Stege stol / bibliotek stolUrsprungligen designad av Benjamin Franklin, har denna stol kallats bibliotek stol, stege stol, konvertibla stol, hopfällbar steg stol. Vad någonsin namnet, syftet med stolen var densamma. Konvertera en stol snabbt till en trappstege. Det är en fantastiskt användbar möbler att ha i var som helst inte tala om en liten plats!

Även om det ser komplicerat det är i grunden mycket enkel, om du går för enkla linjer.

Populär mekanik har en utmärkt tutorial för dem som är modig nog att prova kurvor. Jag är emellertid inte så erfarna och jag var inte säker på om jag kunde få alla dessa anslutningar fint och tätt.

Men jag ville som stol och jag klåda till försök den ute.

Lyckligtvis för mig frågade min mamma-in-law om jag kunde göra en trappstege för henne. Jag sa till henne att jag tror inte att jag kunde göra en stark trappstege som jag inte visste hur. Denna stol som jag såg på instructables hålls flasha i mitt sinne och som jag hade balans plywood från en annan av hennes projekt (vilket är fortfarande ofullständig!), jag trodde jag ska använda den, och om det kommer rätt, jag ska överraska henne med det!

Som ni märker från länken ovan. Min stol är annorlunda i design. Jag justerade originalet, så att det skulle vara mer nybörjare vänlig och mindre krångel.

Jag slutade här i 3 dagar. Att också, bara några timmar om dagen. Om du kan få allt nödvändigt material tillsammans bör du kunna bygga detta i en oavbruten dag!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino Nano, Pro, mini, Uno, 1280,2560 bibliotek för Proteus (uppdaterad version)

Ladda ner en Zipl libray FilSteg 1: Ladda ner biblioteksfiler (en zip-mapp)Klistra in dessa två filer ARDUINOTEP. LIB och ARDUINOTEP. IDX i till mappen BibliotekSteg 2: Bibliotek adress platsOm du använder Proteus 8 att Library-mappen kommer vara ino...

Instant möbler

möbler som är snabb och lätt att bygga ut saker du hittar på din ö.Jag kommer att lägga till denna samling med tiden.Det finns också några möbler knep utspridda bland mina femtio händig TricksMöbler som intresserar mig är oftast vad Wade Tarzia skull...

Sprida eller justera en cykelram

i början av sommaren 2013 jag köpte en slå ned cykel, av NSU (Tyskland). Enligt ramnummer byggdes det omkring 1952. Tanken var (och är) att skapa en cykel värdig och kan drar min röda barn-släpvagn.Detta instructable handlar om uträtning ramen av den...

Linux tips.

Se också:Några snabbis idéer jag sätta togethr som kan vara av intresse. Jag har försökt att hålla dem till ett steg.Steg 1: Installera en MsWindows drivrutin på linux.Steg 2: Meddelande av dagen,Steg 3: Bibliotek konflikter.Steg 4: Beaglebone svart....

Batteri Monitor - LinkIt en kod bita 1

Detta är först av vad som kan vara många, eller få, koden biter. Snabbt, ska koden biter vara liten plug-and-play kod segment för olika plattformar som syftar till att lägga till snabb och enkel funktionalitet i dina projekt. Oftast blir de funktione...

10 tips för att organisera

detta Instructable visar dig en 10 olika organisation tips som jag använder. Jag hoppas du gillar det, och se till att kolla in min andra Instructables, "Plast påse vatten Collection System" och "utomhus Survival Kit".Steg 1: Rullande...

Arduino själv balans registeransvarige med DIGITAL IMU, äntligen!

Vad är det?DIY Segway/balans styrenhet med modern DIGITAL IMU sensor.Programvara för en Arduino som gör det möjligt att läsa positionsdata från en av de nya DIGITAL accelerometer/gyroskop enheterna, bearbetar data med hjälp av Kalman filtrering (rikt...

Realtidsklocka med DS3231 (lätt)

Jag har funnit att användningen av RTC chip-DS3231 är oerhört svårt med arduino. Bara ställa in tiden är ganska komplicerat, inte nämna koden. Därför har jag hittat ett bra och lättanvänt bibliotek som verkligen förbättrar användningen av DS3231 chip...

Styra TV med någon telefon (även telefoner utan IR-blaster)

Vill du styra din TV och flera andra prylar som är IR kontrolleras? Ya men min telefon inte stöder det eftersom den inte har en IR-blaster. Oroa dig inte här en gadget som ger IR-kontroll till någon annan telefon och det den behöver är bluetooth! Ja!...

PCB Design använder ÖRNEN CAD

Inledning:Syftet med detta projekt är att visa hur man designar och skapar Arduino sköldar för många olika tillämpningar med hjälp av Cadsoft's EAGLE programvara. Vi kan sedan antingen fartyget av mönster till ett företag att fräsa ut dem eller ladda...

Arduino Wifi Redback

Lägga till trådlösa funktioner i ett projekt normalt innebär att bifoga andra styrelser på din arduino, vilket ökar storleken på din gadget. Detta har varit en huvudvärk att många maskinvaruutvecklare under lång tid. Men kan nu du alla suck i relief,...

Arduino temperatur Driven fläkt - befintliga hemautomation

Detta projekt handlar om att köra en två hastighet fläkt med en Arduino, baserat på miljöns temperatur.Projektet har utformats för att automatisera ett befintliga brand-baserade värmesystem. Tanken är att miljön kommer att värmas upp snabbare, av dri...

Turing larm för Arduino

Obs: detta Instructable är för närvarande ofullständigt. Jag kommer att avsluta det innan den 19 September. Jag började detta projekt efter att ha sett Nick Johnson Turing väckarklocka. Jag fann att PIC chip han använde var lite för Avancerat för mig...

Multicolor Knight Rider med RGB LED-PL9823 + Arduino UNO

Om du vet den berömda lysdioder WS1012 ignorera du inte denna tutorial.PL9823 den billigaste ledde som använder samma protokoll av WS1012 ledde. Du kan använda detta ledde för göra en ledstrip eller också en ledde matrisen. PIX (http://www.0lab.it/po...

Kontroll en RGB LED med din iDevice!

i den här självstudiekursen får du lära dig att styra och RGB ledde med din iDevice (Ipod, Iphone, Ipad) använder "TouchOSC" och behandling tillsammans med oscp5 biblioteket.Du behöver:-En RGB LED, gemensam katod (negativ)-En Arduino eller Ardui...

Wireless PIR Sensor Alarm

Detta är en enkel trådlös PIR sensor alarm. Enheten består av två delar. En är en sändare som innehåller PIR-sensor och en sändarmodul. En andra mottagare bestående mottagande modul och piezo speaker. Testa din PIR-sensorn innan du gjort detta med nå...

Ansluta NDSL med ARDUINO

Nintendo DS har GBA buss, så jag gjorde det överförbara med ARDUINO.Vad du kan göra med det:överföra data mellan arduino och ndsl.så kan du använda din ndsl till arduino's trådlöst lan eller arduino till din ndsl digital IO port!Vad du behöver:Hårdva...

Linkit en knappsats

Jag ska visa dig hur du använder en 3 X 4 tangentbord med LinkIt en micro controller. Låt oss börja!Steg 1: material LinkIt en mikrokontrollerSkärbrädaSet av brödunderläggen ledningar3 x 4 tangentbord modulraden av pins (9)Steg 2: Lödning PinsKnappsa...

Min (kreativ, inte färdig) minecraft stad!

jag vet att detta kan vara lite lite ur sitt sammanhang eftersom jag inte normalt göra minecraft instructables men jag kommer att fortsätta med min vävstol som alltför! Jag kommer Visa min kreativa stad den inte är klar men hoppas ni gillar det!Steg...