Steampunk-ish Tech Support okular V1
Tja, jag fick tråkigt en dag och detta är vad kom av det... Jag vet det är inte helt kvalificerad som steampunk till de flesta, men det är ett pågående arbete.

Vad jag använde:

1 gamla remmen
1 gammal MegaMan spel (det var formad som ett husdjur och jag använde del av det för hörluren)
Halv ett par solglasögon
En random bit metall

Verktyg:
Lim
Kniv
Skruvmejsel
Färg
Tejp

Så, vad tycker folket? Sedan dess min första bygga, bra kritik är uppskattat. Gud välsigna!

Relaterade Ämnen

Steampunk(ish) USB-enhet

Här har ett extra USB-enhet jag hade liggandes och tänkte jag skulle prova och göra en steampunk(ish) enhet.Steg 1: Material :) Allt du behöver är ca 3$ för koppar delar, 1 vakuumrör, koppartråd, en gammal USB driva, och lite löda och Varmlimma! :)St...

Steampunk (ish?) Vintage hörlurar

inte riktigt en sann instrucable som jag inte dokumentera alla stegen. Men jag ska försöka att ge en rimlig hänsyn till de olika stegen. Detta är ingalunda en slutgiltig vägledning men en skildring av en mans kamp...Ingredienser:Vintage hörlurar - gå...

Hur man kallar Tech Support

jag arbetar i ett callcenter för teknikersupport och har haft det med många av de löjliga samtal som kommer in. Det verkar vara en total avsaknad av sunt förnuft och grundläggande telefon etikett genomsyrar USA.Detta Instructable kommer att bidra til...

Steampunk-ish oljelampa

Alright, eftersom jag blev ombedd att berätta hur man gör detta jag gladeligen tvingar (även om jag bara postat här om du vill visa det för någon).Först av allt, kommer inte jag att kunna lägga till steg för steg bilder eftersom jag inte tog dem när...

Steampunk(ish) plånbok

Hej stötarna! im tillbaka med min second(yay) i'ble.this tid dess för en wallet.i älskar motocross som band och en bra leathjer plånbok, men varje gång i en stund, det är trevligt att ha något roligt och coolt. först såg jag en kompatibel för en plån...

Steampunk(ish) sikte glas

så idag gjorde jag Detta lilla sikte glas. Det gör inte något riktigt. Men ser bra ut. Du kan använda den för vad någonsin du vill. I geuss du kan kalla det steampunkish.Verktyg som behövs:Små gas fackla för koppar lödninglödaDremel med förstärkt skä...

Skapa en 3D Steampunk gitarren dekal

Detta är min stackars mannens version för att få en läcker dekal med lite djup som ser ganska realistisk. Självklart, dekalen har fasta skuggor men du fortfarande kan komma undan med det jag tror ;-) Jag var faktiskt ser för att ha en guitarbody slip...

Steampunk rakning box

min vän hade en födelsedag, och jag ville göra något speciellt för honom. Han rakar med gammaldags eller nu retro safety razors. Han bar allt i en necessär eftersom det fanns ingen ordentlig resande fallet för dem. Då jag hittade på Internet några fi...

1-855-720-4168 Yahoo Mail Customer Support Services innehåller flera

Ingen tvekan, kan Yahoo co Storbritannien vara en pålitlig fri webmail service leverantör till sina användare. Även Yahoo Förenade kungariket har teamet för teknisk support för att ge teknisk support till sina premium användare. E-plattformen som til...

Hand In Hand Skeleton Clock

En hand i hand clock är en klocka där minutvisaren är monterad på toppen av timvisaren (och andra på minut). Detta ger en klocka som ser udda och unik, men fortfarande mycket läsvärd och klocka som.Denna klocka är ett skelett utgåva av en hand i hand...

Hur du använder Epilog Mini laserskärare

Hej stötarna, idag vi kommer lära dig hur du använder den populära Epilog Mini laserskärare. Vi kommer att gå steg för steg från slår på maskinen för att med rätt inställningar för varje material.Här är en lista över de steg som vi kommer att gå över...

10 användningsområden för en rakkniv

jag har alltid tänkt "disponibel" rakhyvlar är alldeles för trevligt att bara kasta bort. Så idag när jag var om för att slänga min gamla razor jag stoppat mig själv och tänkte, "Vad kan jag använda denna för?" Alla 10 användningsområd...

Autonoma Solar Robot steg 1

bakgrund:Hej, mitt namn är Ben Rawstron och detta är roboten har jag arbetat på, nyligen i min sophomore (tionde klass) året i gymnasiet. Jag skapade detta projekt som en "oberoende studie" på min lokala skola här i Waldoboro Maine eftersom jag...

Raygun

Hej, vill bara visa dig alla mina (steampunk-ish) raygun!Jag fick idén om en av kipkays videor men jag följa inte alla steg.berätta om du tror att jag ska göra en tutoria eller inte och varför....

Anpassade science fiction futuristiska vapen/vapen - Funna objekt konst kanoner.

Hello!Här presenterar jag några av mina anpassade Sci-Fi vapen; gjorde med papperskorgen, några olika artiklar och diverse olika material...Detta är verkligen trevligt för Halloween, spöka... eller bara för personligt skydd: P....Jag presentera två m...

Battery Voltage Indicator

Background:För ett år sedan orsakade regn och is under natten Skimmer (min lilla motorbåt) att kantra på grund av att kölsvinet pump batteriet. För att förhindra denna katastrof från återkomma när jag gjorde denna indikator att övervaka kölsvinet pum...

Sony DCR-HC28 problem rapport

efter ca 2 år av fungerar min Sony DCR-HC28 behändig Cam misslyckades. Kassettluckan kommer inte tillbaka in i kameran. Det finns en motor inuti kameran som under normala omständigheter kommer att automatiskt dra tillbaka kassettluckan in i kameran n...

Cellofan Fairy Wings i under 2 timmar!

Detta instructable visar dig hur man gör några mycket lätt cellofan älva / trollslända / insekt vingar på mindre än två timmar, i genomsnitt. Om du har en massa crafty saker, kan du inte behöva göra några inköp. Om du behöver köpa förnödenheter, jag...

LED-ficklampa för under $10 (Lödfritt, platt)

detta Instructable visar en hur man bygger en LED-ficklampa utan att löda som kommer att ligga platt för under $10. Idén till detta kom från ett behov av att ha en platt ficklampa som inte skulle rulla runt när jag var arbetande på datorer och lednin...