Strawberry havre mellanmål barerjag skapat dessa mini snacks för att likna den populära frukt och spannmål barer du köper i affären. Men denna hemgjord version är svårslagen; med att det är så mycket mer ekonomiskt och färska. För en annan twist, försöka använda en annan smak sylt i mitten.

Du behöver:
3/4 kopp snabb matlagning havre
1 1/2 koppar hela vetemjöl
3 msk packade ljusbrunt socker
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/4 tsk malen kanel
1/4 kopp smör, smält
1 ägg
1/4 kopp äppelmos
1/3 kopp kallt vatten
3/4 kopp strawberry jam
GLASYR:
1/2 kopp konditori socker
2 tsk mjölk
1/2 tsk vaniljextrakt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Strawberry Shortcake Ice Cream barer

Här är ett annat recept som jag visste att jag ville göra den minuten Michael Symon förberett det på The tugga, pojke är jag glad att jag gjorde! Jag har en lång historia med bra Humor jordgubbsmousse barer. Jag brukade äta dem i skolmatsalen efter l...

Frisk havre-Nut "Cookie" barer

min rumskompis och jag älskar kakor (vem gör inte det, egentligen?), men vi är båda ganska hälsomedvetna, så försöker vi begränsa vår cookie intag som möjligt. Men varför ska vi? Är inte det möjligt att göra en bra smak, friska cookie? Varför kan int...

Sunda mellanmål barer

Snacks är bra men vad du egentligen får i förpackade granola bars. Den jag tittade bara på har över 30 ingredienser och några av sakerna är maltodextrin, trikalciumfosfat och blandade tocopherois. Är det verkligen hälsosamt? Så här är ett recept för...

Bara tillräckligt Fig fickor

om du såg min Instructable för Nutella Noir choklad rutor, vet du redan att jag älskar mörk choklad. Riktigt mörk choklad: 100% cacao sockerfri bakning choklad.Det är faktiskt den cacao som är källan till de många hälsofördelar som tillskrivas till "...

Hur man ser ut som en idiot när de reser utomlands

Min bästa vän är en ivrig världen resenär och kommer hem från hennes resor (Island, Chile, Mexico, Egypten, Ryssland, Frankrike, Peru och mer) med många intressanta historier om att hantera det oväntade. Ibland kommer dessa överraskningar i form av m...

Semi Vegan Cookie biter

dessa semi vegan cookie biter är läckra! (Om din undrar vad som gör dem semi vegan är den honung som läggs till den.)Steg 1: havregryn För detta recept använde jag redo att gå sommaren berry havregryn av Millville men om du inte har det kan du använd...

Mikrovågsugn köttfärslimpa

Denna mikrovågsugn köttfärslimpa är otrolig! Det är verkligen enkelt och snabbt och allvarligt du måste prova det! Även min pappa som är skeptiker av matlagning kött i mikron var imponerad. Jag använder snabb matlagning havre i detta recept (så det k...

Traditionella serbiska Ajvar

Det finns inget som en smak av en exotisk men hemlagad mat!Detta är mitt första projekt på Instructables och jag ska försöka visa hur du gör en traditionell serbisk preservable delikatess som kallas ajvar (uttalas varr)!De flesta människor förbereder...

Cooking and baking on a woodstove

Cooking over a fireVarför gå till alla problem?Bränder är en hel del arbete. Gathering trä är en stor rutin. Motorsågar är högt och skrämmande. Dela loggarna är mycket slitsam. Inte undra på moderna människan använder alternativa sätt att värma och l...

Power Oats

"Breakfast is the most important meal of the day". Im säker på att alla har hört som en eller två gånger. Oavsett om det är faktiskt sant, för det mesta är det tryckt på baksidan av frukost flingpaket som hävdar att de har massor av fiber och en...

Blueberry pannkakor

dessa blåbär pannkakor är en trevlig lat dag frukost - lätt att göra och resterna är bra för en eftermiddagsfika. : DVi hålla finna fin letar blåbär på livsmedelsbutiker, vilket är märkligt för denna tid på året, men de smakar riktigt trevlig. Om du...

Blåbär och yoghurt havre barer

dessa blåbär barer är en fantastisk behandling (* >. <) spara pengar genom att ersätta köpta snackbarer, varav de flesta är laddade med socker och tillsatser, med din egen hemlagade hälsosamt alternativ! OK, kan du hoppa över toppning och ersätta fl...

Lätt tre ingrediens havre barer

De flesta morgnar min gå-till frukost är oftast havre, en banan, kanel och antingen vatten eller mjölk. Jag älskar det eftersom det tar inte lång tid att förbereda på morgonen, smakar bra, är frisk och håller dig full för ett tag.Detta recept kom i p...

Candy havre barer

Detta är en av mina familjer alla tid favorit comfort cookies. Det är bra för semester och andra parter eftersom du kan använda färgade samordnade godis.Detta recept kan också ändras till choklad chips eller lägga till nötter också.Jag kommer att gå...

Inte-bara-Strawberry Ice Cream

Först var detta Instructable helt inspirerad av den bedårande 13-åring som gjort öl glass Instructable.Vi var lite oroliga att vi inte har våffla kon eller Grecian Pool och nästan övergett hela projektet, men efter noggrant övervägande (um, ja, låt o...

Strawberry kringla barer

om jag skulle kunna äta en smak kombination resten av mitt liv skulle det vara salt och söt. Salt kola glass, Goldfish crackers och M & M's, och nu, tack vare Cooks land, Strawberry kringla barer.När jordgubbar fyller upp våra Ohio torghandel gör jag...

Poppy Seed Strawberry Cake barer

de flesta människor har aldrig hört talas om en jordgubbstårta, och denna version sätter den klassiska sommar frukten till god användning. Tonade röda och beströs med vallmofrön, denna fluffiga kaka toppad med en rik cream cheese glasyr.Du behöver:1...

Strawberry Marshmallow barer

det var på tiden att jag försökte komma med min egen chokladkaka och jag tror min första sköt visade sig bra och de är verkligen enkelt. Jag kombinerade allt jag älskade som barn (strawberry wafers, marshmallows och choklad) och jag slutade med en ri...

3 INGREDIENS BLACKBERRY barer

Dessa 3 ingredienser Raw Vegan Blackberry barer de är fantastiska! De är gjorda med ingredienser du redan har i ditt kök och varje ingrediens kan bytas och du kan vara kreativ med det.De är också gluten fri, mejeriprodukter gratis, peanut gratis, soj...