December. Detta är något som kan anpassas till en st...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

Spelar imperialistiskt mars från Star Wars på Raspberry Pi med Piezo Summer

Låt oss göra oväsen med Raspberry Pi och en piezo Summer! Denna handledning innehåller steg för steg instruktioner hur man spelar den kejserliga marschen, även känd som Dart Vaders tema, från Star Wars på din Raspberry Pi. Denna version är naturligtv...

Spela lego star wars för PC med wiimote

Okej jag är ett stort fan av glovePIE och lego star wars så jag satte både i ett projekt! gamepad jag har för min PC är riktigt kort så jag måste sitta bredvid tornet att spela men inte längre. Om du alla redo har en wiimote och nunchuk ansluten till...

Motoriserade, ljud reagerar Star Wars på St Bandai modell, med Arduino.

Tillverkad av Star Wars på St modell från Bandai.Reagerar på ljud och vänder huvudet mot den.Gjord med Arduino Nano, en 3dprinted anpassad del, mikrofoner, micro servo.Detta instructable är gjord att dela de ändringar som krävs för att uppnå sunda re...