Steampunk armbandsur - The molnigt kamratvem idag vågar uppsättning av jakt på äventyr utan en bra klocka på honom? För dem som drömmer om dimmiga bergen, toppar outforskade, presenterar vi den grumlig kamrat, ett armbandsur robusta och praktiska.

Kära kunder,

Flytande redskap företag * presenterar idag sin nya produkt, den awesome molnigt kamrat!

Stark och exakt, bör den grumlig kamraten gynnas för alla mountainers.

Genom himlen med den grumlig kamrat; Det kommer aldrig svika dig!

* (Är flytande redskap en riktigt ny fransk fabrik som fungerar på utvecklingen av eco-medveten och stark produkter för alla steampunk älskare. Alla våra produkter är handgjorda med gemensam och rättvis material. Behaga ursäkta vår engelska felstavningar.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk armbandsur med mekanisk iris täcka. "TimEye".

Steampunk armbandsur med mekanisk iris täcka.Tack SWV1787 för utmärkt idé....

Steampunk lampa: The Eye av Ra

kära Steampunkers, kära vännerEfter två avkopplande kvällar i mitt laboratorium är jag glad att presentera dig en mycket speciell lampa:Syna av RaDenna mycket kraftfull lampa är tillägnad den forntida egyptiska solguden Ra. Det är så stark, att det r...

Steampunk Menorah: The Grunambulorah

detta är inte din fars Menorah. Grunambulorah är tillverkad av gamla radio rör, lysdioder, VVS-armatur, kniv växlar och det är allt drivs med 2 AAA-batterier. Jag älskar den varma glöden och det fick att funky Steampunk vibe. Här är hur jag gjorde de...

Steampunk klocka, The Roanoke v.2

Hej alla jag känner jag bara postat upp min första en, men går det regnade och jag bara gick vidare och gjorde en ny. Om detta är är den första du har sett här länken till The Roanoke v.1--Tack till alla som checkade ut sist på. Gradera båda! :)Tack,...

Steampunker Zenobiaflex en

kära vänner, kära Steampunks runt om i världenEfter många dagar av hårt arbete i min lilla dolda laboratorium i de schweiziska bergen är jag mycket stolta över att presentera min nyaste Steampunk Gadget - The Steampunker Zenobiaflex en - en digitalka...

THEATRUM MAGICUS - en Steampunk mediaspelare för musik, foton och filmer

kära Steampunkers, kära vännerJag för några månader sedan jag var rensa upp min Steampunk Lab och jag upptäckte en massa gamla grejer och lämningar från andra projekt. Det var en vacker trä kropp bostäder från en gammal radio SABA, mässing beslag, sk...

Ensiffriga numitron klockan

Numitrons är snygg uppvisning anordningen lik nixie rör men designade för mycket lägre spänningar. Numitrons är i princip glödlampa visar i vilket filament skapa segment.De har en retro-look som jag gillade så mycket. Jag köpte 6 x IV-9 ryska numitro...

Hur man använder The DaVinci koden Cryptex (Steampunk USB Drive järnvaror krypteringen): en kul förbättring till din USB-döda Drop (eller Geocache)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du använder en DaVinci-koden cryptex. Den kan användas som en färdiga vackra Steampunk-liknande järnvaror krypteringen för din USB-enhet eller en rolig behållare till impove din USB döda Drop ("anonym,...

The Clockwork Nightmare: A Steampunk'd Jack Skellington

I work for a web hosting company and we go in for Halloween in a big way. Gilla, riktigt stora. I år, i själva verket hyrde vi The Edison i Los Angeles för vår firmafest. Med en utsökt miljö vi behövde extra kostymer och festplatsen väcker verkligen...

Steampunk Portable Game Box for the Victorian Soul

Jag hade utformat och byggt en krets för en handhållna spel enhet för en tid sedan. I detta projekt har jag omvandlade det till en bärbar gamebox av steampunk stil. Eftersom kretsen har en realtidsklocka och kan visa rumstemperatur också, kan enheten...

Steampunk CFLED (nära fokus ljus avger Drill) aka The SLB (Steampunk ljus Blaster)

dess en steampunk stil laser..Jag kallar det en "drill" främst eftersom1) Jag gillar inte vapen.2) lasern jag använde i det är en 250 MW röd-som människor använder ofta för bränning, etsning, etc...Men jag medger att det ser ut som en blaster ef...

Steampunk Retro fjärrkontroll (aka "The Brick')

De flesta fjärrkontroller ser ungefär samma, de tjänar ett syfte... de kunde ser bra också. Detta är för min Steampunk ljudsystem. Jag har inte sett någon steampunk fjärrkontroller på webben (googla "steampunk remote control" - virtuella sådana...

Steampunk Box lampa

detta är min första Instructable, så jag ber om ursäkt i förväg för eventuella försummelser, stavfel, etc, etc, etc.* jag hittade faktiskt Instructables när jag började undersöka olika steampunk projekt för att snickra ihop. En av de första projekten...

Steampunk ägg

Ja detta är min första instructable och min första gången att göra någon sak som detta så bär med mig. OK låter komma igång. Detta är min post för Faberge ägg tävlingen pls rösta eller sjuk hittar du >: (. Jag valde att göra en steampunk stil ägg eft...

ChronosMEGA; ett armbandsur

Jag har alltid älskat klockor; inte bara är de estetiska och vackra, men de är funktionella, exakta och användbara. En elegant fusion mellan teknik och konst; två motståndare normalt perspektiv, nu sällskap i harmonisk samklang. Men blivit all teknik...

En Steampunk halsband för galen vetenskapsman

kära Steampunks, kära anhängareDenna gång vill jag visa dig något mycket enkelt. För några dagar sedan hade jag ett viktigt datum med en vän och min dagliga slitna Steampunk halsband var bruten. Under upprensningen i mitt laboratorium hittade jag en...

Steampunk hög kvalitet MP3-spelare

Hej och hälsningar från den norra Tyskland igen.Som du nämnde jag verkligen älskar glas kupoler och RaspBerry Pi är en av mina nyaste leksaker. Och ja, jag älskar indikator rör också. Så var tanken att sätta alla dessa saker ihop och bygga en högkval...

Hemmagjord (fullt fungerande) steampunk mätare från början

Hej, detta är en snabb förhandsgranskning av en elektrisk analog indikator/mätare som jag gör för en Steampunk klocka projekt.Dessa är snabb iPhone bilder av den nästan färdiga produkten. Jag använde skrivarpapper (grädde färgade, för äldre ser av in...

Hur göra en Steampunk maneter flaska

Detta är min Steampunk inspirerad maneter i en flaska.Steg 1: Maneter i en flaska: The Plan Så jag såg en hur man gör en manet i en flaska leksak för barn. Webbplatsen är http://bhoomplay.wordpress.com/2011/09/09/diy_jellyfish_eng/. Jag gillar hennes...