Steampunk(ish) USB-enhetHär har ett extra USB-enhet jag hade liggandes och tänkte jag skulle prova och göra en steampunk(ish) enhet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en Live USB att starta från en USB-enhet

En Live USB-låter dig köra ett operativsystem från en USB-enhet, så du kan prova ett operativsystem utan en partition, eller bära en favorit med dig eller har en nödsituation backup ifall datorn kraschar.I detta Instructable, kommer jag att visa dig...

Steampunk sol USB-laddare

fullständiga titel för detta projekt är "Sun-Powered litium Polymer 2600 ma timmars spänning Box", men som inte skulle passa i raden titel ;-)Detta instructable inte kommer att Visa dig hur man bygger en sol laddare enhet. Jag köpte min. Men det...

Lägga till lite smak till din USB-enhet

jag nyligen fick en Sandisk Cruzer Mikro-USB-enhet och var besviken att se att många människor har samma en i skolan.Såvitt jag vet de kommer bara i svart och eftersom så många människor hade samma en som mig ville jag kunna skilja mig från alla andr...

Avancerad USB-enhet laddare

med denna lilla sak kan ladda nästan alla enheter som debiteras via USB, som iPods och mobiltelefoner, med endast två AA-celler!Steg 1: Att ha tanken Så varför ska jag bygga detta?Anledningen är ganska enkel: Jag är uttråkad av tomma batterier (Ipod,...

Bakgrunden till vår USB-enheter

Jag antar att vi alla har försökt att ge bakgrundsbilder till vår stationära mappar. Vad sägs om att samma bakgrund till våra USB-enheter (penna driva, bärbara hårddiskar etc.)Steg i att ändra bakgrund av USB-enheten:Steg 1: Öppna ett anteckningsbloc...

Cool USB-enhet modifiering (min första Instructable)

detta är en cool ändring med hjälp av en packe av kort, lite skum och naturligtvis en USB-enhet. Även om det är lite klumpig, kommer dina kamrater fortfarande tror att det är ganska cool.Steg 1: Samla material (lätt peasy citron squeezy) Detta är den...

Skapa en bootbar USB-enhet med VistaPE

USB-enheter har blivit en allestädes närvarande handelsvara. Många människor har en och några bär sina USB-enhet på deras nyckelring. Detta ger lätt tillgång till praktiska uppgifter som lösenord, spel, bilder, etc.VistaPE är förinstallera miljön för...

USB-enhet från en USB-kabel

har jag en liten USB-enhet som jag håller i min plånbok, bara i fall. Det naturligtvis stå inte sig genom tiderna. En lördag moring, letar du efter något nytt att göra, jag har mindes någon få en USB-enhet inuti en trasig USB-kontakten. Här är min an...

Ännu en annan USB-enhet.

Ja, jag vet att det finns ca 20 + instruktioner på att bygga USB drivar. Här är en på gömmer sig en USB i slätt sikta.Steg 1: material USB-dykSharpe markeras. Kantig spets permanenta märkpennaKniv/rakbladKontakta cementAnvänd valfri storlek för din U...

Inställningen upp ett Microcloud med en USB-enhet

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .Denna artikel är upphovsrättsskyddat...

Hur du skyddar dina filer inuti din USB-enhet?

Hej alla! har du USB-enhet? och det innehåller viktiga filer som du vill skydda? Tja är du på rätt plats att göra detta. Jag kommer att visa dig hur du skyddar dina viktiga filer inuti din USB-enhet! Bara titta på video som jag har förutsatt genom mi...

Kopiera en USB-enhet med en snar vägen nyckel

detta är en enkel DOS batch-program där du kan kopiera alla data för någon USB-enhet till din hårddisk, när en enhet är ansluten till datorn.Kontrollera att du har administratörsprivilegier.Steg 1: koden skriva Kopiera klistra in den nedan koden till...

Hur du skapar en startbar USB-enhet utan att använda någon programvara

Vi kommer använda kommandotolken för att skapa en bootable USB driva manuellt, som Windows standardprogram. Här är steg för steg att skapa en bootbar USB-enhet som Windows-installationsmediet. För att skapa en bootbar USB-enhet som en Windows-install...

Installera RetroPie Rom via en USB-enhet

Med RetroPie, kan du spela dina favoritspel på din Raspberry Pi. Frågan är bara, exakt hur kopierar jag mina skivor från min dator till min Raspberry Pi? Det är inte "en Lägg till Rom och spela"-knappen var som helst. Det finns också inte "...

Automatisk återställning av en USB-enhet.

Inte vi alla hatar behöva lossa sedan åter ansluter en USB-enhet om den har slutat att svara? Min USB UIRT är nyckeln till min hem tillgång och komfort automation. Ibland det låser sig och jag måste antingen åter koppla in den eller starta om datorn....

Tunga bärbar laddare för USB-enheter (telefoner, iPad, etc.)

Någonsin behövs för att ladda telefonen på språng? Kan inte hitta ett vägguttag att ladda din iPod?När jag är borta från hemmet under en längre tid, skulle jag ta ut min telefon och mp3-spelare från min laptop. Detta sätt får jag om 3 eller 4 fulla a...

Driva din USB-enheter med en 6-24V strömkälla som solpaneler

Har du någonsin befunnit dig med en 6-24V strömkälla eller solpaneler som du kan ladda telefonen eller kör andra 5V USB-enheter? Ja nu kan du!Det här är en guide för att innesluta en $10 buck bonverter (även kallad en växling omvandlare), så att du k...

Krypterar en USB enhet

jag kommer att gå du genom steg som behövs för att kryptera en USB driva användande den fri krypteringen verktyg TrueCrypt. I detta instructable, jag kommer att använda en Windows XP-system som ett exempel, men TrueCrypt kan också köras på Linux och...

USB-enhet mods

dessa är några av de USB-enheter som jag har ändrat.Kommentera gärna eller begära fler bilder. Inte alla av min USBs mods visas här!Känn dig fri att fråga mig hur man gör någon av dem.EDIT: Jag ser folk gillade fnissa så jag ska berätta hur jag modda...