Start/handske torktumlare från frånluftsfläktjag verkligen ville ha en boot/handske torktumlare men var ovilliga att betala $30 - 100 + prislapp.

Tur för mig hade jag en frånluftsfläkt från en badrum renoveringsprojekt.

Jag tillbringade $11 på en kölsvinet slang på den lokala stora låda hem förbättring butiken.

Jag sökte överallt efter en trä låda/gamla låda/plast lagring bin/etc.

Sedan såg jag en tom kattsand hink i garaget.

Jag skär ut ett hål för att passa fläkten.

Borrade hål för slangar (1 1/2") 4 på toppen för handskar, 6 runt utsidan för stövlar eller extra handskar.

Borrade ett hål för plugg och sladd.

Då jag orolig för de öppna hål när jag inte var torkning 10 träffar, grannen (som är i årskurs 5!) bör jag använda klaffar. Detta visade sig vara geniala. Jag klippte lappar av förpackningstejpen om du vill överlappa lämnar en kant på klibbig att hålla sig till insidan av skopan. När fläkten är på lufttrycket nästan helt förseglar "viftar med"

Jag har ännu att prova detta på blöta stövlar, men jag är ganska övertygad om att det kommer att fungera väl baserat på luftflödet och mina tidigare erfarenheter med en mindre pjäxtork (som var dyrare och verkligt effektivt).

Relaterade Ämnen

Billig 6 par handske torktumlare

Detta är hur du gör en billig 6 par handske torktumlare.Steg 1: Hitta 20 fot av styv tråd1. hitta 20 fot av hård tråd. Jag använder några överblivna 12 gage koppar tråd. Tjocka stjäla tråd fungerar bättre men det är allt jag hade på gång.Steg 2: Till...

Snövit Boot och handske torktumlare

Det kommer till australiensiska snön säsongen. En besvärlig sak med våt snö vi får här är att ha torra handskar på dag 2. Det är där du behöver en handske torktumlare och du kan också använda det torka dina stövlar! Det är en ganska grundläggande beg...

Toffel, sko och handske torktumlare

en enkel tråd rack torkar saker lätt om du har golvet luftventiler. Jag maskin tvätta mina tofflor (Wal-Mart), och denna rack torkar dem snabbt men behåller sin form. Eftersom jag bär tofflor i timmar varje dag under kallt väder, sätta jag också dem...

Dashboard handske torktumlare/varmare

Detta är min andra arbetar i kallt väder tanken att om några andra entreprenörer där ute ser detta de helt förstår, till resten av världen, kan verka lite konstigt...Arbetar utanför hela vintern lång, går jag igenom en ständig kamp för att hålla varm...

Vantar, tuques och handske torktumlare

detta är en vinter saker torktumlare bygga från ett gammalt lager träd. Det är mycket Använd full till torra saker och samtidigt är det lättare att hitta handsken kommer med annan. Jag bygger det upp snabbt bara för att få den redo för vintern, så ja...

Skålen handske hårtorken för yo' kylskåp

Det är en handske torktumlare som hänger på kanten av ditt kylskåp att spara utrymme.Diskmedel handskar är bra: de skyddar dina händer medan du diska... men om du svettas i handskar, de få fuktig på insidan, vilket kan göra dem hemskt illaluktande sa...

Lödning frånluftsfläkt

detta är ett projekt vi gjorde i vår Robotics klass. Vi insåg att i våra framtida projekt, det skulle vara en massa lödning involverade. Så, vi beslutat att göra en frånluftsfläkt för filtrering av rök från lödning. I denna fläkt, vi använde en gamma...

10 Hacks life med PVC #8

10 Hacks life med PVC #8[TITTA PÅ VIDEO]Här är den 8: e upplagan till våra 10 Life Hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hackar i Video:1 Hur man stopp...

Starta torktumlare

billiga DIY starta torktumlare med delar från en överbliven VVS projektSteg 1: delar som behövs ärfyra, 2" armbågar .95c varjetvå, 2" T $3.11 varjeen, 2" Y 3.11en, 2" fernco ci/plast/koppar/stål till ci/plast/koppar/ståloch minst 3 föt...

Passiva handske/boot torktumlare

Jag bor på västkusten i British Columbia och på vintern det regnar mycket. Eftersom jag cyklar till och från jobbet varje dag, min woork stövlar och handskar kan bli ganska blöt. Jag gick online (och här) för att ta reda på hur man gör en boot torktu...

Vattentät torktumlare Lint brand-Starter

hur du gör din egen vattentät torktumlare lint brand-starter, gratis.Använder endast husgeråd kan du göra en 1 oz vattentät brand-starter som brinner i 15 minuter. Det är perfekt för camping, backpacking, eller ens din bakgård eldgrop. Ingen anlednin...

Starta torktumlare - OLC eller utförsåkning skidåkning - vandring - etc

trött på dessa stövlar som aldrig verkar torr efter en dag på lederna? Med en liten fläkt och några bitar av trä är här hur jag fixade som.Steg 1: Hur det fungerar Det är hur de monterade torktumlare ser ut. Tänk på en upp och ner cab låda tillsamman...

Starta och handske Torkställ

När vi kommer in under vintern med våta, snowy skor eller stöveln och blöta handskar, de tas bort på slutna verandan och sedan staplas på en dropplåda av ett floor register inuti för att torka. Vi värmer huset med en inomhus trä ugnen som delar kanal...

Torktumlare värmeåtervinning

Jag bestämde mig att återvinna värmen från min torktumlare.(Läs gärna den bifogade: analysis.pdf för kostnadsnyttoanalys för detta bygga.)Jag tog upp två problem med min lösning:Jag filter i torktumlare evakuera med ugnen filterJag minska fukt med en...

Starta brand med tuggummi Wrapper och batteri

Hur man starta brand med tuggummi Wrapper och batteriElement, som krävs:Tuggummi med metallfolie wrapperBatteriHandske (valfritt)Steg 1:Skär tuggummi wrapper i 3 bitar (endast en bit som behövs)Steg 2:Vik pappret på mitten och skär i 45 graders vinke...

Haptika ge handske

Haptika är en uppsättning av DIY bärbar teknik byggsatser för att mildra effekterna av sexuella och fysiska övergrepp. Överlevande av missbruk kan möjligen säga emot de fysiologiska och psykologiska effekterna av våld genom egenföretagare haptiska to...

Förstärkt Hyper-Reality handske

The Carnegie Mellon HCI gänget på det igen, denna gång tar på allvar uppgiften av göra en sak för lek. Den kungliga spela som är. Det som gör livet värt att leva.Den här gången har vi kombinerat våra nerd-ness för att ta del av din favoritfilm ljudef...

Bionic Iron Man handske

En av våra främsta passioner är att motivera de nästa stora sinnen och idéer genom att publicera informativ steg för steg tutorials. För att fira lanseringen av vår fjärde generationens muskel sensor, MyoWare, vi har revisited våra populäraste tutori...

Steampunk löparskor torktumlare: Den Rauthbauer Pedo-exsickator

Denna enhet torkar skor genom att försiktigt blåsa värms luften genom dem. Luften är pumpas in i en vintage makeup låda och värms av en 60 watts glödlampa. Därefter träder en tvillingkontakter järnrör och är utvisas genom skorna. Det finns LED-lampor...