Super enkel sub bevattningssystemJag gillar verkligen att plantera gröna växter. Jag blir alltid blommor och grönsaker hemma. Jag reser mycket men varje gång jag reser jag tillbaka och tycker att de flesta av växterna är döda eftersom de inte får tillräckligt med vatten speciellt på sommaren.

Varje gång innan jag reser jag tänker om det här problemet.

Jag har provat olika sätt att göra växterna får tillräckligt med vatten automatiskt när jag inte är det att vattna dem. Jag har försökt att använda PET plastflaskor för att hålla vatten tillgänglig för mina växter genom att fylla flaskorna med vatten och sätta deras topp inuti jorden till den återfuktad. Problemet var att flaskorna halsen bli igensatta med jord och får inte vatten till växterna.

Jag försökte en annan idé med PET-flaskor också. Jag gjorde små hål i flaska botten att droppa vatten ut till växterna och sätta flaskorna i rätt position. Denna idé fungerade också som hålen var för liten eller för stor att de gjort droppande mycket långsamt eller mycket snabb.

Växterna var skadad i båda fallen.

Jag men av köpa en elektronisk bevattningssystem eller bygga en med Arduino.

Förra gången åkte vi till resa i 10 dagar, har jag fått denna mycket enkel idé som var en stor framgång. Tanken var att sätta plantageägarna i en stor behållare fylld med vatten. medan krukorna har hål i botten

Idén är inte ny. Men detta är första gången jag försök den.

Detta kallas sub bevattning.

Jorden får fukt från det omgivande vattnet genom planters små botten hål. Fukten i marken håller även rötterna av växter återfuktad.

Det är hälsosamt att växterna och du kan hålla denna setup hela tiden även när du är hemma. Du kommer att märka - som jag gjorde - att detta är bättre att växterna och håller dem friska hela tiden. de växte ännu snabbare än jag bevattning dem dagligen själv så genom experiment här inställningarna är bättre än vattna växterna varje dag med vatten.

Allt du behöver göra är bara att fylla den stora behållaren med vatten och hålla den ren genom att ta bort alger som byggs upp på behållaren väggen.

Relaterade Ämnen

Super enkel nybörjare Robot!

'''ROBOT VIDEO'' 'Här är en extern länk till video medan YouTube bearbetar den inbäddade versionen...Jag skapade detta Instructable för den absoluta n00by robot wannabe. Jag har märkt ett stort hopp i antalet nybörjare att komma in på hobby och antal...

DIY ROOM DECOR ❤ Super enkel COOKIE kudde! (Sy/nej sy)

Hi!!Idag en bring du en super enkel och rolig DIY: cookie kudde!Du behöver:Någon form av tyg (storlek beror på hur stor du vill att din kudde vara)Brun filt (kan du använda svart, men jag tror att brown kommer att se mycket bättre)Sy kit: sax, tråd o...

Super enkel Gluten fri jordnötssmör (Chocolate Chip) Cookies

Super enkel Gluten fri jordnötssmör (Chocolate Chip) CookiesGör 2 dussin eller mer beroende på storlek.Saker som behövs:MätglasetBlandning skedMatskedCookie blad (icke-stick visas)Kylning Rack X2Objekt som inte visas *GaffelSpatelIngredienser:1 kopp...

Super enkel gardin

detta instructable kommer att berätta hur man gör en riktigt enkel gardin från någon gammal bit av tyg som du har liggande.Jag gjorde en av dessa gardiner för min hemliga den eftersom jag är fattig och har inte råd att köpa gardiner, även om inte rik...

Super enkel arkivskåp Upcycle

det är gratis och löjligt enkelt! Upcycle din tråkiga arkivskåp i 1 timme.Steg 1: Hitta en tråkig arkivskåp Under våra office remodel, och medan jag tittade på färgen torka - inget skämt - jag hade en titt på våra plain vit metall arkivskåp i mitten...

Super enkel ignition coil drivrutiner

Steg 1: låter start med bacicsOK, är en tändning coil (eller spark spole) en typ av induktionsspolar liknar en Tesla coil . den används i förbränningsmotorer. och producerar upp till 50.000 volt (en 2-4 CM gnista) vid en dödlig ström på 25ma.för att...

Super enkel hund kex!

Det var en lärorik erfarenhet att räkna ut de exakta proportionerna för att få rätt konsistens, men jag är stolt över att dela min sista recept! Dessa är super enkel, med få ingredienser och friheten att lägga till några ingredienser som du tycker pa...

Hemgjord förgyllning (super enkel)

Super enkel väg till guld tallrik din fav blad eller verktyg(eller vad du vill till plattan, så länge som dess metall :)Steg 1: Material och verktyg:-Lödkolv och vissa tråd-Gummihandskar och skyddande öga slitage-Li Ion cell-AA-hållare-Dest. vatten-A...

Super enkel justerbar LED förare eller Laser

göra din egen drivrutin för din led eller laser-diod, schematisk är super enkel bara 2 komponenter LM317 spänningsregulator och justerbar trim kruka 50 ohm.LM317 kommer att nuvarande tillsynsmyndigheten, med trimm pot vi gona ange önskan nuvarande.Se...

SUPER ENKEL NYBÖRJARE ROBOT II (ARDUINO UNO VER.)

Detta "vänners kompatibla är baserad på min ganska populära SUPER enkel nybörjare ROBOT" vänners kompatibla. Efter många, många förfrågningar att tillhandahålla en uppdaterad version Arduino, är här det!Jag skapade detta Instructable, och dess f...

Super enkel strandväska

* lite sömnad erfarenhet krävs * har du någonsin känt behovet av att gå till stranden, men hade ingen strandväska att sätta din handduk i? Som aldrig kommer att hända igen tack vare Super enkel strandväska! Jag gjorde detta för ett tag sedan så jag h...

Min Super enkel genväg vitlöksbröd

behöver vitlöksbröd med spaghetti i en blixt? Prova min Super enkel genväg vitlöksbröd recept!Steg 1: Steg ett: samla dina ingredienser Värm ugnen till 350 grader. Samla dina ingredienser. För detta recept behöver du:Tjocka skivor (Texas Toast) köpta...

Super enkel gummisnodd penna pistol

Gummiband penna pistolen är mycket enkel och tar ca 2 minuter för att göra!Låt oss komma igång!De material du behöver är:1 billig kulspetspenna2 gummibandSteg 1: Ta pennan isärTa bort den gemensamma jordbrukspolitiken, patron, ändlock och plast bit s...

Super enkel 30 andra papper plånbok

jag gjorde denna plånbok på en lång bil rida in i new york för flera år sedan. Super super enkel.Steg 1: material PapperHäftar / tejp30 sekunder av din tidDet är detSteg 2: I hälften Bara Vik in hälftenSteg 3: 1/4 väg upp Vik ihop den nedre delen hal...

Super enkel Naan

Curry är gott. Du vet att ris är gott med din huvudrätt, men vad händer om du är trött på ris?Ta en anteckning från Indien och göra några super enkel Naan. Naan är en yoghurt bröd som är mjuk och lite söt.Inte bara är det enkelt men det är billigt. V...

Super enkel kort knep

Hej alla jag kommer att visa dig hur man gör en super enkel kort trickNjut avSteg 1: Samla ditt material Du behöverEn kortlekSteg 2: Shuffle Nu ta ut alla fyra ess och lägg dem åt sidanBlanda resten av kortenSteg 3: knep Göra fyra högar av kort nu sä...

Super enkel Firestarter

dag jag kommer att visa dig hur man gör en super enkel brand starter som fungerar utmärkt. Dess superenkel eftersom det endast krävs 3 ingredienser, ännu bättre du förmodligen redan dem!!! Om du är ett barn, som jag, få en vuxen att hjälpa dig.Ingred...

Super enkel Workshop cykelställ

.Jag har två cyklar att sätta ihop - med ett är ett frame ersättning jobb, och den andra är under ombyggnad och uppgradering av en gammal racing cykel med nya pulverlackering, vevaxel, vevar, pedaler, svanhals, etc., etc., etc.Jag funderar över behov...

Super enkel "BassCase" sub-woofer portfölj idé

detta är en mycket grov första försök på min subwoofer portfölj. Det är bara en grund för när jag försöker det med större och bättre material. Det är en 10" Fisher sub-woofer, en gammal portfölj jag hittade i mitt garage och en rensad Klipsch 2.1 pro...