Superenkelt rektangel Empire-stil klänning med kontrast bälte och sidan bit



Här är det, en Super-enkel opera-liknande empire stil klänning, gjorda av enbart rektanglar.

Jag använde bara matrester för denna så ha överseende se resultatet (och för min inte-så-bra engelska)

Jag använde min under bröstet storlek (min BH storlek = EUR100D) som bas för storleken på mina bitar, jag ville att det "midshirred". Storleken på diagrammet är i cm (som jag använder det metriska systemet), jag ber om ursäkt för att inte konvertera det men jag ville ge dig galen nummer som jag absolut inte vet hur man korrekt räkna det i tum. Jag använde min storlek som ett exempel, så du kan göra det din enkelt.

Så kan du göra vad du vill, extra-shirring eller mindre!

För detta använde jag rester av linne och gamla gummiband som behövde användas.

För detta projekt behöver du:

-En bit av tyg som du kan svepa in dig i två gånger, från bröstet till tår

-Några kontrast tyg för bältet och den sida bit (om du vill)

-Elastiskt band (hela)

-Symaskin (men du kan göra detta för hand om du känner att du är en krigare), overlockmaskin att göra det lättare (om det kan vara)

-nål så småningom, PLUS något att glida i det elastiska bandet

-gänga enligt din tyg färg

-rum utan katter eller barn vill ha all din uppmärksamhet och kärlek

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en irländsk dans klänning med princess sömmar och sparka veck.

Jag har uppträtt i en irländsk dans trupp för ett par år och ville ha min egen twirly klänning med gnistrar och veck. Detta är den solo klänning som jag gjorde för mig själv. Mönster är baserade på Turoe Stone i County Galway på Irland. Klänningen ka...

Vem är i kaffebryggaren? Ansiktsigenkänning med Raspberry Pi, OpenCV och Sigfox

IntroduktionHar du någonsin under hur ansiktsigenkänning fungerar? Har du hört talas om Sigfox? Gillar du hallon?I den här guiden kommer vi att utveckla en prototyp med en Raspberry Pi att känna igen ansikten med OpenCV och skicka Id för den igenkänd...

Hur man gör en spitball pistol med ett sugrör och en bit papper

dess ganska effektiva kunde jag inte använda en kamera så jag var tvungen att rita bilder. Ledsen: (. Detta är min mycket första instructable så kommentera och Vänligen inte svär jag vill ha kommentarer vara pg rated(<-lol)Du behöver:Steg 1: Strawing...

Göra en kan star med en vacker framsida och baksida

Med julen knackar på dörren hade jag till att börja med några Juldekoration. Jag gillar tanken på att minska, återvinning, återanvändning och tanken på gratis material. Jag gick ner i källaren var vi samla våra burkar att föra dem till återvinningen...

Perfekt klänning med Tank

Hi det! Jag är aska och jag ska visa dig hur du gör din perfekt passform klänning med din favorit linne! I min guide kommer jag att synålar ser som min symaskin bröt när jag började detta projekt :(men det är ok!Steg 1: Använda din linne som ditt mön...

TARDIS klänning med en hatt

min Tardis klänning med en hatt. Du kan se mer info på min blogg: http://elfka.pl/?p=6074Steg 1: Inspiration För läkare som fans det finns egentligen ingenting att förklara, men för alla andra kommer jag inom kort förklara vad Tardis är och varför i...

Antik stil vägghylla med Coat Hooks

bygga denna antika stil vägghylla med byggt Rock krokar med Shaker pinnar.Detta är den perfekt för din främre ingången att placera nycklar, plånböcker och krimskrams på, och att hänga din tröjor och jackor.Titta på videon för en enkel guide för dig a...

Patishapta bengali söta recept (indisk stil crepes fyllda med kokos fylla)

Steg 1: samla ingredienserna till smeten. For the batter:1 kopp raffinerat mjöl2 tsk socker1/4 kopp rismjölett stänk av senapsfrön1/2 till 2 dl mjölkOlja, att laga detta.Steg 2: samla ingredienserna till fyllningen. För fyllning:3 dl riven kokos2 msk...

Hur man mäter växelspänning med Multimeter

De som är nybörjare i elektronik, denna fråga ofta kommer i deras sinne: "Hur ska jag använda en multimeter?"Tja, har vi något för dig.Vi har startat video tutorial-serien om "Hur du använder multimeter" i vår kanal "Att vara inge...

Snygg sommarklänning med en t-shirt för mönstret

jag har varit välsignad för att ha min son och dotter i lag besöker mig denna vecka. Min svärdotter, att vara ganska girly tjej och trendigt känslig, var klädd i en mycket bedårande designer t-shirt hon köpt. Efter att titta på enkelheten i designen...

Bygga en modulera lagring säng för billiga i stil med 5 sekunder. Och rädda världen lite.

Min andra hälft och jag är nomader som för närvarande bor i Boulder, CO, til vi lista ut våra nästa drag. Att vara nomader innebär har vi sovit på en madrass på golvet i ett par månader. Urban camping är kul ett tag, men vi behövde en förändring. När...

Egen T-Shirt täcke topp - variabel stil med 1,5" listerna och 2" gränsen

Det prov som används i detta Instructable är för en kasta storlek quilt. Processen kan dock användas till någon storlek quilt.Leveranser:T-shirts, tröjor, svett skjortor och bara om någon typ av kläder du vill inkludera. Om du har fläckar, de kan var...

Drapering omlottklänning med tunt & klänning Form

Att göra en fingerad wrap klänning med draperingar muslin klänning formuläret. Jag visar klänningen jag skapade från muslin klänningen i slutet. Jag gjorde några ändringar men jag visar hur jag gör mina kläder. Droppa en kommentar nedan eller kolla m...

Flickorna bomullsklänning med Shirring & volanger - handledning

hur man syr en flickor bomull sommarklänning, med shirring, volanger och ric rac trim.Samla dina leveranser, jag använde en och en halv gård 45" brett bomullstyg - pre tvättade och strukna (1,5 m x115cm brett tyg), elastisk tråd, normal tråd och att...

Brottarrygg klänning med skåran på 30 minuter

Brottarrygg klänning med en skåra i fronten.Vad du behöver: 1/2 varv av tyg (stretch) elastisk symaskin sax en kjol som du äger som passar du bra (måste vara stretch) kritaBesök gärna min sömnad blogg http://www.lynettealexis.comFölj mig på sociala m...

Hur man läser en spänning med LabVIEW demo

Denna video är en introduktion till LabVIEW för programmet början. Jag visar grunderna i läsning en spänning med en DAQ kort. Om du aldrig har använt LabVIEW och vet inte var man ska börja, visar detta hur man gör en grundläggande VI som kan läsa spä...

Arduino röst / taligenkänning med Geeetech modul [Tutorial]

Hur till: Arduino röst / taligenkänning med Geeetech modul [Tutorial]. Denna video visar dig hur man talar med din Arduino med (billigt) Geeetech röst kontrollmodulen. Du kan sedan använda koden kontrollerar en motor eller göra röststyrda lampor. Det...

DIY: pulserande Backless långklänning med Slit

DIY en pulserande backless maxi klänning med slitVad du behöver:1 gården av tunt2 1/2 varv av tyg (stretch)PinsDrapering tejpSharpieKlä formenSymaskinSaxLinjaler (raka och böjda)KritaSteg 1: Gör kjolenMed fel sida inför åtgärd hur länge du vill att k...

RatPhone - 3 G FONA Arduino cellulära Rörlig Cell Telefonerna med Retro knapp knappsats och råtta fånga App

Strunt det iPhones och androider. Här är ratPhone! Detta är definitivt inte en smart telefon. Men det är inte en dum telefon heller. Du kommer inte att kunna slösa ändlösa timmar på Facebook eller Twitter, men det kommer att hjälpa dig att fånga rått...