Svetsat stål Plantersjag hade en bit av 14 gauge stål kvar från ett svetsat tabell projekt jag klar slutet av förra året, och kom med idén att skrot kunde komma till bra användning genom att skapa ett par kompletterande stål planters. Totala bygga tiden för detta projekt var strax under två timmar, och den färdiga produkten visade sig vara väl värt att minimal investering.

Detta är det första projektet jag svetsade på TechShop (www.techshop.ws) som verkligen har en superb svetsning setup som du ser i några av bilderna.

Material som behövs

  • 14 gauge stål (köpt som bärgning med massor av åldrande och tecken)

Krävs verktyg

  • Plasma cutter (eller vinkelslip med cutoff hjul)
  • MIG svetsare
  • 4-1/2" kvarnen med slipning skiva
  • PPE (läderhandskar, hjälm, skyddsglasögon, jeans och lång ärm)
Se Steg
Relaterade Ämnen

En spiffy plantering stöd

Detta kom väl till pass för plantering massor av växterJag tror att de kallas även golf hål spaderSteg 1: OK så jag hade några växter att sätta iJag bor på en livsstil block och bestämde sig för att sätta på ett par av terminssäkringar växter (500) s...

Betong modulära geometriska vägg Planters

Dessa konkreta modulära planters är inspirerade av 3 i minfavorit saker: geometriska modulär design, betong som en idébank och väv av levande väggar.Jag skapade detta för min blogg ett par veckor sedan, och jag kan inte vänta med att dela det här! Vå...

Dinosaurie Planters

Dessa dinosaurie planters är en stor och rolig tabell mittpunkten, gåva eller udda heminredning! Okej, jag så de skulle vara typ av alternativ för ett bröllop, men hey, jag är en alternativ typ av tjej, och om jag någonsin gifta helt med dinosaurier....

IKEA Hack - plantering hyllor

i månader jag har letat efter en matchande hylla och krydda rack kombination för mitt kök. Jag hade en mycket detaljerad lista över saker jag ville... Kryddhylla skulle vara en serie av små hyllor som inte var för djupt.Kryddhylla hade att vara utbyg...

Själv vattning Mario Planters

i detta instructable jag ska visa dig, hur man gör egen vattning Mario planters, parat med roliga magnetiska byggstenar.Under 2010 bygger jag en planter för min köttätande växter av trä block:Tyvärr, även om jag belagda insidan med ett tjockt lager a...

DIY Egg Shell Planters

Letar du efter en sista minuten påsk pysselidé? Här är en snabb, billig men awesome idé!Jag är riktigt nöjd med dessa krukor, de visade sig precis som jag ville. Och nu när jag har börjat inomhus trädgårdsskötsel dessa ägg planters kan vara ett bra k...

Plantering bänk med skyddade växande Station

Alla som vill odla eller trädgårdsskötsel vet att ständigt böjande over att arbeta eller arbetar direkt på marken kan vara hårt på baksidan samt göra en rolig hobby mer rutin. En plantering eller Potting bänk är en arbetsbänk som kan hålla din plante...

Lastpall Desktop Planters

Vilka är de? De är stationära planteringskärl lådor, redo att fyllas med växter alltifrån suckulenter moss och även mini bambu. Ganska självklar.Mine var gjorda av pallar att passa stilen på mitt skrivbord (pall skrivbord förstås!). Det ser verkligen...

Plantering Big Bertha paprika

Detta är en presentation av hur man plantera en Big Bertha paprika planta. Glad Trädgårdsskötsel!Steg 1: leveranser-Big Bertha pepparväxt (kan köpas på din lokala Trädgårdsbutik)-spade-säkerhet handskar (om önskat)-krukväxtjord-vatten-tillräckligt ut...

Hängande vegetabiliska Planters

du vill odla grönsaker i behållare. Stor! Hängande plantageägare är en ekonomisk och låg risk trädgårdsarbete verksamhet. Jag älskar omvandla stora grupper av dem till vertikala trädgården fixturer för urban lägenhet trädgårdsarbete. Jag är lite av e...

PLANTERING på COCONUT YTTERSKAL

Inledning:Plantering är mycket viktigt att leva på jorden. Men på grund av ökningen av markförorening tillväxttakten och avkastning av växter minskar kraftigt. Så, det är viktigt att bjuda in jord mindre jordbruk och taket översta trädgårdsskötsel.De...

NYC Roof Garden Design - modern däck & Planters

denna takträdgården design i Manhattans West Village har en specialbyggd trädäck med matchande krukor gjorda av ipe, en lövträd med 30 års livslängd. Vi använde mycket tunt trä plankor på planter fasaden för en mycket modern snygg effekt. Vi plantera...

Snygg och låg kostnad 55 Gallon Drum Planters

jag ville bygga några enkla, Billiga och attraktiva behållare för några fruktträd som var redo att planteras i min trädgård. Med andra handen 55 gallon mat säker plast fat och några skrot trä som jag rensade upp på hyveln, jag var kunna skapa några m...

Att göra vin fat Planters

http://making-wine-supplies.org/wine-barrel-planters/Gör vackra vinfat planters till förbättra din trädgård....

EASY miljövänlig trädgård krukor gratis! Återvunnet, grön, tidningen frö plantering krukor för våren!

Detta lätt instructable kommer att visa dig hur du aktiverar att tråkiga gamla papper fylld med dåliga nyheter och annonser för skit du inte har råd till Groddplanta krukor för din våren trädgård. Inte bara kommer du att återanvända din tidning, men...

Bygga Slug-bevis plantering fat

levande under redwood träd är fantastisk, med några smärre undantag, för die-hard trädgårdsmästare. Min största förbannelse-provokatör är slug ätit växter. Mina plantor har knappast en chans att komma igång innan våra slemmiga infödingarna klippa dem...

Billigaste lilla Planters någonsin!

Detta är den billigaste lilla planters jag kunde komma på.Vad du behöver:-Burkar --> något slag, oavsett storlek. Se bara till att det finns inga vassa kanter. (Om det fanns, du kan alltid platta dem ner med en hammare)-Hammare-Skruvmejsel eller spet...

Lätt säsongsbetonade plantering

Det är trevligt att ha ettåriga växter runt huset, men som gillar att gräva upp dem på hösten och gräva nya helheter varje vår? Jag gör inte.När jag bestämmer mig på en plats för en växt för varje år och jag vill sätta en tillbaka dit igen, använder...

Hur man gör ekologisk plantering krukor med gamla tidningar

detta är ett bra sätt att göra din egen ekologisk plantering krukor. Slutprodukten (dvs krukor) är bra för att dina små växter, de kan sättas mycket tätt samman och när anläggningen är klar att sättas i marken kan du plantera den med pot fortfarande...