Star Wars Sith Acolyte fin kostymFör att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!

-------------------------------------------------

Tack för att kolla denna kostym bygga! Om du tror att det är värt en
likadana eller en omröstning, skulle jag verkligen uppskatta det. Min förhoppning är att detta kommer att vara till hjälp för många.

I flera år, har jag velat ha en solid Star Wars dräkt så att jag kunde söka till den 501st, vansinnigt cool Star Wars costuming grupp som volontär framträdanden för goda ändamål. Tja, efter flera veckor av att arbeta på min kostym sent in på natten, har jag äntligen avslutat min kostym och skickas in för godkännande till 501st.

[Uppdatering: denna rustning godkändes inte av 501st, så jag jobbar på en ny version av den rustning som är gjord av PVC ombord. Kommer att publicera information och instruktioner när det är klar och godkänd. Om du är intresserad av att köpa denna rustning, kan du se min eBay notering här.]

Oavsett om du är intresserad av att bygga en Sith Acolyte fin kostym eller skapa en annan kostym som har armor, jag hoppas att detta "kompatibel kommer att vara till hjälp för dig.

Så låt oss komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ser Artoo av Pennytree: A Star Wars/spelet av troner kostym Mash-up

detta var mitt försök att skapa en Star Wars / spelet av troner kostym mash-up för min lilla en. Varför? Eftersom jag älskar båda franchising och eftersom min son behövde något att matcha Boba Baratheon kostym gjorde jag för mig själv. Fina med kosty...

BB-8 och R2-D2 - Star Wars småbarn Halloween kostymer

Kanske är droiderna du letar efter? Vi avslutade bara att göra dessa för våra barn (i åldrarna 5 och 3). Min dotter är en sann prinsessa. Jag gifte mig med en tom pojke så det är definitivt en natur över nurture situation. Allt hon äger är rosa och g...

Star Wars Rey kostym med rekvisita

Detta är en Star Wars Rey kostym jag gjort för min dotter, komplett med en massa tillbehör.De tekniker jag använde att göra detta kan lätt skalas för en person av någon storlek.I detta Instructable, har jag delat de flesta relevanta detaljer och anvi...

Star Wars: DIY Rey kostym

Av alla sakerna jag är otroligt glada över när det gäller att snabbt närmar sig släppet av Star Wars Episod VII: The Force vaknar, vad jag ser fram emot mest är införandet av en dagens kvinnliga Jedi! Trots att filmen inte kommer att släppas för en a...

Star wars skalle loard (Sith)

jag hade en ultimatefx ljussabel och jag gjorde en cloke så jag gjorde järn på ben patchar jag tog med ett blad av järn på tyg och drog på det till ben former och skär dem ut och flåsade måla dem med vit en fick en liten pensel en sätta lite streck r...

Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR

"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska t...

Ahsoka Tano dräkt från Star Wars, Clone Wars

Min dotter ville verkligen vara Ahsoka Tano från Star wars, clone wars, för Halloween. För att få en uppfattning jag tittade runt på Instructables webbplats och hittade en Instructable här på hur man gör ett Togruta pannsmycke. Som författare kom upp...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Star Wars Force vaknar Kylo Ren - mask & dräkt

Ville ha något ganska enkelt som skulle ta under veckan att slutföra. Min ursprungliga tankar för en viktoriansk tandlös var ute. Filmen Star Wars VII kommer ut och jag trodde att detta kan vara ett bra val och en vän föreslog att jag också kunde bär...

Star Wars rekvisita

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde följande star wars rekvisita för Halloween: Astro Droid, lilla Yoda ljussabel, lilla Darth Vader Light Saber (inte filmen exakt), bältet för vuxna Jedi och Belt Pouch.Bara så vi är på samma...

Star Wars AT-AT Imperial Walker loftsäng

detta är en loftsäng som jag gjorde för min son som liknar en AT-AT Imperial Walker.Jag sökte på Internet och hittade skalenliga modeller, kakor, legos, barnvagnar och kostymer som liknar en AT-AT, men aldrig hittade en säng som liknade en AT-AT. Så...

Fashion Star Wars - Organas ceremoniella halsband.

Den 4 maj, jag tillbringade kvällen njuter Star Wars Episode IV: A New Hope med barnen, medan jakt efter idéer för min nästa Instructable. Sedan i slutet av filmen såg jag det!Halsbandet som Leia var klädd - vad är det? Hur är den gjord? Och viktigas...

Star Wars på St Walker dräkt

Jag ville göra en cool dräkt för min son... Det var tänkt för att vara en stormtrooper. Jag såg en video av walker som en kostym sedan och trodde det skulle vara den perfekta kostym för min son. Nästa gång skall jag bygga en till mig själv. Han komme...

Star Wars rebellerna tecknad serie Imperial hjälm

Så du vill bygga en Star Wars hjälm för din kostym? Här är min allra första hjälm bygga, vilket var mycket enkelt att slutföra. Jag byggde denna hjälm för omkring $55,00. Det är den kejserliga Biker Scout hjälmen från den nya tecknade serien, Star Wa...

Star Wars rebellerna tecknade hjälte Hera.

Jag gör en Hera kostym från common varje dag träffar. Detta inlägg är för hennes boot rustning och fotled blaster pistol. Jag kommer att inkludera billigt sätt att få ditt material. Stövlar, blaster, hölster och boot rustning kostar omkring $30,00 al...

Mask av Darth Nihilus - Star Wars

"Han är ett sår i kraft, mer närvaro än kött, och i sitt vakna liv dör... att offra sig själv till hans hunger." ―Visas MarrEn annan mer lätt igenkännliga Sith-Lords av Star Wars franchise är Darth Nihilus, och jag ville ha hans mask (för mig oc...

På-på Walker från Star Wars dräkt

Jag går alltid som något från en film. Ive varit ben lampan från The Christmas Story, The Flux kondensator från tillbaka till framtiden, skatten karta från The Goonies, och i år gick jag som en At-At Walker från Star Wars. Jag har alltid jag beslutat...

Custom farbror owen och moster Beru Star Wars förkolnade kroppen figur.

Som några av er som läser detta kanske vet, jag är lite förtjust i filmen franchise Star Wars. och så är min fästmö.Vi älskar de leksaker som producerades för original filmar och har samlat dem i de senaste åren (efter min barndom samling gick som da...

Star Wars Shoptrooper Neopixel Birkin väska

För alla prinsessor i galaxen...Här är den heliga Graalen av handväskor... ok, den här off är en knockoff av något slag men jag kan garantera dig detta är enda i lager i det kända universumet.Lyser upp i Delicious Darth hallon, ljus sidan Cyan, Purpl...