Stekt OXSVANSSOPPA (Sop Buntut Goreng)Du kan tjäna den oxsvans stekt eller som det är med soppan. Jag älskar dem stekta, så gör min 2 yo. Vi skulle bara sitta tillsammans och mumsa, munch, mumsa hahaha min man och min 5 yo på andra händer, som dem som är med i soppan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pisang Goreng (stekt banan): Traditionell mat av Indonesien

Hej, killar!Jag är verkligen glad att presentera dig en måltid/mellanmål/mat i Indonesien. Här heter Pisang Goreng (stekt banan). Vi äta brukar Pisang Goreng på morgonen som vår frukost. (Men du måste veta att de flesta av oss äter ris som frukost. S...

Stekt Wontons

Detta recept är i grunden en kinesisk dumpling från vann ton skinn (papper tunna blad av deg av mjöl, ägg och salt). Men i Indonesien, denna matlagning är känd som Pangsit Goreng.Skinn är fylld med kött, fisk och skaldjur eller grönsaker blandningen...

Camp matlagning den lätt väg - i marken stekt

Camping är roligt, spännande, och verksamhet kan vara utmattande. Tillbringa dagen i skogen jakt, på floden fluga fiske eller kajakpaddling din favorit floden eller mynning och du kommer tillbaka till lägret redo att äta och måste fixa det själv elle...

AWESOME stekt Turkiet

jag letade på här idag och såg massor av instructables på hur djupt stek din kalkon. Vad jag inte såg var en ton på hur du förbereder din kalkon för fritösen. Detta är min personliga recept på djupa stekt Turkiet. Igen blir det friskrivningar. Efters...

Anatomi av stekt mat

Titta inuti konsten att stekt mat och upptäck vetenskapen bakom denna krispiga delikatess! Denna tutorial förklarar du enkelt vetenskapen om hur stekt kyckling verk och bästa av alla några enkla metoder för hur man gör restraint kvalitet kyckling.Ste...

Benfri stekt kycklinglår!

Gillar stekt kyckling, men gillar inte äta runt benet? Jag också. Nu inte bara kan du ha det, men du kommer att kunna göra det i ditt eget hem för mycket mindre än det skulle kosta för att köpa på en restaurang.Steg 1: Beredning av mjöl Mix Här är fö...

Cajun fisk rullar med vegetabiliska pinnar och stekt zucchiniblommor

här är jag med några mer fiskfiléer. Som den enda fisk äter i huset, inte räkna våra Mr Peabody, jag går vilda och jag försöker förbereda dem på tusen olika sätt. Fisk är ljus, välsmakande och hälsosamma. Under våren som jag gillar att följa det till...

Stekt Instant Ramen

Flavorful, snabb, och ett lätt alternativ till paketet riktningar för ramen noodle soup! Smakar precis som stekt ris!Vad du behöver:-1 paket Ramen nudlar i smak av ditt val-vatten-seasame fröolja-soja-Lägga till moduler enligt smak (som kokt kyckling...

Stekt nudlar

Video guide för stekta nudlar....

Stekta Ramen & ägg

detta recept är en snabb, enkel och billig måltid lösning! Fungerar utmärkt för någon måltid på dagen, frukost, lunch eller middag!Steg 1: Steg 1: ingredienser Vad du behöver:1 paket med Ramen [alla falvor du vill, men jag föredrar stekt nötkött, ell...

Stekt kapris

http://foodandstyle.com/2011/07/25/fried-capers/Kapris är belagda med majsmjöl och stekt tills gyllenbrun och krispig. Dessa små knoppar packa en mäktig punch!...

Fantastiska hemlagade Apple knektar (stekt äpple pajer)

"Jacks", eller stekt pajer, är något av en södra tradition. Du hittar dem i flera sorter från sötpotatis till persika, men apple (jag har fått höra) är ursprungliga. De är ofta Funna i land butiker, små bensinstationer, och från tid till och med...

Djupa stekt Ice Cream Pie

jag älskar djupa stekt glass, men jag vill verkligen inte att ta sig tid att göra det. När jag jobbade på min college cafeteria, en av kockarna, godis, visade mig hur hon gjorde lätt (icke friterade) friterad glass och jag har tagit den idén och anpa...

Stekt brysselkål med valnötter och kapris

en av mina favorit recept från min favorit Ohio kock Michael Symon. Dessa groddar är läckra; bladen får krispiga, medan insidan får anbudet, slängt i en vinägrett med perfekt mängd kryddig, söt och sura anteckningar att komplettera stekt skott, att l...

Stekta gröna Chili

Stekt chili är så enkel och välsmakande recept. Det är en sida skålen. Du kan äta med pakoda, vadapav, hamburgare, parathas, bröd, ris. Du kan lagra denna chili 15 dagar i kylskåp.Steg 1: Du behöver???Förutom salt och olivolja, detta är allt du behöv...

Läckra stekt (med pepparrot) ägg smörgås

jag nyligen upptäckt undrar om pepparrot när steka ägg. Om du inte har provat det, är du miste. Jag älskar också matlagning med smör.Steg 1: Förberedelser - ingredienser och sånt Food Ingredients:1. smör2. 2 ägg3. pepparrot4. bröd5. vitlök (valfritt)...

Överblivna stekt kycklingsmörgås

Det finns inte mycket bättre än en dag på stranden med vänner, familj, en kylare av öl och stekt kyckling.Vingarna och trumpinnar gå först, låren få mat till måsarna och krabbor och om något är kvar, det är brösten.Så nästa dag, när du är också öm oc...

Stekt kyckling burrito

Burrito, traditionellt en mexikansk maträtt som det normalt skulle innehålla en kombination av kött och Refried bönor, hur någonsin har jag beslutat att jag skulle bara ta inspiration från de mer traditionella recept och sedan göra min egen. På grund...

Awesome stekta gröna tomater

en södra Summertime behandla för hela familjenVarje år växer vi kreol heirloom tomater i vår New Orleans trädgård. Med 90 + graders värme, hög luftfuktighet och täta skyfall har dessa tunna avhudats heirloom tomater en tendens att spricka.För att säk...