Steampunk Mad Hatter kostymDenna kostym gjordes av sparsamhet butik fynd, omdaning gamla kläder och en sandskädda av kreativitet. De flesta av artiklar för denna kostym kostade inte mig mer än $10. Du kan prova detta också genom att plocka upp objekt att göra dina egna Mad Hatter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Alice i underlandets Mad Hatter kostym (mestadels hatten)

Jag gjorde mössan kvällen innan jag behövde den. Det har en kartong kropp, täckt med tyg och fast med dubbelhäftande tejp (vad? Jag skränande verkligen sy). Hat stiften är trä spett, med olika knappar varm limmade till dem. Priset (10/6) är ett bränt...

Göra din egen Mad Hatter hatt och kostym

Denna kostym som jag gjorde för en fotosession. Jag älskar bilden av Johnny Depp som mad hatter och ville replikera utseendet så mycket som möjligt för fotot. Ja är jag lite galen att sätta alla denna insats i att skapa en dräkt bara för ett foto. Me...

Burtons Mad Hatter Hat

här är instruktioner för att göra Mad Hatter hatten från den nya Tim Burton's Alice in WonderlandSteg 1: Kartong Kartong storlek kommer att mätning av ditt huvud, kom ihåg att lägga till hälften till en extra tum i storlek så att det kan passa över p...

DAVID ROSE som MAD HATTER

detta är min SON som MAD HATTER, det tog över 2 timmar och 4 burkar av ORANGE HÅRSPRAY att få håret gjort ensam. DET ROLIGA MED DETTA ÄR ATT DET ÄR HANS HÅR....

Mad hatter i läskiga mark

en rolig natt med min syster i vit kanin, själv mad hatter... det var bomben...

Lätt Mad Hatter titt

Detta var bara en random titt jag som inspirerade för att göra efter att få en ny makeup lastpall. Prenumerera på min Youtube sida att stödja mig! < 3Steg 1: stiftelsen Först jag lägga på foundation och concealer ange sedan det alla med ett pulver.St...

MAd HattEr

Mad Hatter...

Hur man gör en 3 Tier Cake Stand Mad Hatter stil

Denna handledning publicerades ursprungligen i min blogg , och det kommer visa dig hur du skapar en "Mad Hatter" stil kaka och te stå. Dessa nyckfull center bitar är mycket populära bland vintage Kina älskare. Mad Hatter ställning är vanligtvis...

Skapa en nyckfull Mad Hatter tekanna lampa!

Skapa en fantastisk, nyckfull, Mad hatter inspirerad uttalande lampa!Eller flera... dussin!Jag älskar att göra saker i bulk!Steg 1: Samla leveranser. Behöver du tekoppar, fat, tekannor, udda små keramiska saker...En lampa kit. Om $8 på Walmart.1/2 tu...

Hur man virka en mustasch hatt kostym

orginal tanken på detta projekt kom från hatten ligger på skandinaviska Grace för $135. [Detta kan nu köpas på ebay och på thebeardhat.com för ca $30,00 nu)Detta är min version Crocheted. Mönstret är vad jag kom med men idén tillhör skaparen av den u...

Viktorianska/Steampunk Mad Scientist ljus

här är min version av "Steampunk/viktoriansk/Mad Scientist Light. Jag ger inspirerande kredit till "tim-1138".Materialen var:14 gauge kala solid koppartråd14 gauge isolerad koppartrådroterande dimmer switchmarrets4 aluminium spacers från ka...

Evil Mad Scientist kostym

det var skolan Monster Ball.Jag skulle gå ut i kostym, men sedan insåg jag plötsligt att jag hade samlat en över de föregående veckorna.Låt mig presentera den Onda galen vetenskapsman.(Ja, jag vet det finns en annan EMS, men de inte är hälften så skr...

Mad Scientist kostym

jag satte ihop denna kostym dagen innan mitt skolans Halloweenfest. Det kommer med en bärbar elektronisk krets som kan två lysdioder att alternera på och av.Här är vad du behöver:– En gammal skjorta (helst med pjäser)-Ett par byxor (inte jeans)– En b...

Steampunk Quidditch-spelare kostym

består av:skyddsglasögonjackahandskarbyxorBenskyddskorkvastSteg 1: Samla bitar och bitar Glasögon: vi hade redan ett par från tidigare kostymer, men de kan köpas online för ganska billiga (runda svetsning skyddsglasögon med utbytbara objektiv, ca. $1...

DIY unicorn hatt \ kostym

jag kommer att lära dig hur man gör en enhörning hatt och om du gör detta eller precis som tanken snälla rösta på mig i tävlingen...Steg 1: steg 1 Du behöver1.a hatt2.a tomt eller färgade pappersarkSteg 2: Steg 2 Om du har ett tomt pappersark du komm...

Den röda drottningen och mad hatter

dessa tog 2 månader att skapa. Jag använde en massa rester och återvinning. Jag försökte vara så exakt som möjligt. Jag handmålade hans ascot och broderade byxorna. Trådarna går hela vägen runt och var hand målade samt virkade ihop. Queens 22 guld hj...

Hur man gör en Mad Hatter hatt

saker du behöver:Kartongförpackning papper12 kaffe strån6 piprensaremassor av tejpVarmlimma fasttyg (skrot är bra)Steg 1: Steg 1 Dra 2 stora cirklar och skär demSteg 2: Steg 2 Rita en mindre cirkel, blir det där huvudet gårskär ut, men gör det passar...

Mad Hatter Spool Sash

så detta instructable är enkelt! Oh och gjorde jag nämna billiga? Jag inte har bilder, jag trodde inte att någon: ()Steg 1: Köpa dina leveranserSpolar för tråd: för mig jag köpte på dollar store för en 1,25 $ en 50-pack och slutade med endast omkring...

A Mad Tea-Party

detta år jag klädd som Alice från Alice i Underlandet (den ursprungliga 1951 Disney tecknad versionen). Jag älskar Halloween. Inte för godis eller galna fester, men eftersom det är den perfekta ursäkten för den lilla flickan inom mig att klä sig i en...