Super Nintendo patron plånbok med ljud, ljus och nyckellagringjag älskar alla saker Nintendo, men nyligen har min styrenhet tema, läder plånbok bara fallit isär. Sedan en idé som slog mig, eftersom jag inte kunde hitta en plånbok som kunde hålla alla mina grejer för billig, jag skulle göra en själv! Och vad bättre en plånbok att göra än en annan Nintendo plånbok? Jag hittade en fyra pack av SNES spel på Goodwill och visste direkt vad jag hade att göra för att göra denna plånbok epos. Om du har slutfört alla steg i detta instructable har du; en SNES patron plånbok med frontplåten som ditt ID eller buller från bilden av val, spelar TV-spel (eller ironiskt nog pengar tema), strömbrytare på/av nödbelysning och ett kompakt ställe att lagra din reservnycklar och/eller USB-minne! Vad talar du blir.

SÄKERHET!

Du kommer att göra med farligt verktyg och material! Men bara om de hanteras på ett skadligt sätt. Dremel verktyg som jag använder roterar med hög hastighet, men istället för att klippa, det smälter också plastmaterial från det är hög fart! Lödkolv och löd också smälta plasten på punkter i detta projekt! Göra detta projekt i ett väl ventilerat utrymme! Gör inte andan i röken från smältande plast och metaller! Även skickar verktyget Dremel bitar av plast och metall i ögonen om du inte är försiktig! Bära skyddsglasögon att linda runt sidorna av dina ögon! Superlim när felaktigt kan leda till farliga hud med missöden! Använd skyddshandskar om du är orolig med detta! Du kommer att byta bitar på Dremel verktyg! Var noga med att koppla bort strömmen eller ta ut batteriet om det är sladdlösa när du byter bitar! Av misstag slå Dremel verktyg på samtidigt som du slår bitar kan leda till en allvarlig olycka. Du kan även bli ett finger! Det finns också elektriska komponenter inblandade! Var försiktig när lödning ledningar och andra komponenter tillsammans och aldrig löda medan batterierna är på plats! Detta kan orsaka att batteriet kan explodera!

Och se till att ta någon försiktighet som jag inte har täckt om du kör en till synes farlig situation. Om du är osäker, google en användbar guide.

Jag har denna trädde i seminariet av the Future Contest. Om du gillar detta instructable, snälla rösta på mig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lilypad Arduino jul tröja med blinkande ljus och musik

jag tar en kurs här terminen kallas ungdom och teknik i bibliotek, där jag fick i uppdrag att designa något med en Lilypad utveckling styrelse. I följande steg kommer jag gå igenom hur jag skapade min jul tröja med blinkande ljus och musik.Steg 1: ma...

Dr Who TARDIS pannband med blinkande ljus och ljud effekt

Så är min vän en enorm som fan (som jag). Hon har TARDIS klänningen och strumpor och allt. Hon sa att de säljer även en TARDIS pannband med lite ljus på toppen. Men ljuset är bara plast och tänds inte. Det var lite för dyrt för bara en plast pannband...

Tända hela byggnaden med en ljus och en källa till El bara använder reflektion i fysik

mitt projekt är ganska enkel och så fantastiskt, Tänk dig att du kan tända en byggnad eller även mer använda one light och en källa till el och viktigaste... fysik, jag kommer att berätta hur... detta projekt är ett viktigt sätt att spara el så det ä...

Kretskort plånbok med RFID-blockering och motstånd

jag använde detta instructable för att bygga själv en ny plånbok. Jag beslutade att lägga till några accenter som kardborrelås, tejp att blockera RFID och motstånd på framsidan för att ge det en ultra nördigt utseende. Nu när jag drar ut min plånbok,...

Hur man spelar Super Famicom spel på en amerikansk Super Nintendo

uppmärksamhet: dessa instruktioner är endast för den ursprungliga Super Nintendo och inte mindre "slim" modell, om du inte vet vilken som du har, äldre SNES har en stor rektangulär lila reglage för återställningsfunktionen och slim modellen har...

Japanska spel på Super Nintendo (USA)

det finns många spel värt att skaffa för Super Famicom (japansk version av Super Nintendo) som släpptes aldrig i Amerika, och spel du kan hitta billigare för Super Famicom än för oss vagnarna. Det är regionen lockout på Super Nintendo om, vilket gör...

Göra bilder med polariserat ljus från en LCD

när jag började skriva detta instructable insåg jag att det inte är enkelt att förklara vad som händer i mitt experiment. Kort, därför är polariserat ljus ljus där det elektromagnetisk vinkar är fastspänd eller begränsat till vissa riktningar. Du hit...

MIDI-SoundFont synthetizer med Intel Edison och Fluidsynth

På detta Instructable, ska jag visa hur man bygger din egen MIDI SoundFont synthesizer med hjälp av Intel Edison och Fluidsynth.Genom att följa stegen som beskrivs här, har du en synt som kan spela nästan alla SoundFont finns på Internet, så i princi...

Scanner ljus och Arduino som en RGB-lampa

Hej människor!Denna gång jag ska visa dig hur man styr ljuset från en gamla/trasiga scanner/skrivare. Kanske ser du, jag gillar att få många saker från skräp och använda i mina projekt.Någon gång sedan jag vann en gammal skrivare från en lärare. Gene...

Byggnaden Christine (med ljus och ljud!)

Denna Halloween vi tema vårt parti runt Stephen Kings berättelser och vi beslutade att en full storlek Plymouth Fury från "Christine" skulle göra en stor samlingspunkt. Den lätta vägen kan innebära att kontakta en klassisk bil klubb och hyra ett...

Hand gest styrd robot med ljud aktiverat ljus system

I detta Instructable visar jag steg för steg instruktion för hur man gör finger styrd robot med ljud aktiverat ljus systemdenna robot kan styras med fingrarna fyra av din hand(left/right). Och roboten växla automatiskt på/av dess ljus när det behövs...

Hur man bygger en Spooky arbetar vindbrygga med ljud och ljus

när vi först tänkt tanken på att lägga en vindbrygga till vår medeltida tema hemsökta skogen, vi tänkt en enkel träbro med lite spooky kedjor. Men jag är säker många av er vet, "enkla" idéer sällan förbli när kvar i medvetandet hos människor som...

Quiz Game Controller med hjälp av "Ljus och ljud Buzzers" och Arduino

fara stil frågesport spel är favoriter för att skapa spänning och pedagogiska instruktioner samtidigt. Lärare, summer camp rådgivare och även industrin pedagoger hitta denna typ av spel för att skapa intresse och engagemang från deltagarna.Tanken bak...

Arduino LilyPad anka dynastin Hoodie med ljud och LED ljus

gjorde jag en anka dynastin tema hoodie med en LilyPad Arduino som har 3 dragkedja trycksensorn kopplar till aktivera 3 olika åtgärder/program på baksidan av hoodie. Dragkedjan är nyckeln till att aktivera dessa växlar så när dragkedjan är rörande en...

Ändra din egna ljussabel med ljus och ljud

så det var jag, en Padawan på Jedi vägen som hade precis avslutat crafting sin ljussabel. Det enda problemet var att bristen på kraft i mitt nya verktyg var... störande. Så för att komplettera min ljussabel kraft befogenheter och se till att de andra...

Fontän med ljud och ljus system (Letourneau EPM-projektet)

Hej, mitt namn är Namkyoung Lee.Vårt team gjorde en fontän med ljud och ljus system.Det är en del av LeTourneau university EPM lab projekt.Denna fontän drivs av fristående batteri och har 2 arduino unos; en är för ljus systemet och den andra för vatt...

Super Nintendo på Android med ursprungliga controller

spela Super Nintendo via emulator på Android med ursprungliga controller. Integration med Arduino, Amarino och BlueSMiRF (Bluetooth-modul).För mer information: http://blog.bsoares.com.br/arduino/snes-android-amarino-original-controller-bluesmirf...

Hur att rengöra och reparera din Super Nintendo SNES spel patron Video

denna video om hur att rengöra och reparera din Super Nintendo SNES-spel kommer till dig med folk på Nintendo reparera butik Inc. Under de 6 åren som vi har reparera Super Nintendo-system, har vi sällan stött på ett fall där smutsiga spel inte var på...

Duct Tape Super Nintendo bärbara: en steg för steg guide.

jag är shure du har sett en plånbok silvertejp, kanske även en duct tape origami svan, men har du någonsin sett en en duct tape Super nintendo bärbara? Jag tvivlar på att du har. I detta steg för steg guide kommer du lära dig hur man gör en själv, oc...