Steampunk Ray Gun och kostymdetta var en cool steampunk kostym jag gjorde till Halloween förra året. Ray gun dokumenterades som en del av min konstnärliga portfölj och hjälpte mig att vinna ett stipendium. Ursäkta min udda uttryck i dessa bilder.

Ray Gun ingredienser:
Div. mässing bitar från gaveln av en gammal säng
Mässing dörrhandtag
Div. mässing hårdvara och rod
Div. koppar rör och rördelar
Läder scraps
Misc trä
Hantera från sockerrör
Gamla remmen

Hoppas det ger dig lite inspiration!

Relaterade Ämnen

Steampunk Ray Gun från upphittade föremål

jag har varit fascinerad av genren Steampunk länge nu. Efter att besöka flera hemsidor och titta på andras projekt, beslöt jag att skapa min egen Steampunk ray gun med några småsaker jag hade liggande.Steg 1: Steg ett: Design jag har inga bilder för...

Steampunk Ray Gun

före och efter målning bilder av en scratch-bygga Steampunk Raygun jag konstruerat av hittade delar/skräp jag hade liggande.Material inkluderar:-Gammal handhållen fläkt-rensad maglite hölje-munvatten flaska-hår roller-filmburk-mini 'ljus' glödlampor-...

Kalla av plikt: Ray Gun

detta projekt påbörjas så fort jag såg spelet liv Contest öppna. Jag såg inte många människor bygga ray pistolen så jag bestämde mig att gå för det! Jag använde den till skala ritningar till hjälp mig och hänvisa till under hela projektet. Jag hittad...

Ray gun från Nerf!

Först vill jag säga. Jag älskar kvaliteten på Nerf produkter. Jag kände mig lite dålig för att slita isär, men jag har en andra att leka med eftersom den såldes i ett två pack på Kmart...Teatern gör en lek och de ville ha en "ray gun"OFF TILL DE...

K'nex - Ray Gun Mark II instruktioner

Hej killar och slumpmässiga zombie fans och ja du inte ser saker, ja det är först någonsin strålpistol Mark II att göras av K'nex på Instructables och jag gjort också instruktioner för det så du kan ha din egen.Innan vi går vidare vill jag tacka och...

Porters Ray Gun (Cod)

min ta på kalla av plikt Zombies, markera 1 Porters Ray GunSteg 1: Skisser/material jag verkligen ville ha min egen torsk strålpistol, och som jag inte kunde hitta en att köpa beslöt jag att göra min egen. Jag började med att titta på bilder av ray g...

Ray-Gun prop

detta är en enkel prop för barn, sci fi konventioner, skrämma grannarna, konserter, oavsett.Min raygun är baserad på en från Mychem's "NaNaNa" video, men kan baseras på någon annanvapnet så länge du kan rita design, och även om det är enda karto...

Glädjedödare Ray Gun

jag har en vän som är verkligen i My Chemical Romance. I deras musikvideo till NaNaNa har de ray guns. Jag gjorde henne till en för hennes födelsedag. Det var en västerländsk stil keps pistol men jag gjuten form lås på pipan för utseende de har i vid...

Gör en Ray Gun

När jag började bygga detta projekt, jag slänga bara runt på svarven försöker göra ett handgrepp av något slag, jag verkligen hade inte några planer på ytterligare. Men sen tänkte jag att jag borde göra något med det som jag hade gjort, så med det tr...

Ray-Gun (ljus tillval) (använda gamla leksaker från din skräp låda)

Super cool och om du ville ta det ett steg vidare och lägga till ljus... som skulle vara söt!Steg 1: Steg 1 lägga utDETTA ÄR VIKTIGT! Det här är layouten för nästa coupe steg, så om du förvirrad, (vilket inte är svårt att göra) och sedan gå tillbaka...

Kreativa rekvisita och kostymer av Mike Spurgeon

Mike Spurgeon 18 April 1979Flera år sedan jag fick reda på 501st Legion och strävade efter att ansluta sig till sina led. Föga anade jag att gå med denna fantastiska organisation skulle förändra mitt liv för alltid.Jag arbetade hårt och länge och jag...

Att göra en Halloween Mask och kostym

med min egen som ett exempel, jag kommer gå igenom de allmänna steg för att göra en Halloween mask och kostym. Förhoppningsvis har du tillräckligt med tid före Halloween att ta något användbart från den. WoO.Steg 1: Designa masken Ibland det är kul a...

Den mörk riddare Batsuit och Bane Mask och kostym

med den kommande utgivningen av The Dark Knight Rises, och slump tidpunkten för min vän, Kevin, att vara skallig från kemoterapi, vi beslutat att vi ska göra en video. Han ville vara Bane, och jag kunde dra av en halvbra Batman. Naturligtvis var jag...

Steampunk en flaska och burk till något extra!

Steampunk! Är något säkert? Tydligen inte.Det fanns ett par lokala utmaningar - en till steampunk en flaska och en annan att "punk en burk. Varför? Eftersom du kan, naturligtvis! Så ställa jag om att vinna tävlingar.Jag tänkte om olika saker jag kund...

Mumien smink och kostym handledning

Denna mumie smink och kostym tutorial kommer varken få dig att bryta sig in i din spargris eller kräver ett team av utbildad personal att hjälpa dig att komma i och ur den. Vår mamma kostym stenar eftersom det ger bäraren att omvandlas till en mumie...

Steampunk Gatling Gun Arm

jag ofta bli upphetsad om Halloween. Ingenting är svalare än klä upp sig i din favorit udda stil (läskigt eller inte) och samla en väska full med gratis godis!Denna Halloween, coolaste idéerna för kostymer är något Steampunk. Och om det Steampunk kos...

Steampunk Nerf Guns

det finns mer än tillräckligt instruktioner ute på hur till mod och måla Nerf guns för Steampunk. Här är i stället några bilder av mina vapen att ge dig dina egna idéer. Båda vapen är funktionella och fortfarande skjuta Nerf Dart. En fungerande kosty...

Steampunk Pirate Gun Mod

Wanna Steam up a plastic gun? Eller bara göra en mer "Yar!-värdig" prop pistol? Här är ett par vanliga billiga plast pirat-tema kanoner kan du måla om du vill se ut som trä och äldre metall som kan vara perfekt bit-de-motståndet för din kostym.S...

Steampunked Nerf Gun

omvandla Nerf N-Strike Night Finder till en steampunk pistol med färg och några knappar!Steg 1: Måla pistolen. jag först rensade pistolen med gnugga alkohol för att ta bort något fett, damm, smuts, etc. Då jag använt olika storlekar av penslar (bara...