Sy en loop slutet på en radloopar är sydda i slutet av rader på paragliders, vissa drakar och många andra program. Det är ett mycket starkt sätt att skapa en loop, och det fastna inte lika lätt som en knut skulle

Detta är tänkt att vara en mycket grundläggande översikt av hur jag syr en slinga i slutet av en rad. Jag tänker behålla det en bred som möjligt - det är ganska enkelt, men, skulle jag personligen ha velat ha hittat en enkel instruktions guide till det när jag lärde mig - så förhoppningsvis är detta som för vissa människor.

Jag använder bundna nylontråd, men jag vet att vissa människor tror att andra trådar som Dacron är bättre för denna användning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Figur 8 knop med Loop/Bight

hur man skapar en figur 8 Knut med en slinga (bight). Det finns ett antal guider och videos på Instructables och webben, men de var alla ganska svårt att följa. Detta Instructable är utformad för att bryta processen i mindre steg och göra det lättare...

Andy Android Hip Pack

jag älskar min Droid X och har redan gjort två virkade projekt i vördnad till den.På min blogg kan du se min Android Amigurumi och min Andy hatt . Jag har postat bilder samt mönster.Jag ville kombinera min kärlek till karaktären Andy, med något som k...

Tyg stunt kite från början... Med ingen sömnad!

Här är en billig projekt som jag ursprungligen för en yngre publik (jag var glada över att bygga detta med min brorson). totala kostnaden var mindre än $40 inklusive några av de verktyg jag brukade bygga den.Totala bygga tid 6-8 timmar.Steg 1: Materi...

Några Kiting Grunderna

en massa nyttiga kite-saker jag skrivit, samlade på en plats.Steg 1: Single-Line drakar: en grundläggande ordlista.Drakflygning är en populär hobby med många ansikten: traditionella familj pass-tid; Art form. traditionella hantverk; vetenskap; extrem...

PHloat2 DIY surt vatten testning skulptur & kit med arduino

pHloatpHloat är en DIY kit som är gjorda för att användas tillsammans med en pre-ägda / befintliga arduino mikrokontroller. Dess syfte är att testa pH-nivåer i lokala floder, sjöar och vattendrag på grund av inflödet av luft- och vattenföroreningar s...

Cross Knut Paracord Logoband

Detta instructable kommer att visa hur man gör en paracord Logoband med arga Knut och orm knut. Logoband kan användas som en plånbok kedja, för att säkra en Nyckelknippa, nyckelring, kniv, multiverktyg, ficklampa, mobiltelefon, kamera, kikare, kompas...

El Wire och läder halsband

Jag älskar electroluminescent wire (el wire), och jag tror det är en mycket missförstådd material. Det blir ofta en dålig rap i wearable tech world eftersom det kan vara kinkig att arbeta med och kan se rörigt om inte placeras exakt. Men när den anvä...

Jigg för säkert lödning sten smycken

när du arbetar med sten sätta ringar eller andra stone set smycken, du riskerar att skadas eller ens splittring stenarna. De flesta stenar inte klarar värmen mycket bra, även diamant eller premier färgade ädelstenar familjen av stenar (ruby, safir, s...

Att skapa en Pixel skärm i Batch

detta kommandoprogram skapar en pixel skärm inne om CMD fönster, med hjälp av variabler som bildpunkter och kan manipuleras med indatakommandon att flytta en markör, ändra en pixel eller spela ett spel. Detta är snyggt eftersom CMD lina är inte utfor...

Säckväv krans handledning

Du behöver en 12 tums wire krans form.2 rullar med säckväv bandpiprensare halverasSaxAvbitareSteg 1: Tråd i säckvävVika säckväv i fjärdedelar och push piprensare genom säckväv.Steg 2: Koppla säckväv till kransSäkert säckväv till inre de flesta binda...

Barista mästerskapet bryggning stoppur • inledning

Vid behov av (2014) World Barista Championship regler och förordningarbehövs en adekvat och exakt tid mäta under tävlingen. Dessa mätningar görs oftast av vanlig Stoppur med alla fördelarna (användarvänlighet, gemensamma tillgänglighet) och nackdelar...

Hur man prototyp utan hjälp av kretskort

när jag lärde mig hur man bygger "one-off" projekt för trettio år sedan, jag använde "tråd inslagning" teknik. Då hade jag tillgång till en elektronik butik med en $100 tråd inslagning pistol, kynar tråd och en leverans av wire wrap IC...

Skalor för folkdiktatur människor

för mitt dayjob, jag arbetar med människor som har fysiska och psykiska funktionshinder. Några av dessa människor är också folkdiktatur och det kan ibland orsaka problem för det arbete som de måste göra. En av de jobb de gör ompackning godis. Problem...

Hur virkad för nybörjare

Detta är en Instructable att lära nybörjare hur man virka.Allt du behöver är några fat garn och en virknål storlek N.Steg 1: Gör en slip knut. Börja slip Knut med fastställande av garnet och looping det. Att se är dina kort stycke, svansen, på toppen...

Hur man gör en mono-kini

lär dig hur du enkelt skapa din egen beach stil! Detta är en handledning för en monokini men den kan lätt anpassas för baddräkter och bikinis. Dess allt i tekniken och lyckligtvis har du kommit till rätt ställe att ta reda på hur man gör det! Denna b...

Yoga matta innehavaren från överblivna drapera tie backar

ta annars värdelösa remmar från Ikea Lenda draperier, se till att ena änden förs in genom öglan.Steg 1: Sy ihop icke-loop slutet Göra ett par rader av sömnad eftersom tyget är tjockt härSteg 2: Färdig yoga remmar Yogamatta i loopar och gå till yogakl...

Andra nybörjare virka projektet: Dubbel virka Square

detta är min nästa nybörjare virka torget, efter det enda Virkat en. Jag föreslår att du master enda virka innan du fortsätter med dubbel. Den största skillnaden är storleken eftersom dubbel virka är ungefär dubbelt så lång som enda virka. Lycka till...

Göra en 3D-skrivare med en CNC router - "Deltabot"

En annan möjlig titel skulle vara "Göra en 3D-maskin med en 2D maskin."Detta Instructable handlar om med en CNC router och 2D design för att skapa en Delta 3D skrivare.I min forskning om 3D-skrivare för hobby har jag funnit en blomstrande gemens...

Eno Camping hängmatta DIY Knock-Off

Camping är en av mina all-time favorit fritidssysselsättningar. Växer upp i Colorado, innebar detta långa familj enheter till nationalparker med en pop-up campare i släptåg eller vandringar i bergen för helgen backpacking äventyr, med omgivande utsik...