Sträng och Nail Art "världen Map´Detta är min version av en spik och snöre konst ´World karta ".

Se Steg
Relaterade Ämnen

Batman och Jokern nail art

för att göra batman och Jokern nail art, måla två naglar vita måla två naglar med din favorit färg (jag använde ljus kaffe färg) och måla den minsta spiken med svartSteg 1: Målning batman logo för batman logo jag har laddat ner logotyp, så att jag an...

Sharpie Nail Art för en lat och klumpig tjej

jag inte ofta nail arts och kråmande saker... Men när jag gör, jag använder min Sharpie®Steg 1: Vad behöver duFör att göra denna rosa-lila ombré manucure, använde jag-Transparent polska eller baslack (jag använde Essies allt-i-ett underlack)-Sharpie®...

Hur man gör soligt och molnigt dag Nail Art

vill du se soligt och molnigt dag på naglarna? Bara följa den här guiden och se hur du kan överföra sådan dag tankar till dina naglar av denna enkla och lätt att nail art.Steg 1: Täcka alla sidor av spik med transparent tejpFörst sätta en horisontell...

Cupcake Nail Art

detta instructable kommer att lära dig att sätta söta cupcakes på dina naglar för en baka försäljning, din födelsedag, eller bara för att cupcakes rock.Steg 1: Klarlack Alltid tillämpa en tydlig underlack när du målar dina naglar.Steg 2: Bas färg När...

Alla hjärtans dag Nail Art

jag älskar att nail art, och Inspirationen kommer överallt. Nyligen har jag varit besatt av att rita hjärtan-de är så söt! : P. en dag jag var stitting i mitt skrivbord uttråkad av mig och beslöt att göra en liten alla hjärtans nailart (även om det v...

Solen, stjärnan N Moon Nail Art Design

skapa en "wow" leta efter dina naglar med denna utsökta Sun Star och månen Nail Art. Omfamna denna stil för att skapa som super lockande överklagande och rustika persona som du kan stoltsera överallt.Sun Star och månen nail ArtSteg 1:Börja med a...

Hur man gör solen, stjärnan N Moon Nail Art Design

skapa en "wow" leta efter dina naglar med denna utsökta Sun Star och månen Nail Art. Omfamna denna stil för att skapa som super lockande överklagande och rustika persona som du kan stoltsera överallt.Steg 1: Applicera bas färg Börja med tillämpn...

Djurens Stripe Nail Art

Jag älskar djur rand / mönster nail arts, de ser så söt och underbar! Jag har försökt denna konst med olika färger på nagellack den senaste veckan. Jag har försökt nagelkonst djur stripe på 4 olika sätt.Jag hoppas du gillar dem!Denna nagelkonst är ga...

Negativa utrymme Nail Art

lära sig att skapa detta eleganta spik ser i denna handledning.Denna design var inspirerad av på Instagram, hon gjorde ett liknande utseende som jag ändrade lite och och gjorde en tutorial.Låt oss komma igång!Steg 1: material Detta är inte en mycket...

Anvisningar: "Ice" Nail Art

En snabb, enkel och super söta ser nail art med en iskall snygg touch av glitter. Perfekt för alla tillfällen och påminner mig lite om filmen Frozen.Du kan också lägga till en vit eller beige underlack, men jag glömde: P nästa gång!Steg 1:Steg 2:Steg...

Nail Art Design: Vattenmeloner

inspirerad av min färgglada mode frukt utskrifter jag skapade en lätt att kopiera vattenmelon konst nageldesign. Denna mani skapades med ett skikt av en varm rosa KOH kosmetika nagellack och pulserande grön. -Se mer på: http://www.pinkchocolatebreak....

Hur man måla Chevron Nail Art

i denna video StyleUnited skönhet trender expert Thea visar hur du skapar ett enkelt, roligt chevron mönster på naglarna.Steg för steg:1. Applicera underlack. Här använder vi omslagsflicka Outlast bo lysande Nail Gloss för en neutral bas.Tips: Se til...

Svart & guld Nail Art

nailart är kul! Jag är inte särskilt bra i nagelkonst men jag trodde det skulle vara kul att prova något annat än nagellack för nailart. Så, jag använde gyllene tyg färg med svart nagellack. Du kan använda glitter färg också. Mina naglar är för små s...

Hur man gör The Lion King Nail Art

jag gjorde detta till mina naglar och jag trodde du tjejer vill gärna veta hur man får lejon kungen naglar på naglarna.Steg 1: Steg ett för denna spik konst behöver du:-gul, orange, svart, vitt nagellack-nail art pen-orange trä pinne-nagellack remove...

Nail Art Tutorial-fjäril på naglar

Hi Guys, här kommer jag med en vacker varelse på jorden "Fjärilar" på spikarna. Check ute läraren och försök den.För mer nail art designs besök: http://supriya-nailart.blogspot.in/Steg 1:Måla alla naglarna med vitt nagellack som bas färg. Jag an...

Nail Art Tutorial-röda blommor på vit botten

Hi guys,Kommer med min nya nail art blommor på naglarna... tillsammans med en handledning för dig. Jag börjar med ett blommönster, det är super lätt bara följa stegen, jag uppmuntrar alla att prova den här!LeveranserBas- och överlack (jag använde LAK...

Nybörjare nail art

Är du ny på nail art som mig? Känner mig inte förlorade. När alla dessa berömda spik konstnärer var nybörjare som du och jag.Förutom alla enkla spik konst ser vi. Jag har köpt till lite olika nail arts att prova hemma med enkla verktyg som en enkel t...

Nail art för korta naglar

lätt Nail art för korta naglar-svart och vittHej allaBokföring efter en lång tid... allvarligt liv blir så upptagen att du bara inte får tid för dig själv.Denna gång jag försökt en mycket enkel och lätt nagelkonst som är bäst passande för såväl korta...

Vattenmelon Nail Art

En rolig, fräsch och lätt sommaren manikyr!Steg 1: Måla din bas 1. måla ett underlack i en mörk rosa nyans. (Den stora sak om denna manikyr är du verkligen kan använda någon polska färg i rosa-röd familjen!)2. lager din glitter polska.Steg 2: Fransmä...