Super kraftfull Knex gummi Band hagelgevär/gevärJag nyligen gjorde detta K'Nex Super kraftfull K'nex gummiband hagelgevär/gevär efter att göra matthew9876's

K'nex gummiband pistol. Jag ändrade det efter att hitta vissa brister och också viljande en enda skott pistol. Så gjorde jag detta.

Kommentera gärna om du har frågor.

--Skye-R

Relaterade Ämnen

Super kraftfull gummi Band hagelgevär/gevär V2

Uppdaterad och mer robust chockKommentera gärna om du har några frågor.--Skye-R...

KRBGD - Knex gummi Band Gun Duh!

En semi automatisk och helautomatisk knex gummiband pistol. Det huvudsakliga syftet med detta är så att jag kan göra det senare och förbättra den. Mech bygger bort av knexartillery's mp5 rbg.Detta kommer inte att publiceras...

Knex ninja star/gummi band pistol

detta är en knex pistol som jag skapat några månader tillbaka, att jag använder att skjuta gummi band 20 fot och papper origami ninja stjärnor 40 + fötter. VARNING! INTE BYGGA DENNA KANON OM DU VILL HA EN KORREKT KNEX PISTOL. denna pistol var byggd f...

Hur man gör en pistol hagelgevär gevär Airsoft

HawkGuruHacker är en kanal som lär hur man gör hemmagjorda vapen, handeldvapen, Hemlagad hagelgevär, Hemlagad armborst, trollkonster, spel, hur man gör pilbågar och pilar, sniper, gummi band kanoner nerf vapen, papper kanoner, airsoft guns, paintball...

Super kraftfull ackumulatorn ledas Fan

i Mexico dess mycket hett så jag behöver en super kraftfull bärbar batteri fläkt. Jag gjorde en från en dator fläkt men det var inte tillräckligt kraftfull.Jag bygger mitt eget super kraftfull kanalanslutna fan för detta bygga. Jag använder en 18V bo...

Extremt kraftfull knex pistol lätt

extremt kraftfull knex pistol lätt att göra inte många bitar för att göraSteg 1: samla dessa bitar Stavar:6 röda stavar14 gula spön5 mörk blå stavar3 vita stavar10 små grön/svart stångAnslutningar:5 vit cirkel kopplingar12 gula kopplingar8 röda koppl...

2 steg handledning för att göra enkla gummi Band kors örhängen utan en vävstol

Titta på denna smycken handledning av en söt lätt gummi band kors örhängen. Elastisk färgade gummiband krävs (finns på Pandahall ). Att avsluta detta dingla kors örhängen, du får först att slutföra enkel gummibandet cross charm! Låt oss se hur man gö...

5$ hemlagad UV LED strålkastare hur. (Super kraftfull!)

I filmen ovan visar jag hur jag gör en Super kraftfull UV-strålkastare för under $5 och visar hur du kan göra din egen! Hoppas ni gillar det :) Tack för att kolla det.Musik används:-"Namn Lost" (https://youtu.be/vasBBIUl3cM)-Förlorad natt (https...

Hur man gör en billig gummi Band boll

jag hade en idé att prova Instructables, så heres min första en! Du kan lätt hitta materialen man gör en gummisnodd boll i en butik som Wal-Mart eller ens runt huset. Kommentera och berätta för mig hur detta instructable ser ut. DIN ÅSIKT HJÄLPER ALO...

Billiga/lätt gummi Band drivs Launcher! 100 m +

detta är ett gummiband drivs launcher som kan skjuta över 100m (330ft) beroende på kvaliteten på den färdiga produkten och den ammunition som används. Jag ska försöka att lägga till en video av det i bruk någon gång snart.Detta är min första instruct...

DIY gummi band - Life Hack

Idag jag visa dig hur du får om 100 gummiband i under 1 minut... så enkelt!Titta på här: DIY - gummiband - Life HackFör proffsen :-DEtt gummiband, även känd som en pärm, gummiband, lönn band, laggar band, gummi band eller elastisk är oftast ringer fo...

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

Liten och kraftfull Knex båge

jag kommer att visa dig hur man gör en liten, enkel och kraftfull knex båge, som använder endast 10 stycken och ett gummiband! plus ammo. Det skjuter röda stavar. Till det är litet nog så att du kan hålla ammunition i en ficka och fören i den andra.D...

PENNA-gummi BAND SHOOTER

Att göra en penna-gummi band shooter är mycket enkel och du kräver mycket mindre material.MATERIAL SOM KRÄVS:-1. EN PENNA SOM KAN ÖPPNAS FRÅN BÅDA SIDOR2. EN SÄKERHETSNÅL3. OCH TVÅ GUMMIBANDSteg 1: ta bort... Ta ut alla delar av det vill säga två frä...

Extremt kraftfull Knex slangbella gevär

detta är en knex slangbella gevär jag byggde det använder 5 gummiband och kan skjuta en uppskattningsvis 100 fötter med sipriani gevär V20 ammo jag ger 50% kredit till owenmon för kroppen och ratchet och handtag...

Awesome mycket kraftfull knex gevär

Post? EXTREMT robust och strukturellt ljud.Kan effektivt avskräcka en rövare om vände sig om och används som en klubb.liknande till massor av vapen har jag sett på denna webbplats och beståndet är bara lite vinglig men inget att oroa sig för...

KRAFTFULL KNEX gevär

proffs -sanna triggerstor noggrannhetBra för prickskytteNackdelar-Enda skottOh och yah jag vet att jag gjort den samma instructables sedan bort det, ja jag hade fel om fps. Steg 1: delar bitarSteg 2: fat 1-3 build (all one peice)2-7 konstruktionSteg...

Knex M47 Full lager Shotgun/gevär (med faktiska pump action!)

Detta är en stor knex pistol som har en faktisk pump!!!Det är också nu auto återuppladdningsbart!!!Denna pistol har det stor hagelgevär. Det är också en block utlösare bifogas en riktig utlösare med en sträng. Jag gjorde det eftersom block utlösare k...

Kraftfull knex pistol (kinda)

Hej, detta är min första instructable så jag hoppas du njuter.Detta är en knex pistol, ens tänkt det ser inte ut som det, det är mycket kraftfull och jag sköt den över min hall vägen och in i mitt rum så det går ca 10 m +.Steg 1: delar alla delar du...