Steampunk (ish?) Vintage hörlurarinte riktigt en sann instrucable som jag inte dokumentera alla stegen. Men jag ska försöka att ge en rimlig hänsyn till de olika stegen. Detta är ingalunda en slutgiltig vägledning men en skildring av en mans kamp...

Ingredienser:
Vintage hörlurar - gåva plus välgörenhet butik.
JVC platt hörlurar
Mässing mahine skruvar och muttrar
Mässing wingnuts
Kopparrör
2 x boot snørrebånd - tjock och inte så tjock
26awg / 0,4 mm Teflon isolerade försilvrad koppar kabel *
3.5mm stereo Jack plug *
Heat shrink tube - både slätt och lim fodrad *

* Dessa är inte absolut nödvändigt om inte du nick original kabeln samtidigt försöker ärm med bootlace strider därför gör den värdelös.

Verktyg:
Borrmaskin + bitar
Lödkolv
Centrum punch
Sax
Skruv-drivrutin

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunked vintage hörlurar

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Normale Tabelle"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: "&qu...

Steampunk(ish) USB-enhet

Här har ett extra USB-enhet jag hade liggandes och tänkte jag skulle prova och göra en steampunk(ish) enhet.Steg 1: Material :) Allt du behöver är ca 3$ för koppar delar, 1 vakuumrör, koppartråd, en gammal USB driva, och lite löda och Varmlimma! :)St...

Vintage hörlurar läder kuddar

Hej!Detta är min första instructable, hur jag restaurerat min gamla hörlurar efter original läder-imitation skalade bort för några år sedan, och mina försök att läder tävling. Så Förbered dina verktyg, och rösta (eller bara njuta av)!Steg 1: Vad behö...

Steampunk-ish Tech Support okular V1

Tja, jag fick tråkigt en dag och detta är vad kom av det... Jag vet det är inte helt kvalificerad som steampunk till de flesta, men det är ett pågående arbete.Vad jag använde:1 gamla remmen1 gammal MegaMan spel (det var formad som ett husdjur och jag...

Steampunk-ish oljelampa

Alright, eftersom jag blev ombedd att berätta hur man gör detta jag gladeligen tvingar (även om jag bara postat här om du vill visa det för någon).Först av allt, kommer inte jag att kunna lägga till steg för steg bilder eftersom jag inte tog dem när...

Steampunk(ish) plånbok

Hej stötarna! im tillbaka med min second(yay) i'ble.this tid dess för en wallet.i älskar motocross som band och en bra leathjer plånbok, men varje gång i en stund, det är trevligt att ha något roligt och coolt. först såg jag en kompatibel för en plån...

Steampunk(ish) sikte glas

så idag gjorde jag Detta lilla sikte glas. Det gör inte något riktigt. Men ser bra ut. Du kan använda den för vad någonsin du vill. I geuss du kan kalla det steampunkish.Verktyg som behövs:Små gas fackla för koppar lödninglödaDremel med förstärkt skä...

Vintage Steampunk lampa

detta Instructable är inte så mycket som en steg för steg om hur man gör en. Det är en box med en glödlampa! , utan att ge idéer för andra som kanske vill bygga något liknande eller bygga steampunk objekt. Jag är inte en organiserad person och några...

Eftermontering Vintage 1920 hörlurar med moderna ljud

Jag nyligen var på lokal loppmarknad och råkade på en leverantör som säljer vintage hörlurar för $5 och slutade med att plocka upp tre par på ett infall. Min ursprungliga avsikt var att anpassa dem att arbeta med moderna system, men jag fann snart at...

Skapa en 3D Steampunk gitarren dekal

Detta är min stackars mannens version för att få en läcker dekal med lite djup som ser ganska realistisk. Självklart, dekalen har fasta skuggor men du fortfarande kan komma undan med det jag tror ;-) Jag var faktiskt ser för att ha en guitarbody slip...

Steampunk rakning box

min vän hade en födelsedag, och jag ville göra något speciellt för honom. Han rakar med gammaldags eller nu retro safety razors. Han bar allt i en necessär eftersom det fanns ingen ordentlig resande fallet för dem. Då jag hittade på Internet några fi...

Anpassade hörlurar

Hej!så... Det har varit riktigt länge sedan jag gjorde något nytt, men nya terminen är verkligen svårt.Hur som helst... Jag ville göra något coolt, användbar och inte så dyrt. Och jag älskar musik och ursprungliga egna saker. Jag håller också alla ga...

Blåsa nytt liv i gamla hörlurar

Jag hittade denna söta uppsättning Alpha elektronik vintage hörlurar på en loppmarknad idag för $1.00. Jag kunde inte säga nej till detta awesome old school stil! Tyvärr, de var i något grov form och eftersom de är så gamla (gissar jag tidiga 70-tale...

Animatronic hand staty

Välkommen till min instructable på animatronic hand bygga.Tillägg till avsnitt på vevaxel bygga!Tillägg till avsnitt på fingrarnatillägg till avsnitt på tumblingJag skulle för en grov industriella utseende från en svunnen tid. Magnetventiler och serv...

Hand In Hand Skeleton Clock

En hand i hand clock är en klocka där minutvisaren är monterad på toppen av timvisaren (och andra på minut). Detta ger en klocka som ser udda och unik, men fortfarande mycket läsvärd och klocka som.Denna klocka är ett skelett utgåva av en hand i hand...

ÄR DX'ing, en hobby av att lyssna på radiosignaler från långt bort...

i detta instructable ska vi lära dig grunderna i AM sända DX'ing och ge några grunderna om att välja en radio.DX'ing är en radio term för söker radiosignaler från långt bort. AM-sändning DX'ing är en hobby för försöker att "fånga" så många långv...

10 användningsområden för en rakkniv

jag har alltid tänkt "disponibel" rakhyvlar är alldeles för trevligt att bara kasta bort. Så idag när jag var om för att slänga min gamla razor jag stoppat mig själv och tänkte, "Vad kan jag använda denna för?" Alla 10 användningsområd...

Raygun

Hej, vill bara visa dig alla mina (steampunk-ish) raygun!Jag fick idén om en av kipkays videor men jag följa inte alla steg.berätta om du tror att jag ska göra en tutoria eller inte och varför....

Anpassade science fiction futuristiska vapen/vapen - Funna objekt konst kanoner.

Hello!Här presenterar jag några av mina anpassade Sci-Fi vapen; gjorde med papperskorgen, några olika artiklar och diverse olika material...Detta är verkligen trevligt för Halloween, spöka... eller bara för personligt skydd: P....Jag presentera två m...